صفحه 2280 از 5471 نخستنخست ... 12801780218022302270227122722273227422752276227722782279228022812282228322842285228622872288228922902330238027803280 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 22,791 تا 22,800 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط Ivan نمایش پست ها
    در مورد بانک پاسارگاد میدونم که سقف برداشت از حساب ارزی٬ ۵.۰۰۰ دلار آمریکا در سال هست و اگه حسابتون بیشتر از این مبلغ داشته باشه در یک سال نمیتونید همه موجودی رو برداشت کنید. در مورد بانکهای دیگه نمیدونم.
    فکر می کنم مسئول مربوطه بانک پاسارگاد اشتباه گفته باشه، چون محدودیت فقط در واریز به حساب ارزی 5000 دلار تعیین شده و در ضمن نگفته سالانه بلکه در هر مقطع زمانی (بند 12-5 از قسمت «ج» بخش سوم مجموعه مقررات ارزی):
    "واريز نقدي به حساب ارزي و يا حواله آن حداكثر تا سقف پنج هزار دلار بلامانع مي باشد. همچنين واريز نقدي به حساب ارزي و يا حواله آن بيش از سقف پنج هزاردلار مشروط به رعايت قانون مبارزه با پولشويي و مقررات مربوط بلامانع است."

ضمنا در رابطه با برداشت هیچ محدودیتی ذکر نشده و در بند 1-5 فقط گفته:
    "نقل و انتقال ارز از محل حسابهاي ارزي و نيز صدور حواله هاي ارزي از محل اين حسابها به خارج از كشور مانعي ندارد."
    .
    لازم بذکره که من بارها مبالغ بالاتر از 5000 دلار از حساب ارزیم برداشت کردم و مشکلی هم نبوده
    .
    فقط لازم دوباره تاکید کنم واریز اسکناس دلار به حساب ارزی این ریسک رو داره که بنا به محدودینتهای ارزی روزی دچار مشکل بشه و بهمون اسکناس ندن و معادل ریالیش رو با نرخ دولتی پس بدن، البته الان مشکلی نیست و متعهد به پرداخت اسکناس هستن و بانکهای خصوصی این کار رو انجام می دند. لازمه تاکید کنم در وضعیت فعلی که حتی نمی گذاشتن نرخ ارز واقعی رو اعلام کنن ریسک حساب ارزی بالاست. من خودم اگه شرایط بخواد دوباره به اون سمت آشفتگی ارزی بره (که فکر کنم بره!!!) قطعا حسابم رو خالی می کنم ولی فعلا برای تمکن و کانادا مجبورم که مانده حساب داشته باشم و ترجیح دادم بجای اینکه ریال نگه دارم و به قول مسعود هر روز شاهد کم ارزش تر شدنش بشم یک جوری ارزش پولها رو نجات بدم
    .
    راستی یک نکته خیلی خیلی مهم که هنگام خروج از کشور باهاش مواجه خواهیم شد مسئله خروج ارز همراه مسافره و همونطور که می دونیم حواله بانکی به کانادا نداریم و حواله صرافی هم که قیمتش خیلی بالاست و خیلی از ماها در فکر خروج اسکناس هنگام مهجرت هستیم که در این رابطه قانون می گه:
    "خروج اسکناس به خارج ازکشور (از سرزمين اصلي ) و يا مناطق آزاد تجاري - صنعتي تا سقف پنج هزار دلار و يا معادل آن به ساير ارزها مجاز مي باشد خروج بيش از ميزان تعيين شده موکول به ارايه اظهار نامه ارزي و يا هر سند بانکي که مبين پرداخت وجه بصورت اسکناس از محل حساب ارزي و يا فروش ارز باشد توسط مسافر خواهد بود."
    البته اگه می تونید توی ساک و ماک یک جوری قایم کنید مسئله حله
    ویرایش توسط peymanrs : April 12th, 2012 در ساعت 02:29 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط y_ekhtiari نمایش پست ها
    دوستان توصیه می کنم تحت هیچ شرایطی ارز بی زبون را دست بانک یا هر چیز وهرکس زبون دار ندین.من قبلا هم گفتم برای پس گرفتن 45000 دلار( 10 تاش مال خودم بود) اونم در زمانی که اوضاع خوب بود با کلی نذر و نیاز و پارتی بعد ششماه دلار های بی زبون رو پس گرفتم تازه مجبور شدم کلی دروغ و قسم هم بخورم و کلی هم ....اقایون رو .... کنم.تازه نذاشتن حسابو ببندم و یک 1000 تای دیگه هم مونده که خدا بخیر کنه.
    فکر کنم شما چون 10000 تاش برای خودتون بوده به این مشکل بر خوردید
    در ضمن لزوم نگه داشتن حداقل 1000 دلار فقط برای دریافت سود و حسابهای بلند مدته و برای حسابهای کوتاه مدت موظف هستند حتی یک سنتی آخرش رو بهتون پس بدن (البته اگه اسکناس داده باشید اسکناس و اگه نه معادل ریالیش)

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط peymanrs نمایش پست ها
    فکر کنم شما چون 10000 تاش برای خودتون بوده به این مشکل بر خوردید
    در ضمن لزوم نگه داشتن حداقل 1000 دلار فقط برای دریافت سود و حسابهای بلند مدته و برای حسابهای کوتاه مدت موظف هستند حتی یک سنتی آخرش رو بهتون پس بدن (البته اگه اسکناس داده باشید اسکناس و اگه نه معادل ریالیش)
    حساب به اسم خودم بود و بقیش مال فامیل نزدیکم بود که برای اینکه سرمایه اش صفر نشه براش به دلار تبدیل و بعد بردم تو حساب ارزی به اسم خودم گذاشتم موقع دریافت دلار ها کلی بهم احترام گذاشتن اما موقع پس گرفتن جونم رو بالا اوردن بهر حال هر کسی که باور نمی کنه می تونه امتحان کنه .پس می دن اما معادل ریالی اونم به نرخ دولتی که با بازار تفاوت زیادی داره من خیلی شانس اوردم که پارتی خوبی پیدا کردم که تونستم اصل پولو پس بگیرم

نقل قول نوشته اصلی توسط aram_golbaghi نمایش پست ها
    برای شما SEL DEC رو 1 زده یا 3؟ برای من 1 هستش ...
    1 ولي نتيجه ويو نوشته و كيپس شما و من دقيقا يكي است

نقل قول نوشته اصلی توسط aram_golbaghi نمایش پست ها
    جواب کیپس ما اومد
    BFD رو زده 23-3-2012 و ما 17-2-2012 اینپراسس شدیم؟!!!
    امتیاز ها هموناییه که فکر میکردم،
    امتیاز فامیل رو 0 دادن و بدون اون شدیم 71 ، احتمالا چون رد شده از 67 اونو حساب نکردن
    در مورد آپدیت هم نوشته schedule 1 , supplementary form , police sertificate and social security for PA که البته هنوز چیزی از ما خواسته نشده ...
    من خودم ایمیل میزنم و میپرسم که چرا فامیل حسب نشده و آپدیت ها کی خواسته میشه ....
    با سپاس از اطلاع رسانیتون - جهت مقایسه من هم مجددا نتیجه کیپسمون رو می گذارم :
    BFD : 20-3-2012
    امتیاز فامیل و تحصیلات من (همسر متقاضی) رو 0 دادن و بدون اون شدیم 68 (آیا به نظر دوستان پیگیری بشه یا نه ؟ مدارک مربوطه رو دقیق ارسال کرده بودیم )

در مورد آپدیت هم نوشته:
    MD
    UPDATED SCHEDULE 1'S
    UPDATED PC'S
    FUNDS
    RPRF
    که هنوز خبری ازشون نیست
    چند مورد تفاوت هم در فایل ضمیمه پیدا کردم :
    به جای APPROVED ON SELDEC برای ما نوشته WAIVED ON SELDEC که نمی دونم اصولا با هم فرقی دارند یا خیر ؟
    به جای PAPER FILE SENT TO PK نوشته PAPER FILE SENT TO PA که نمی دونم اصولا با هم فرقی دارند یا خیر ؟
    ضمنا در ستون های امتیاز دهی جلوی TOTAL FUNDS رقمی که ادعا کرده بودیم رو وارد کردند و خالی نیست
    ویرایش توسط Koolebaar : April 12th, 2012 در ساعت 03:51 PM
    مین اپلیکنت (همسر-4121) - دریافت مدارک در سیدنی : May 2009 -فایل#1: June 2009 فایل#2 Sep 2009 - اینپراسس :Feb 2011 ورشو : Dec 2011 اول اینپراسس واقعی 21 Dec

نقل قول نوشته اصلی توسط Koolebaar نمایش پست ها
    با سپاس از اطلاع رسانیتون - جهت مقایسه من هم مجددا نتیجه کیپسمون رو می گذارم :
    BFD : 20-3-2012
    امتیاز فامیل و تحصیلات من (همسر متقاضی) رو 0 دادن و بدون اون شدیم 68 (آیا به نظر دوستان پیگیری بشه یا نه ؟ مدارک مربوطه رو دقیق ارسال کرده بودیم )

در مورد آپدیت هم نوشته:
    MD
    UPDATED SCHEDULE 1'S
    UPDATED PC'S
    FUNDS
    RPRF
    که هنوز خبری ازشون نیست
    چند مورد تفاوت هم در فایل ضمیمه پیدا کردم :
    به جای APPROVED ON SELDEC برای ما نوشته WAIVED ON SELDEC که نمی دونم اصولا با هم فرقی دارند یا خیر ؟
    به جای PAPER FILE SENT TO PK نوشته PAPER FILE SENT TO PS که نمی دونم اصولا با هم فرقی دارند یا خیر ؟
    ضمنا در ستون های امتیاز دهی جلوی TOTAL FUNDS رقمی که ادعا کرده بودیم رو وارد کردند و خالی نیست
    با تشکر از ارسال جزییات کیپس

شما برای گواهی مالی چه مدرکی ارایه کرده بودید؟
    USA/Case creation date: Aug 2013
    Clearance Received: March 2014
    CANADA/CIO: Jan 2010
    Medical: Jan
    2014
    Issue Date: May 2014

Junior Member amin123456789 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    IT manager 0213

بچه ها در مورد ارز باید بگم که من ماه پیش 25000 دلار با همسرم بردیم استانبول و با پارتی بازی حساب باز کردیم و با نرخ سود 4 درصد برای یک سال پولمون و گزاشتیم اونجا. حالا ................ بانک vakif bank مخصوصاً شعبه آک سارای ، بدون پارتی بازی برای ایرانیا حساب باز میکنه ، اگه رفتین یه سری به اونجا بزنین....

یه سوال ، برای funds می شه موجودی یه حساب ارزی در ترکیه رو نشون داد؟؟؟؟؟
    سيدني =2010/5/3 فايل اول= 2010 Auqust فايل دوم= September 2010
    NOC= 0213 Network Manager
    IELTS= 14 points

نقل قول نوشته اصلی توسط mo_eini نمایش پست ها
    با تشکر از ارسال جزییات کیپس

شما برای گواهی مالی چه مدرکی ارایه کرده بودید؟
    خواهش می کنم - تا جایی که یادم مونده گردش حساب 6 ماهه
    مین اپلیکنت (همسر-4121) - دریافت مدارک در سیدنی : May 2009 -فایل#1: June 2009 فایل#2 Sep 2009 - اینپراسس :Feb 2011 ورشو : Dec 2011 اول اینپراسس واقعی 21 Dec

سلام
    در مورد حساب ارزي اينقدر تشويش ايجاد نكنيد
    من مدت ٢ سال گذشته مبالغ مختلف تا ٤٠٠٠٠ دلار واريز و برداشت كردم مشكلي نبوده و فقط هنگام برداشت از ٢٤ ساعت تا ٧٢ ساعت زمان برده تا تحويل دهند ولا غير
    Paper file sent to PA يعني محل نگهداري پرونده.
    Update زمان مديكال يكسان است فرم ١ و سوپيشينه
    از من بيمه در كيپس نخواستند ولي پروف مالي درج شده است.

نقل قول نوشته اصلی توسط peymanrs نمایش پست ها
    فکر می کنم مسئول مربوطه بانک پاسارگاد اشتباه گفته باشه، چون محدودیت فقط در واریز به حساب ارزی 5000 دلار تعیین شده و در ضمن نگفته سالانه بلکه در هر مقطع زمانی (بند 12-5 از قسمت «ج» بخش سوم مجموعه مقررات ارزی):
    "واريز نقدي به حساب ارزي و يا حواله آن حداكثر تا سقف پنج هزار دلار بلامانع مي باشد. همچنين واريز نقدي به حساب ارزي و يا حواله آن بيش از سقف پنج هزاردلار مشروط به رعايت قانون مبارزه با پولشويي و مقررات مربوط بلامانع است."

ضمنا در رابطه با برداشت هیچ محدودیتی ذکر نشده و در بند 1-5 فقط گفته:
    "نقل و انتقال ارز از محل حسابهاي ارزي و نيز صدور حواله هاي ارزي از محل اين حسابها به خارج از كشور مانعي ندارد."
    .
    لازم بذکره که من بارها مبالغ بالاتر از 5000 دلار از حساب ارزیم برداشت کردم و مشکلی هم نبوده
    .
    فقط لازم دوباره تاکید کنم واریز اسکناس دلار به حساب ارزی این ریسک رو داره که بنا به محدودینتهای ارزی روزی دچار مشکل بشه و بهمون اسکناس ندن و معادل ریالیش رو با نرخ دولتی پس بدن، البته الان مشکلی نیست و متعهد به پرداخت اسکناس هستن و بانکهای خصوصی این کار رو انجام می دند. لازمه تاکید کنم در وضعیت فعلی که حتی نمی گذاشتن نرخ ارز واقعی رو اعلام کنن ریسک حساب ارزی بالاست. من خودم اگه شرایط بخواد دوباره به اون سمت آشفتگی ارزی بره (که فکر کنم بره!!!) قطعا حسابم رو خالی می کنم ولی فعلا برای تمکن و کانادا مجبورم که مانده حساب داشته باشم و ترجیح دادم بجای اینکه ریال نگه دارم و به قول مسعود هر روز شاهد کم ارزش تر شدنش بشم یک جوری ارزش پولها رو نجات بدم
    .
    راستی یک نکته خیلی خیلی مهم که هنگام خروج از کشور باهاش مواجه خواهیم شد مسئله خروج ارز همراه مسافره و همونطور که می دونیم حواله بانکی به کانادا نداریم و حواله صرافی هم که قیمتش خیلی بالاست و خیلی از ماها در فکر خروج اسکناس هنگام مهجرت هستیم که در این رابطه قانون می گه:
    "خروج اسکناس به خارج ازکشور (از سرزمين اصلي ) و يا مناطق آزاد تجاري - صنعتي تا سقف پنج هزار دلار و يا معادل آن به ساير ارزها مجاز مي باشد خروج بيش از ميزان تعيين شده موکول به ارايه اظهار نامه ارزي و يا هر سند بانکي که مبين پرداخت وجه بصورت اسکناس از محل حساب ارزي و يا فروش ارز باشد توسط مسافر خواهد بود."
    البته اگه می تونید توی ساک و ماک یک جوری قایم کنید مسئله حله
    ممنون از توضیحات کامل و جامع
    به قول شما شاید طرف اشتباه کرده باشه٬ ولی احتیاط شرط عقله و نمیشه به این راحتی ردش کرد
    ارسال مدارک به سیدنی: ۲۱ آوریل ۲۰۰۹ - فایل نامبر دوم: ۶ سپتامبر ۲۰۰۹ - ارسال پرونده از دمشق به ورشو: ۱ دسامبر ۲۰۱۱
    این پراسس و آپدیت: ۱۰ فوریه ۲۰۱۲- مدیکال: ۱۶ آوریل ۲۰۱۲ -
    درخواست کپی پاسپورت: ۲۴ آگست ۲۰۱۲

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)