ارسال مدارک به سیدنی: ۲۱ آوریل ۲۰۰۹ - فایل نامبر دوم: ۶ سپتامبر ۲۰۰۹ - ارسال پرونده از دمشق به ورشو: ۱ دسامبر ۲۰۱۱
این پراسس و آپدیت: ۱۰ فوریه ۲۰۱۲- مدیکال: ۱۶ آوریل ۲۰۱۲ - درخواست کپی پاسپورت: ۲۴ آگست ۲۰۱۲
حساب ارزی در خارج از کشور و یا داخل برای تمکن مالی مشکلی ندارد.
ماشاا...همه با رقم های بالا و نه به ریال و به دلار کار می کنند. خدا زیاد کند. دیروز بحث ماها 2 میلیون تومان را بگذارم بانک یا بردارم بود
پس بانک وقف شعبه آکسارای پول مارا قبول می کند که شاید به دلیل زیاد بودن مشاغل ایرانی در آن محدوده است.
می شوید بپرسم که شما کدام بانک پولتان را گذاشتید و آیا تضمین می دهند که حتما پولتان را هر وقت خواستید سریع به دلار برگردانند؟
نه این مورد درست نیست. آخر خدمات رایگانی وجود ندارد. بیمه درمانی که برای همه است و ممکن است که مشمول کمک هزینه نگهداری کودک و کلاس زبان بشوید که آنهم به ملبغ پول شما که اظهار کرده اید ندارد. اگر بخواهید از خدمات welfare دولتی استفاده کنید در آن صورت حساب بانکی شما در کانادا ممکن است تاثیرگذار باشد.
متاسفانه اسمش و نمی تونم بگم ولاکن با قول عدم ترانسفر قبول کردن برام حساب ارزی باز کنن،،، ریس بانک از آشناها بود،،، "ترک بودن این امتیازا رو داره دیگه"
اول رفتم اداره دارائی ترکیه در استانبول و کد مالیات گرفتم "ورگی نوماراسی " بعد با ترجمه کارت بازرگانی، محل اقامتم و ثابت کردم و بعد با 1000001 خواهش ، برام حساب باز کردن.. بعد این همه کار تازه که برگشتم ایران دیدیم .... دی ام ... شدم!!!!
سيدني =2010/5/3 فايل اول= 2010 Auqust فايل دوم= September 2010
NOC= 0213 Network Manager
IELTS= 14 points
سلام به همه ی دوستان*
یک سوال داشتم ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید به من هم بگید
اگر بخواهیم یک حساب در کانادا باز کنیم والبته هنوز به ویزا نرسیدیم می تونیم یا نه ؟ اگر میشه به چه صورت هست؟اگر نمیشه چه کشوری هست که ما می تونیم اونجا حساب ارزی باز کنیم؟
ممنون*
برای من هم دقیقا موارد شما رو نوشتن با این تفاوت که آپدیت عکس رو هم می خوان و در ضمن جلوی اسکچوال 1 فرم سابلیمنتری هم اضافه شده است.
مبلغ دلار رو رای من هم نوشته اند احتمالا برای آرام جان نیز نوشته شده و خودش اینجا پاکش کرده(فکر می کنم البته)
جلوی ویو هم برای من اومدهAPPROVED ON SELDEC که ظاهرا قبولی بدون مصاحبه است و نمی چه تفاوتی با اون یکی داره. من هم این رو دارمPAPER FILE SENT TO PK شاید کانادا بودن شما در این قضیه بی تاثیر نباشه. از من هم سابقه کاری و بیمه نخواستند
CIO: 10 Dec 2009
Medical:16 Dec 2013
Pass Request: 10 October 2014
دوستان 1 نکته بگم در مورد حساب دلاری تو بانک های ایران حواس همه باشه:
تو قراردادی که موقع بازکردن حساب امضامیکنید جایی ننوشته که اصل سپرده رو بصورت دلار برمیگردونن. یعنی اگه خدایی نکرده زبونم لال برای مملکت اتفاقی بیفته که اسکناس (ارز) تو مملکت کم باشه یا نباشه اصل سپرده بصورت وجه رایج مملکت (البته با محاسبه بر اساس نرخ دولتی!!) به صاحب حساب برمیگرده. این اتفاق زمان جنگ افتاده بود. دقت کنید ضرر نکنید. البته در زمان هایی مثل الان مشکلی نیست و کافیه 24 ساعت قبل به شعبه خبر بدید. اما تو این مملکت آدم 1 روز بعدشو نمیتونه پیش بینی کنه چه برسه به چندماه بعد رو!
ویرایش توسط soroush88 : April 12th, 2012 در ساعت 07:09 PM
من تجربه کانادا، ترکیه، قطر را دارم. ولی اسم بانک هایی که حساب دارم را نمی گویم چون ظاهرا مهم است
در مورد کانادا اگر بخواهید که حساب بانکی معمولی باز کنید نیاز به SIN دارید (شماره ملی) که به ویزاهای توریستی داده نمی شود و باید ویزای کاری و یا تحصیلی باشد. اما می توانید که از طریق بانک RBC می توانید تنها حساب باز کنید که جزییات آن را چند مدت قبل غزال عزیز گذاشته بودند و می توانید خودتان هم با سایت بانک با آن آشنا شوید (نامه قایل را با یک نامه تایید شده از سفارت به عنوان معرفی نامه و ... نیاز دارید). اما مشکل آن این است که نمی توانید پول بردارید و فقط می توانید بریزید و تنها بعد از لند کردن و مراجعه حضوری می توانید اینکار را کنید. من حسابم در TD است و تا الان به جز یک مورد که زنگ زدند چرا به حسابت مبلغ نسبتا زیادی پول واریز شده است و ترس پولشویی داشتند و کم مانده بوده کلا مشکل امنیتی پیدا کنم نداشتم
ترکیه هم بانک هایی که شعبه خارجی دارند مثل HSBC و GARANTI هم اصولا برای ایرانیها تحت هیچ شرایطی تقریبا حساب باز نمی کنند. ولی بانک های ترکیه هم خودشان بعضی مثل بانک وقف که کمی اسلامی تر هستند در شعبات خاص خود مثل شعبه اکسارای در استانبول که مثل خیابان جمهوری و بازار تهران است، این کار را می کنند که اکثر مشاغل ایرانی (آژانس های مسافرتی و هتل ها و...) در همان حدود هستند. من یک حساب در گارانتی داشتم بعد زنگ زدند گفتند که پولت می تواند اینجا باشد ولی برایش کارت ATM صادر نمی کنیم و می توانی تنها حقوقت را مستقیم از شعبه بگیری و... که منم حسابم را بستم رفتم بانک هالک بانک حساب باز کردم. بانک هالک بانکی است که دولت ایران باهاش کار می کند و فکر کنم برای شما هم باز کنند
در مورد قطر هم من با ویزای توریستی (البته شعبه دانشگاه بود) من در QNB حساب باز کردم و سوالی هم نکردند و همان لحظه کارت ATM هم دادند وکلی هم خوشحال شدندفکر کنم شما هم می توانید این کار را کنید.
در هرصورت به نظر من ضررورت خاصی برای داشتن این حساب نیست اگر تنها می خواهید که پول برای سفارت را نشان دهید و به مشکلات احتمالی ان نمی ارزد. حالا بانک های ایران درست است که مشکل دارند ولی حالا دیگر آنقدر هم مشکل زا نیستند و می شود به نظرم حداقل به بانک های خصوصی اعتماد کرد![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)