صفحه 2290 از 5471 نخستنخست ... 12901790219022402280228122822283228422852286228722882289229022912292229322942295229622972298229923002340239027903290 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 22,891 تا 22,900 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط kalampich نمایش پست ها
    یه سوال از تمام این دوستانی که ازشون آپدیت مدارک خواسته اند:
    شما مگه مدارک تحصیلی و ریز نمراتتون رو ترجمه شده نفرستاده بودید؟ چرا ازتون اصل مدارک رو خواسته اند؟ مگه دانشگاه هاتون از اعتبار خارج شده اند یا مشکل خاص دیگه ای دارند؟
    پاسخ به این سوال هم خیلی موارد رو مشخص میکنه.

ApplyAbroad Hero aram_golbaghi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط nilouconnect2 نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    برای درخواست کیپس در فرم IMM5563E در قسمت visa file number همان فایل نابر دمشق را باید بنویسم ؟(منظور فایل نامبر دوم)
    بله فایل نامبر رو بنویسید
    Landed in Vancouver: Dec 2012, Blog: http://www.koukia.ca

بچه ها پس اينکه ميگفتن از June2012 احتمالاً شروع به دادن مديکال ميکنن درست درميادو از الان حدود 2 ماه تا 2.5 ماه اگه در نظر بگيريم که فکر کنم اختصاص ميدن برای مرحله دوم چک کردنشون که به احتمال خيلی زياد همون تاريخ BFD هستش و بعد از بررسی نهايی هم که مديکال ها شروع ميشه

ApplyAbroad Hero

دوستاني كه ازشون اصل مدرك تحصيلي خواستند آيا بار اول ترجمه مدارك رو در پاكت دانشگاه و مهر و موم شده (همانطور كه خواسته بودند) فرستاده بودند يا نه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط goodluck نمایش پست ها
    هر لحظه DHL را چک می کردم تا ببینم تحویل داده یا نه که خدا رو شکر تحویل داد . ورشو به صراحت تو ایمیلش گفته پس از بررسی برگردانده می شود.
    فوقش اینه که می رویم دانشگاه المثنی می گیریم ... اینا مدیکال بدن اصل مدرکم مال خودشون ...
    از ما هنوز آپدیت نخواستن ولی اگر اصل مدارک رو بخوان ما چون باید اول بدیم به وکیلمون تا اون بفرسته فکر کنم از اضطراب دق کنیم چون خیلی به نظم و ترتیب وکیلمون اعتماد ندارم
    فایل نامبر دوم : اپریل 2010 دمشق
    ارسال پرونده به ورشو : دسامبر 2011
    این پراسس : 3 فوریه 2012
    کد رشته : 4121

نقل قول نوشته اصلی توسط aram_golbaghi نمایش پست ها
    من هم فکر میکنم این آپدیت که برای رخساره اومده برای دور دوم مرور باشه، احتمالا برای کسایی مثل من هم که توی cais چیزایی نوشته همین روزا خبرایی بشه ...
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pani85 نمایش پست ها
    انگار اینها دور اول میخواستن سریع تکلیف شسته رفته ها رو با ریجکتی ها مشخص کنن، در دور بعدی هم که عملا مرحله بک گراند چک هستش میان کنترل های دقیق تری انجام میدن. ممکنه حتی از سفارت کانادا در ایران هم برای کنترل های بیشتر و خبر گرفتن از محل کار استفاده بشه. اگه از قبل آمادگیش رو داشته باشیم بد نیست.
    دیشب که دوباره اون کیپسی که اطلاعاتش رو چند ماه پیش گذاشته بودم رو دیدم و توی مدارکی که برای آپ دیت می خواست دیدم هم مدیکال رو نوشته و هم یکسری چیزهای دیگه:
    MEDS
    UPDATED SCHEDULE 1'S
    UPDATED PC'S
    FUNDS
    RPRF
    اما در مورد آرام مدیکال جزء اسناد آپ دیت نبود!!!

نتیجه گیری با توجه به آپ دیت رخساره و.... >>>>>>
    ​- از این به بعد باید منتظر موج دوم بررسی، آپ دیت و د.م باشیم
    - همونطور که آرام و پانی در بالا هم گفتن مرحله جدید رو که همون بکگراند چک هست رو شروع کردند و در این مرحله به ابهامات خاص و ارتباطات منطقی پرونده خواهند پرداخت
    - اونهایی که مشکل خاصی نداشته باشند فکر کنم مثل عادله همراه با فرمهای مدیکال، آپ دیت خواهند خواست (البته عادله فکر کنم بکگراند چکش توی دمشق شده بود و برای همین پرونده اش رو به ورشو ارسال نکردند)
    - اگه توی کیپس آرام دقت کنید یک جاش نوشته REVIEW OFFICER و موردی ذکر نشده، فکر کنم الان پرونده رفته دست آفیسرهای مرحله دوم که پروسه رو می خوان REVIEW کنن

ویرایش توسط peymanrs : April 14th, 2012 در ساعت 11:40 AM

نقل قول نوشته اصلی توسط Pani85 نمایش پست ها
    پاسخ به این سوال هم خیلی موارد رو مشخص میکنه.
    من ریز نمرات را نفرستاده بودم .

پانی جان کد رشته و مدرکم با توجه به NOC مرتبط است.

Senior Member aziking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineer

نقل قول نوشته اصلی توسط Rahnamoon نمایش پست ها
    از ما هنوز آپدیت نخواستن ولی اگر اصل مدارک رو بخوان ما چون باید اول بدیم به وکیلمون تا اون بفرسته فکر کنم از اضطراب دق کنیم چون خیلی به نظم و ترتیب وکیلمون اعتماد ندارم
    من هم مشاور دارم...ولی در زمان ارسال مدارک تکمیلی برای دمشق به خاطر دیر حاضر شدن آیلتس خودم مدارک رو فرستادم...چند وقت پیش هم که آپدیت خواستن دوباره خودم پست کردم و بعد از امیل بازی به وررشو بهم گفتن که به پرونده اضافه شده...پس اگه به مشاور اعتماد ندارین می تونید خودتون بفرستید...البته این فقط یک پیشنهاده...
    امتیاز = 71 ، IT Manager ، NOC 0213 ، نرم افزار
    ارسال به سیدنی: Nov 6, 2009 فایل 1: Jan 15, 2010 - فایل 2 :May 18, 2010 - ارسال به ورشو : Dec 12, 2011 - اینپراسس + درخواست آپدیت : Feb 23, 2012 - دریافت مدیکال Apr 30, 2012 - کپی پاس Aug 21, 2012 - پاس ریکوئست : Sept 6, 2012

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

مرحله دوم چک پرونده ها که در حال حاضر شامل گروه ما میشه بکگراند چک هست که شامل تحقیق در مورد مدارک ارائه شده تحصیلی و کاری و .... و پرونده به پرونده فرق می کنه و دیگه نباید در مورد مدیکال منتظر ترتیب ارسال به ورشو یا این پراسس بود .
    too much love will kill you

نقل قول نوشته اصلی توسط kalampich نمایش پست ها
    یه سوال از تمام این دوستانی که ازشون آپدیت مدارک خواسته اند:
    شما مگه مدارک تحصیلی و ریز نمراتتون رو ترجمه شده نفرستاده بودید؟ چرا ازتون اصل مدارک رو خواسته اند؟ مگه دانشگاه هاتون از اعتبار خارج شده اند یا مشکل خاص دیگه ای دارند؟
    - من در تاریخ 15 مارچ این-پ شدم ولی تا حالا که هیچ آپدیتی از من نخواسته اند. این یعنی چی؟ یعنی پرونده ام هیچ آپدیتی نیاز نداره یا اینکه به زودی قراره دی-ام بشه؟
    من قبلا ریز نمرات رو نفرستاده بودم که حالا ازم خواستند. این هم متنش:

2) Certified copies of all post-secondary diplomas and degrees for you. Must be accompanied by official transcripts for each and every year of the program.

ارسال مدارک به سیدنی: ۲۱ آوریل ۲۰۰۹ - فایل نامبر دوم: ۶ سپتامبر ۲۰۰۹ - ارسال پرونده از دمشق به ورشو: ۱ دسامبر ۲۰۱۱
    این پراسس و آپدیت: ۱۰ فوریه ۲۰۱۲- مدیکال: ۱۶ آوریل ۲۰۱۲ -
    درخواست کپی پاسپورت: ۲۴ آگست ۲۰۱۲

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)