Landed in Vancouver: Dec 2012, Blog: http://www.koukia.ca
بچه ها پس اينکه ميگفتن از June2012 احتمالاً شروع به دادن مديکال ميکنن درست درميادو از الان حدود 2 ماه تا 2.5 ماه اگه در نظر بگيريم که فکر کنم اختصاص ميدن برای مرحله دوم چک کردنشون که به احتمال خيلی زياد همون تاريخ BFD هستش و بعد از بررسی نهايی هم که مديکال ها شروع ميشه
دوستاني كه ازشون اصل مدرك تحصيلي خواستند آيا بار اول ترجمه مدارك رو در پاكت دانشگاه و مهر و موم شده (همانطور كه خواسته بودند) فرستاده بودند يا نه؟
فایل نامبر دوم : اپریل 2010 دمشق
ارسال پرونده به ورشو : دسامبر 2011
این پراسس : 3 فوریه 2012
کد رشته : 4121
دیشب که دوباره اون کیپسی که اطلاعاتش رو چند ماه پیش گذاشته بودم رو دیدم و توی مدارکی که برای آپ دیت می خواست دیدم هم مدیکال رو نوشته و هم یکسری چیزهای دیگه:MEDS
UPDATED SCHEDULE 1'S
UPDATED PC'S
FUNDS
RPRFاما در مورد آرام مدیکال جزء اسناد آپ دیت نبود!!!
نتیجه گیری با توجه به آپ دیت رخساره و.... >>>>>>
- از این به بعد باید منتظر موج دوم بررسی، آپ دیت و د.م باشیم
- همونطور که آرام و پانی در بالا هم گفتن مرحله جدید رو که همون بکگراند چک هست رو شروع کردند و در این مرحله به ابهامات خاص و ارتباطات منطقی پرونده خواهند پرداخت
- اونهایی که مشکل خاصی نداشته باشند فکر کنم مثل عادله همراه با فرمهای مدیکال، آپ دیت خواهند خواست (البته عادله فکر کنم بکگراند چکش توی دمشق شده بود و برای همین پرونده اش رو به ورشو ارسال نکردند)
- اگه توی کیپس آرام دقت کنید یک جاش نوشته REVIEW OFFICER و موردی ذکر نشده، فکر کنم الان پرونده رفته دست آفیسرهای مرحله دوم که پروسه رو می خوان REVIEW کنن
ویرایش توسط peymanrs : April 14th, 2012 در ساعت 11:40 AM
من هم مشاور دارم...ولی در زمان ارسال مدارک تکمیلی برای دمشق به خاطر دیر حاضر شدن آیلتس خودم مدارک رو فرستادم...چند وقت پیش هم که آپدیت خواستن دوباره خودم پست کردم و بعد از امیل بازی به وررشو بهم گفتن که به پرونده اضافه شده...پس اگه به مشاور اعتماد ندارین می تونید خودتون بفرستید...البته این فقط یک پیشنهاده...
امتیاز = 71 ، IT Manager ، NOC 0213 ، نرم افزار
ارسال به سیدنی: Nov 6, 2009 فایل 1: Jan 15, 2010 - فایل 2 :May 18, 2010 - ارسال به ورشو : Dec 12, 2011 - اینپراسس + درخواست آپدیت : Feb 23, 2012 - دریافت مدیکال Apr 30, 2012 - کپی پاس Aug 21, 2012 - پاس ریکوئست : Sept 6, 2012
مرحله دوم چک پرونده ها که در حال حاضر شامل گروه ما میشه بکگراند چک هست که شامل تحقیق در مورد مدارک ارائه شده تحصیلی و کاری و .... و پرونده به پرونده فرق می کنه و دیگه نباید در مورد مدیکال منتظر ترتیب ارسال به ورشو یا این پراسس بود .
too much love will kill you
ارسال مدارک به سیدنی: ۲۱ آوریل ۲۰۰۹ - فایل نامبر دوم: ۶ سپتامبر ۲۰۰۹ - ارسال پرونده از دمشق به ورشو: ۱ دسامبر ۲۰۱۱
این پراسس و آپدیت: ۱۰ فوریه ۲۰۱۲- مدیکال: ۱۶ آوریل ۲۰۱۲ - درخواست کپی پاسپورت: ۲۴ آگست ۲۰۱۲
علاقه مندی ها (Bookmarks)