صفحه 2291 از 5471 نخستنخست ... 12911791219122412281228222832284228522862287228822892290229122922293229422952296229722982299230023012341239127913291 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 22,901 تا 22,910 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    مرحله دوم چک پرونده ها که در حال حاضر شامل گروه ما میشه بکگراند چک هست که شامل تحقیق در مورد مدارک ارائه شده تحصیلی و کاری و .... و پرونده به پرونده فرق می کنه و دیگه نباید در مورد مدیکال منتظر ترتیب ارسال به ورشو یا این پراسس بود .
    من یه فرضیه دارم :
    با توجه به اینکه توی آپ دیت اول علاوه بر موارد دیگه از ما ها فرم 1 و سوء پیشینه خواستند ، این نشان می دهد که از ما آپ دیت دوم نخواهند خواست و ممکن است زود تر به مرحله بعد بریم.
    ویرایش توسط goodluck : April 14th, 2012 در ساعت 11:10 AM

نقل قول نوشته اصلی توسط goodluck نمایش پست ها
    من یه نظریه دارم :
    با توجه به اینکه توی آپ دیت اول علاوه بر موارد دیگه از ما ها فرم 1 و سوء پیشینه خواستند ، این نشان می دهد که از ما آپ دیت دوم نخواهند خواست و ممکن است زود تر به مرحله بعد بریم.
    مگه آپدیت هم قراره طی چند مرحله خواسته بشه؟ این منطقی به نظر نمیرسه !
    ارسال مدارک به سیدنی: ۲۱ آوریل ۲۰۰۹ - فایل نامبر دوم: ۶ سپتامبر ۲۰۰۹ - ارسال پرونده از دمشق به ورشو: ۱ دسامبر ۲۰۱۱
    این پراسس و آپدیت: ۱۰ فوریه ۲۰۱۲- مدیکال: ۱۶ آوریل ۲۰۱۲ -
    درخواست کپی پاسپورت: ۲۴ آگست ۲۰۱۲

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

من یه نظریه دارم :
    در این مورد هیچ ارجهیتی نیست و آپدیت رو برای دیگران که از مرحله اول بدون مشکل عبور کردند فرضا با مدیکال خواهند خواست .
    too much love will kill you

نقل قول نوشته اصلی توسط Ivan نمایش پست ها
    به خاطر همین غیر منطقی بودن درخواست آپدیت در چند مرحله ، این فرضیه را صادر کردم

ApplyAbroad Hero

با سلام
    برای رخساره جان بک گراند چک هست......ضمن اینکه من هم تاریخ اینپراسسم مثل رخساره جان 15 فوریه هست که البته چیزی رو اثبات نمیکنه...... من الان با وکیلم تماس گرفتم گفت آماده باش واسه آپدیت.....

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر - نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط sh00ca نمایش پست ها
    دوستاني كه ازشون اصل مدرك تحصيلي خواستند آيا بار اول ترجمه مدارك رو در پاكت دانشگاه و مهر و موم شده (همانطور كه خواسته بودند) فرستاده بودند يا نه؟
    سلام دوست عزيز، هيچ گاه مدارك رو در پاكت دانشگاه و مهر وموم شده نخواستند بلكه ترجمه رسمي رو خواسته بودند كه فرستاده بودم و به نظرم هيچ مشكلي هم نداشت ولي اين بار اصل ريز نمرات رو خواستند كه اصل ريز نمراتم در ليسانسم رو چون فارسي بود با ترجمه اش واصل ريز نمرات ارشدم رو كه انگليسي بود براشون فرستادم
    کارشناسی ارشد کامپیوتر، کد انتخابی: 0213
    رسیدن مدارک به سیدنی: 28-10-2009/فایل نامبر اول: 12-01-2010/فایل نامبر دوم: 29-03-2010/تبديل وضعيت به درحال پردازش: 13-12-2011/ارسال به ورشو: 12-12-2011/آغاز پردازش واقعي: 22-02-2012/درخواست آپديت: 04-04-2012/مديكال: 13-06-2013
    /پ.ر: 29-10-2013

Junior Member

اونطور که توی op6 نوشته، وقتی کسی این پراسس شد یعنی مدارکش چک شده و حتی در مورد صحت اون مدارک، آفیسرها از اطلاعات محلی هم استفاده میکنند و تمام بررسی های لازم صورت گرفته.
    اما در زمان این پراسس، یکبار دیگر امتیازهایی که شخص آورده چک میشه و نظر شخصی آفیسر هم توی صلاحیت داشتن پرونده برای گرفتن ویزا نقش خواهد داشت. مثلا ممکنه آفیسر تشخیص بده که با توجه به ریز نمرات متقاضی، این شغلی که ایشون ادعا کرده رو میتونه انجام بده یا نمیتونه انجام بده..
    پس اگر بعد از این پراسس شدن از کسی مدارک خواستند فقط بخاطر اینه که آفیسر نتونسته نظر قطعیش رو راجع به صلاحیت فرد بده و نیاز به آپدیت و حتی مصاحبه خواهد بود...

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

به خاطر همین غیر منطقی بودن درخواست آپدیت در چند مرحله ، این فرضیه را صادر کردم
    من فکر میکنم در این مرحله که در واقع بک گراند چک پرونده هاست آفیسر با دقت بیشتری در حال بررسیه و در هر زمانی که شبهه و ابهامی براش پیش بیاد میتونه درخواست مدارک تکمیلی کنه. این دیگه اسمش آپدیت نیست. و این درخواست میتونه حتی در مرحله پاس رکوئست هم انجام بشه. چه بسا برای دوستان 29 تایی هم حتی پاس رکوئست نکردن و اول اون مدرک رو خواستن. به قول دوستان بستگی به نوع دید آفیسر و نوع خاص هر پرونده روند جریان متفاوته.

یه توضیح تکمیلی نظریه شخصی ام: من فکر میکنم آپدیت فقط به مواردی که مشمول گذشت زمان میشه مثل گواهی عدم سوء پیشینه یا عکس اطلاق میشه و بقیه موارد جزو مدارک تکمیلی میشه.

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط kalampich نمایش پست ها
    یه سوال از تمام این دوستانی که ازشون آپدیت مدارک خواسته اند:
    شما مگه مدارک تحصیلی و ریز نمراتتون رو ترجمه شده نفرستاده بودید؟ چرا ازتون اصل مدارک رو خواسته اند؟ مگه دانشگاه هاتون از اعتبار خارج شده اند یا مشکل خاص دیگه ای دارند؟
    - من در تاریخ 15 مارچ این-پ شدم ولی تا حالا که هیچ آپدیتی از من نخواسته اند. این یعنی چی؟ یعنی پرونده ام هیچ آپدیتی نیاز نداره یا اینکه به زودی قراره دی-ام بشه؟
    دوستان به عنوان يکي از اولين کساني که ازمون اصل ريز نمرات خواستن بايد بگم رشته و کارمون مرتبط بود و ليسانس و فوق من و همسرم هم در سه تا از بهترين دانشگاهها با معدل خوب بود و در ابتدا هم ترجمه ريز نمراتو مطابق با همون چيزي که سفارت ميخواست فرستاده بوديم.ما بعد از فرستادن اين آپديت، در حاليکه 9 ماه بود rbvo بوديم و با تاخير زياد نسبت به کسانيکه حتي بعد از ما فايل نامبر گرفته بودن، تازه اين پراسس شديم و يک هفته بعد از فرستادن اين آپديت دوباره ازمون گواهي تمکن و ع س پ خواستن.بنابراين داشتن چند تا آپديت و يا فرستادن ريز نمره اصلا نگراني نداره و دليلش هم به درستي معلوم نيست.در ضمن ما هيچ ربطي هم به اصفهان نداشتيم.
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

خوب تو اين مرحله از هر کسی که تو پروندش ابهام داشته باشه (برای بار دوم که چک ميکنن) ممکنه مدارک تکميلی بخوان ،اما چرا اينا گير دادن به ريز نمرات آخه؟!!
    چون من از دو سه نفر ديگه هم شنيدم که ريز نمرات با اصل مدرک روخواستن،هممون که ريز نمرات رو براشون فرستاديم پس فکر کنم بايد دليل ديگه ای داشته باشه مثل شک کردن به اصل مدرک يا یه همچين چيزی!!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)