ویرایش توسط goodluck : April 14th, 2012 در ساعت 11:10 AM
ارسال مدارک به سیدنی: ۲۱ آوریل ۲۰۰۹ - فایل نامبر دوم: ۶ سپتامبر ۲۰۰۹ - ارسال پرونده از دمشق به ورشو: ۱ دسامبر ۲۰۱۱
این پراسس و آپدیت: ۱۰ فوریه ۲۰۱۲- مدیکال: ۱۶ آوریل ۲۰۱۲ - درخواست کپی پاسپورت: ۲۴ آگست ۲۰۱۲
سلام دوست عزيز، هيچ گاه مدارك رو در پاكت دانشگاه و مهر وموم شده نخواستند بلكه ترجمه رسمي رو خواسته بودند كه فرستاده بودم و به نظرم هيچ مشكلي هم نداشت ولي اين بار اصل ريز نمرات رو خواستند كه اصل ريز نمراتم در ليسانسم رو چون فارسي بود با ترجمه اش واصل ريز نمرات ارشدم رو كه انگليسي بود براشون فرستادم
کارشناسی ارشد کامپیوتر، کد انتخابی: 0213
رسیدن مدارک به سیدنی: 28-10-2009/فایل نامبر اول: 12-01-2010/فایل نامبر دوم: 29-03-2010/تبديل وضعيت به درحال پردازش: 13-12-2011/ارسال به ورشو: 12-12-2011/آغاز پردازش واقعي: 22-02-2012/درخواست آپديت: 04-04-2012/مديكال: 13-06-2013/پ.ر: 29-10-2013
اونطور که توی op6 نوشته، وقتی کسی این پراسس شد یعنی مدارکش چک شده و حتی در مورد صحت اون مدارک، آفیسرها از اطلاعات محلی هم استفاده میکنند و تمام بررسی های لازم صورت گرفته.
اما در زمان این پراسس، یکبار دیگر امتیازهایی که شخص آورده چک میشه و نظر شخصی آفیسر هم توی صلاحیت داشتن پرونده برای گرفتن ویزا نقش خواهد داشت. مثلا ممکنه آفیسر تشخیص بده که با توجه به ریز نمرات متقاضی، این شغلی که ایشون ادعا کرده رو میتونه انجام بده یا نمیتونه انجام بده..
پس اگر بعد از این پراسس شدن از کسی مدارک خواستند فقط بخاطر اینه که آفیسر نتونسته نظر قطعیش رو راجع به صلاحیت فرد بده و نیاز به آپدیت و حتی مصاحبه خواهد بود...
من فکر میکنم در این مرحله که در واقع بک گراند چک پرونده هاست آفیسر با دقت بیشتری در حال بررسیه و در هر زمانی که شبهه و ابهامی براش پیش بیاد میتونه درخواست مدارک تکمیلی کنه. این دیگه اسمش آپدیت نیست. و این درخواست میتونه حتی در مرحله پاس رکوئست هم انجام بشه. چه بسا برای دوستان 29 تایی هم حتی پاس رکوئست نکردن و اول اون مدرک رو خواستن. به قول دوستان بستگی به نوع دید آفیسر و نوع خاص هر پرونده روند جریان متفاوته.
یه توضیح تکمیلی نظریه شخصی ام: من فکر میکنم آپدیت فقط به مواردی که مشمول گذشت زمان میشه مثل گواهی عدم سوء پیشینه یا عکس اطلاق میشه و بقیه موارد جزو مدارک تکمیلی میشه.
دوستان به عنوان يکي از اولين کساني که ازمون اصل ريز نمرات خواستن بايد بگم رشته و کارمون مرتبط بود و ليسانس و فوق من و همسرم هم در سه تا از بهترين دانشگاهها با معدل خوب بود و در ابتدا هم ترجمه ريز نمراتو مطابق با همون چيزي که سفارت ميخواست فرستاده بوديم.ما بعد از فرستادن اين آپديت، در حاليکه 9 ماه بود rbvo بوديم و با تاخير زياد نسبت به کسانيکه حتي بعد از ما فايل نامبر گرفته بودن، تازه اين پراسس شديم و يک هفته بعد از فرستادن اين آپديت دوباره ازمون گواهي تمکن و ع س پ خواستن.بنابراين داشتن چند تا آپديت و يا فرستادن ريز نمره اصلا نگراني نداره و دليلش هم به درستي معلوم نيست.در ضمن ما هيچ ربطي هم به اصفهان نداشتيم.
ويزا: 8 اپريل 2012
گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور
خوب تو اين مرحله از هر کسی که تو پروندش ابهام داشته باشه (برای بار دوم که چک ميکنن) ممکنه مدارک تکميلی بخوان ،اما چرا اينا گير دادن به ريز نمرات آخه؟!!
چون من از دو سه نفر ديگه هم شنيدم که ريز نمرات با اصل مدرک روخواستن،هممون که ريز نمرات رو براشون فرستاديم پس فکر کنم بايد دليل ديگه ای داشته باشه مثل شک کردن به اصل مدرک يا یه همچين چيزی!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)