صفحه 2302 از 5471 نخستنخست ... 13021802220222522292229322942295229622972298229923002301230223032304230523062307230823092310231123122352240228023302 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 23,011 تا 23,020 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

با سلام و صبح بخير،
    بچه ها از دوستانی که آپديت يا تکميل مدراک خواستن ميشه اينو متوجه شد که به افراد مجرد کمتر گير ميدن و به افراد متاهل بيشتر.(البته اينجوری که از روی آپديت ها معلومه )
    فکر کنم اون پروسه ای که دوستان ميگفتن که برای مديکال افراد مجرد زودتر مياد و افراد متاهل ديرتر با توجه به روند ی که دارن طی ميکنن يه جورايی درست درمياد

نميدونم اين ورشو(البته فقط شامل ورشو نميشه ) چرا اينقدر بين 29 رشته ايها و 38 رشته ايها تبعيض قائل ميشن آخه ،بعضی هاشون به 1 سال نرسيده پاس ريکوئيست شدن اما ماها بعد از گذشت 2.5 سال هنوز از يک مديکال هم خبری نيست!!اگه بحث رشته های مورد نياز باشه که خيلی از رشته ها توی اين دو دسته يکسان هستن پس ديگه مشکل کجاست؟!!
    من که واقعاً از سياست های اينا سر در نميارم !!

Senior Member aziking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineer

نقل قول نوشته اصلی توسط Rahnamoon نمایش پست ها
    دوستان کسی بوده که مدرک زبانش به جای جنرال ، آکادمیک داده باشه و براش مشکلی پیش اومده باشه؟
    من اکادمیک دادم و تو آپدیت هم ازم چیزی نخواستن...یعنی خیالت راحت راحت
    امتیاز = 71 ، IT Manager ، NOC 0213 ، نرم افزار
    ارسال به سیدنی: Nov 6, 2009 فایل 1: Jan 15, 2010 - فایل 2 :May 18, 2010 - ارسال به ورشو : Dec 12, 2011 - اینپراسس + درخواست آپدیت : Feb 23, 2012 - دریافت مدیکال Apr 30, 2012 - کپی پاس Aug 21, 2012 - پاس ریکوئست : Sept 6, 2012

Senior Member aziking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineer

نقل قول نوشته اصلی توسط aram_golbaghi نمایش پست ها
    من نامه سابقه ام برای دو تا شرکتی که سابقه دادم، به این صورت بود که مثلا مرداد ماه رفتم شرکت جدید منتها به خاطر شرایط شرکت بیمه نشدم و به همین خاطر که بیمه ام وقفه توش نباشه بیمه ام رو توی این 4 5 ماه از شرکت قبلی خواستم که برام رد بکنه، و بعد از 5 ماه از شرکت جدید بیمه ام رد شد و بعد از اون 3 سال اونجا برام بیمه رد شده اما نامه ها تاریخ هایی داره که واقعا اونجا بودم.
    حالا به نظرتون اگر از من بیمه بخان (با توجه به کیپس حتما میخان) وضعیت این تاریخ ها چه تعبیری به نظر افسر میتونه داشته باشه؟
    با توجه به اینکه من جمعا تقریبا 5 سال توی این دو تا شرکت سابقه بیمه دارم و سه سالش هم موبوط به NOC اصلی هستش و با 1 سال سابقه هم امتیازم میرسه ...
    آرام منم مشکل تو رو داشتم فقط زمانیکه نامه کاری می گرفتم حواسم به تاریح بیمه ام بود...یعنی عملا از رو بیمه ام نامه گرفتم.....تاریخ هایی که تو نامه هست رو با بیمه یکی ندادی؟؟؟ اگه نه منم مثل پیشنهاد دوستمون راستش رو می گفتم ولی با توضیج کامل....که طرف کامل متوجه بشه
    امتیاز = 71 ، IT Manager ، NOC 0213 ، نرم افزار
    ارسال به سیدنی: Nov 6, 2009 فایل 1: Jan 15, 2010 - فایل 2 :May 18, 2010 - ارسال به ورشو : Dec 12, 2011 - اینپراسس + درخواست آپدیت : Feb 23, 2012 - دریافت مدیکال Apr 30, 2012 - کپی پاس Aug 21, 2012 - پاس ریکوئست : Sept 6, 2012

Member
    رشته و دانشگاه
    1111

نقل قول نوشته اصلی توسط sara56 نمایش پست ها
    آخه ريز نمرات اصلو بايد ببرين تهران مهر وزارت علوم بزنيد که اگر اين مهرو داره از صد تا داد گستري بهتره و ديگه نياز به دادگستري نيست.البته باز خودتون ميدونيد
    اون كه بديهيه چون اگه مهر وزارت علوم رو نداشته باشه كه اصلا دادگستري تاييد نميكنه
    CIO: 10 Dec 2009
    Medical:16 Dec 2013
    Pass Request: 10 October 2014

Member
    رشته و دانشگاه
    1111

نقل قول نوشته اصلی توسط extremeboy نمایش پست ها
    با سلام و صبح بخير،
    بچه ها از دوستانی که آپديت يا تکميل مدراک خواستن ميشه اينو متوجه شد که به افراد مجرد کمتر گير ميدن و به افراد متاهل بيشتر.(البته اينجوری که از روی آپديت ها معلومه )
    فکر کنم اون پروسه ای که دوستان ميگفتن که برای مديکال افراد مجرد زودتر مياد و افراد متاهل ديرتر با توجه به روند ی که دارن طی ميکنن يه جورايی درست درمياد

ربطي به مجرد و يا متاهلي نداره بايد مداركتون اوكي بوده و يانقصي نداشته باشه مشكلي نداره اونها گير الكي نميدهند. مطمئن باشيد به هر كسي گير داده اند اكثرا بچه هايي بودند كه وكيل داشته اند و به تبع اون، اون ابتداي كار كه شايد خيلي هابا فروم آشنا نبودند اين اطلاعات رو نداشتند و فكر ميكردند كه وكيل هر چي بگه اوكي هست و يا اگر هم مداركشون رو كامل به وكيلشون دادند و وكليشون همه مدارك رو كامل نفرستاده.
    ویرایش توسط venus60 : April 15th, 2012 در ساعت 08:41 AM
    CIO: 10 Dec 2009
    Medical:16 Dec 2013
    Pass Request: 10 October 2014

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط رخساره نمایش پست ها
    وای سارا جون ممنونم ما را خود دانشگاه یه ترجمه از ریز نمره ها داد نه لاک و مهر شده نه وزارت علومی جیزی فکر کنم مشکل همین بوده این صنعتی اصفهان که خیلی اذیت می کرد هی می گفتیم چی شده یه کار مفید می کنن اینم کار مفیدشون الان که نگاه کردم ریز نمره ها هیچ تاییدی از وزارت علوم نداره و دانشناممونم یه مهر برجسته داره از وزارت اما امضا نداره اینا را هم باید برد امضا کنن اما حالا کشفیدم اشکال کجا بوده با این حساسیتی هم که به اصفهان دارن
    وزارت علوم امضا يا چيزي نداره، يك مهر برجسته داره كه مي زنه پاي دانشنامه و ريز نمرات كه به معني قابل قبول بودن و اعتبار مدرك و دانشگاه هست. يادتون باشه براي تمام صفحات ريز نمرات لازمه. از اونجا كه مهر برجسته توي كپي ديده نميشه تنها راه متوجه شدن وجود اون (در صورت نبود مدرك اصل) ديدن ترجمه اون در مدارك ترجمه شده هست. براي اطمينان از اينكه دارالترجمه معتبر و قابل اطمينان هست هم به تاييد دادگستري نيازه و الي آخر.
    براي همين در مورد مدارك دانشگاهي اكثرا متفق القول هستند كه بايد مهر برجسته وزارت علوم و تاييد دادگستري و حتي تاييد وزارت خارجه رو داشته باشه. براي چهارميخ كردن هم ميشه مدارك ترجمه شده رو برد دانشگاه تا اونها بذارنش تو پاكت آرم دار، لاك و مهرش كنند، يك پولي ازتون بگيرن و بدن بهتون.
    البته الان كه ظاهرا اصل رو خواستند و احتمالا براي ديدن همين مهر برجسته و اصالت مدارك.

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Civil Eng

نقل قول نوشته اصلی توسط sh00ca نمایش پست ها
    وزارت علوم امضا يا چيزي نداره، يك مهر برجسته داره كه مي زنه پاي دانشنامه و ريز نمرات كه به معني قابل قبول بودن و اعتبار مدرك و دانشگاه هست. يادتون باشه براي تمام صفحات ريز نمرات لازمه. از اونجا كه مهر برجسته توي كپي ديده نميشه تنها راه متوجه شدن وجود اون (در صورت نبود مدرك اصل) ديدن ترجمه اون در مدارك ترجمه شده هست. براي اطمينان از اينكه دارالترجمه معتبر و قابل اطمينان هست هم به تاييد دادگستري نيازه و الي آخر.
    براي همين در مورد مدارك دانشگاهي اكثرا متفق القول هستند كه بايد مهر برجسته وزارت علوم و تاييد دادگستري و حتي تاييد وزارت خارجه رو داشته باشه. براي چهارميخ كردن هم ميشه مدارك ترجمه شده رو برد دانشگاه تا اونها بذارنش تو پاكت آرم دار، لاك و مهرش كنند، يك پولي ازتون بگيرن و بدن بهتون.
    البته الان كه ظاهرا اصل رو خواستند و احتمالا براي ديدن همين مهر برجسته و اصالت مدارك.

تاييديه وزارت علوم شامل يک مهر برجسته ، يک مهر معمولي (مدير کل امور دانشجويان داخل) و امضاي اين شخص هست. اين مهرها و امضا روي کليه صفحات ريزنمره و همچنين دانشنامه زده ميشه. در ضمن شامل يک تاريخ (همون تاريخي که تاييد ميشه) و يک شماره (شماره رديف ثبت در دفتر تاييد مدارک) هم هست.

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط CanImmigrant نمایش پست ها
    تاييديه وزارت علوم شامل يک مهر برجسته ، يک مهر معمولي (مدير کل امور دانشجويان داخل) و امضاي اين شخص هست. اين مهرها و امضا روي کليه صفحات ريزنمره و همچنين دانشنامه زده ميشه. در ضمن شامل يک تاريخ (همون تاريخي که تاييد ميشه) و يک شماره (شماره رديف ثبت در دفتر تاييد مدارک) هم هست.
    حق با شماست. پشت دانشنامه و روي برگ اول ريز نمرات مهر مدير كل امور دانشجويان داخل و روي كليه صفحات ريزنمرات امضاي ايشون هست كه فكر كنم صرفا كاربرد داخلي داره و براي اينه كه مهر برجسته نهايي زده بشه. يعني اگر مهر برجسته داشته باشه اونها هم هست. اون تاريخ و شماره مربوط به دانشگاه صادر كننده هست كه پشت دانشنامه مي خوره و اونهم ظاهرا كاربرد داخلي (خود دانشگاه) داره، البته طبق گفته خودشون! اگر تاريخ و شماره ديگه اي منظورتون هست من متوجه وجودش نشدم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط رخساره نمایش پست ها
    وای سارا جون ممنونم ما را خود دانشگاه یه ترجمه از ریز نمره ها داد نه لاک و مهر شده نه وزارت علومی جیزی فکر کنم مشکل همین بوده این صنعتی اصفهان که خیلی اذیت می کرد هی می گفتیم چی شده یه کار مفید می کنن اینم کار مفیدشون الان که نگاه کردم ریز نمره ها هیچ تاییدی از وزارت علوم نداره و دانشناممونم یه مهر برجسته داره از وزارت اما امضا نداره اینا را هم باید برد امضا کنن اما حالا کشفیدم اشکال کجا بوده با این حساسیتی هم که به اصفهان دارن
    رخساره خانم، من هم دانشجوی دانشگاه صنعتی بودم. نمی دونم آیا برای شما مشکلی پیش اومده ولی همون ریز نمره انگلیسی که دانشگاه می ده و خود مهر انگلیسی دانشگاه را هم داره برای ریز نمره کافیه. ولی برای دانشنامه باید حتما وزارت علوم تایید کنه(مهر برجسته بزنه) این موضوع هم برای همه دانشگاه هاست. چون اگه مهر وزارت علوم نداشته باشه، دارالترجمه برا شما ترجمه می کنه ولی دادگستری تایید نمی کنه.
    بعد هم که این کارها را کردین اگه این ریزنمره(اصل مدرک انگلیسی که دانشگاه داده) و ترجمه رسمی را ببرین دانشگاه همه را راحت براتون می گذاره تو پاکت انگلیسی و لاک و مهر می کنه.
    این کاریه که خود من هم انجام دادم و هیچ ایرادی هم نگرفتن.
    ویرایش توسط fibah : April 15th, 2012 در ساعت 10:38 AM

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)