صفحه 2303 از 5471 نخستنخست ... 13031803220322532293229422952296229722982299230023012302230323042305230623072308230923102311231223132353240328033303 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 23,021 تا 23,030 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

دوستان عزیز این بحث تایید دادگستری و وزارت خارجه قبلا بارها اینجا شده و من نمی خوام دوباره تکرار کنم ، فقط جهت اطلاع بگم تمام افرادی که من می شناسم از گروه 38 تایی یا 29 جدید که الان ویزا گرفتن و کانادا هستن مدارک رو بدون تایید هیچ جایی فرستادند و هیچ مشکلی هم نداشتن و این فقط یه دکون پولسازی برای گروه زیادی شده و دولت مطبوع کانادا اصولا این مراجع محترم رو نمیشناسه و خیلی هم فکر نمی کنم قبول داشته باشه .

برادر من و پسر خالم هر دو اونجا هستند و هیچ کدوم از مدارکشون رو از این داستانها نداشت چون من خودم کاراشون رو کردم ..
    حالا اگه دوست دارید پول زیاد بدید تصمیم با خودتون
    فایل اول : Dec 2009 ، فایل دوم : March 2010 .مدیکال : 1 جون 2012 ارسال 15 جون، دریافت لندینگ فی در ورشو: 25 جون 2012 کپی پاس ریکوئست : 5 سپتامبر ارسال 9 سپتامبر ، پاس ریکوئست: 11 سپتامبر دریافت ویزا 25 سپتامبر در آنکارا (به امید خدا)

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sh00ca نمایش پست ها
    وزارت علوم امضا يا چيزي نداره، يك مهر برجسته داره كه مي زنه پاي دانشنامه و ريز نمرات كه به معني قابل قبول بودن و اعتبار مدرك و دانشگاه هست. يادتون باشه براي تمام صفحات ريز نمرات لازمه. از اونجا كه مهر برجسته توي كپي ديده نميشه تنها راه متوجه شدن وجود اون (در صورت نبود مدرك اصل) ديدن ترجمه اون در مدارك ترجمه شده هست. براي اطمينان از اينكه دارالترجمه معتبر و قابل اطمينان هست هم به تاييد دادگستري نيازه و الي آخر.
    براي همين در مورد مدارك دانشگاهي اكثرا متفق القول هستند كه بايد مهر برجسته وزارت علوم و تاييد دادگستري و حتي تاييد وزارت خارجه رو داشته باشه. براي چهارميخ كردن هم ميشه مدارك ترجمه شده رو برد دانشگاه تا اونها بذارنش تو پاكت آرم دار، لاك و مهرش كنند، يك پولي ازتون بگيرن و بدن بهتون.
    البته الان كه ظاهرا اصل رو خواستند و احتمالا براي ديدن همين مهر برجسته و اصالت مدارك.
    داشتن مهر دادگستری و وزارت خارجه اصل بودن مدرک را تایید می کنه و در مورد مدارک دانشگاهی فقط در صورتی این مهر ها زده می شه که اصل مدرک فارسی مهر وزارت علوم را داشته باشه.
    به عبارت دیگه داشتن مهر دادگستری رو ترجمه خودش یعنی اینکه وزارت علوم هم تایید کرده.
    ولی در موردی مثل دانشگاه صنعتی اصفهان یا شریف که خود دانشگاه ریز نمره خارجی می ده با مهر و امضا دانشگاه اصلا احتیاج به این مهر ها و ترجمه نیست به شرط اینکه شما بتوانید اصل این مدرک را برای اداره مهاجرت بفرستید(دانشگاه بیش از یک نسخه به شما بده).

نقل قول نوشته اصلی توسط fibah نمایش پست ها
    داشتن مهر دادگستری و وزارت خارجه اصل بودن مدرک را تایید می کنه و در مورد مدارک دانشگاهی فقط در صورتی این مهر ها زده می شه که اصل مدرک فارسی مهر وزارت علوم را داشته باشه.
    به عبارت دیگه داشتن مهر دادگستری رو ترجمه خودش یعنی اینکه وزارت علوم هم تایید کرده.
    ولی در موردی مثل دانشگاه صنعتی اصفهان یا شریف که خود دانشگاه ریز نمره خارجی می ده با مهر و امضا دانشگاه اصلا احتیاج به این مهر ها و ترجمه نیست به شرط اینکه شما بتوانید اصل این مدرک را برای اداره مهاجرت بفرستید(دانشگاه بیش از یک نسخه به شما بده).
    دادگستري فقط صحت ترجمه رو تاييد مي كند

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    دادگستري فقط صحت ترجمه رو تاييد مي كند
    در مورد مدرک دانشگاه اگه که مهر وزارت علوم را نداشته باشه دادگستری تایید نمی کنه.
    در مورد سابقه کار اگه روزنامه رسمی شرکت را نداشته باشین تایید نمی کنه.
    ...

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Civil Eng

نقل قول نوشته اصلی توسط sh00ca نمایش پست ها
    حق با شماست. پشت دانشنامه و روي برگ اول ريز نمرات مهر مدير كل امور دانشجويان داخل و روي كليه صفحات ريزنمرات امضاي ايشون هست كه فكر كنم صرفا كاربرد داخلي داره و براي اينه كه مهر برجسته نهايي زده بشه. يعني اگر مهر برجسته داشته باشه اونها هم هست. اون تاريخ و شماره مربوط به دانشگاه صادر كننده هست كه پشت دانشنامه مي خوره و اونهم ظاهرا كاربرد داخلي (خود دانشگاه) داره، البته طبق گفته خودشون! اگر تاريخ و شماره ديگه اي منظورتون هست من متوجه وجودش نشدم.

علاوه بر شماره و تاريخ ثبت در دفتر دانشنامة دانشگاه، در دفتر تاييد وزارت علوم هم شماره و تاريخ ميخوره. البته اين چيزي که من ميگم مربوط به مدارک دانشگاه‌هاي سراسري هست که خودم دارم. مدارک دانشگاه آزاد چون توسط سازمان مرکزي اونها هم تاييد ميشه شايد روال ديگه‌اي داشته باشه

البته همه اين کارها در صورتيه که مدرک فارسي باشه. در صورتي که دانشکاه ترجمه انگليسي ميده نيازي نيست
    ویرایش توسط CanImmigrant : April 15th, 2012 در ساعت 11:14 AM

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

نقل قول نوشته اصلی توسط CanImmigrant نمایش پست ها
    علاوه بر شماره و تاريخ ثبت در دفتر دانشنامة دانشگاه، در دفتر تاييد وزارت علوم هم شماره و تاريخ ميخوره. البته اين چيزي که من ميگم مربوط به مدارک دانشگاه‌هاي سراسري هست که خودم دارم. مدارک دانشگاه آزاد چون توسط سازمان مرکزي اونها هم تاييد ميشه شايد روال ديگه‌اي داشته باشه

البته همه اين کارها در صورتيه که مدرک فارسي باشه. در صورتي که دانشکاه ترجمه انگليسي ميده نيازي نيست
    و اون شماره هم پشت مدرک نوشته میشه هم فرستاده میشه دادگستری ، دادگستری هم در صورتی که اون شماره پشت مدرک با شماره فرستاده شده از طرف وزارت علوم یکی باشه مهر میزنه.

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

امروز با خبر اینکه یه نامه از سفارت کانادا دارم از خواب بیدار شدم،البته نامه به آدرس ایرانم ارسال شده بود با توجه به اینکه نامه تغییر آدرس زده بودم و تو وبسایت هم آدرسم تغییر کرده بود.
    ظاهرا تو نامه نوشته بود که امتیازم به حد نصاب نرسیده و طریقه امتیاز دهی رو هم توش نوشته بود که به 66 رسیده بود البته تاریخ نامه مال قبل از ایمیلی بود که به ورشو زدم،امیدوارم که آفیسر متقاعد بشه که دوباره پروندم رو review کنه، حالا قرار شد نامه رو اسکن کنن و برام بفرستن اگه شامل مطلب مهمی بود براتون مینوسم.
    رسیدن مدارک به سیدنی : 15 اپریل 2010 فایل نامبر اول : 5 جولای 2010
    رسیدن مدارک به دمشق : 28 اکتبر 2010 فایل نامبر دوم : 10 نوامبر 2010 ارسال مدارک به ورشو 3 فوریه 2012 (کد: 0711)

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza56 نمایش پست ها
    امروز با خبر اینکه یه نامه از سفارت کانادا دارم از خواب بیدار شدم،البته نامه به آدرس ایرانم ارسال شده بود با توجه به اینکه نامه تغییر آدرس زده بودم و تو وبسایت هم آدرسم تغییر کرده بود.
    ظاهرا تو نامه نوشته بود که امتیازم به حد نصاب نرسیده و طریقه امتیاز دهی رو هم توش نوشته بود که به 66 رسیده بود البته تاریخ نامه مال قبل از ایمیلی بود که به ورشو زدم،امیدوارم که آفیسر متقاعد بشه که دوباره پروندم رو review کنه، حالا قرار شد نامه رو اسکن کنن و برام بفرستن اگه شامل مطلب مهمی بود براتون مینوسم.
    میشه بگید قبلا Decision made شده بودید یا نه؟
    ارسال مدارک به سیدنی: ۲۱ آوریل ۲۰۰۹ - فایل نامبر دوم: ۶ سپتامبر ۲۰۰۹ - ارسال پرونده از دمشق به ورشو: ۱ دسامبر ۲۰۱۱
    این پراسس و آپدیت: ۱۰ فوریه ۲۰۱۲- مدیکال: ۱۶ آوریل ۲۰۱۲ -
    درخواست کپی پاسپورت: ۲۴ آگست ۲۰۱۲

Member
    رشته و دانشگاه
    1111

نوشته از هر بندي چند امتياز اورده بوديد؟اگه ممكنه اينجا بياوريد و اينكه خودت چه فكري مي كرديد؟
    CIO: 10 Dec 2009
    Medical:16 Dec 2013
    Pass Request: 10 October 2014

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    پزشکی

سلام دوست عزیز
    میشه لطفا رشته تحصیلیتون و امتیازدهی اونها وامتیاز مورد انتظار خودتون رو بنویسین؟ فاصله بین inprocessواقعیتون و د.م چقدر بود؟
    ممنون

كد رشته 3112. ارسال به كانادا آپريل 2009. فايل نامبر اول آپريل2009. ارسال به دمشق آگوست 2009. فايل دوم سپتامبر 2009.مدیکال جون2012.کپی پاس نوامبر 2012

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)