صفحه 48 از 402 نخستنخست ... 38394041424344454647484950515253545556575898148 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 471 تا 480 , از مجموع 4016

موضوع: رد شدن درخواست ويزاي تحصيلي - علتها و راهکارها

پیش فرض پاسخ : ریجکت شدن درخواست ويزاي تحصيلي - علل و راهکارها

نقل قول نوشته اصلی توسط m_241259 نمایش پست ها
    صحت اینکه داشتن هر دو پرونده مهاجرت و تحصیلی باعث رد شدن ویزای تحصیلی میشه، بسیار باعث نگرانی هست...
    من هم پرونده مهاجرت باز دارم که مهاجرت از طریق سرمایه گذاری کبک هستش که البته پرونده مهاجرت در مراحل پایانی هستش و منتظر مدیکال هستیم. هر چند من قبل از عید برای
    ویزای تحصیلی اقدام کردم چون با توجه به تعییر سفارت بررسی کننده پرونده از دمشق به آنکارا معلوم نیست چه قدر طول بکشه . یعنی ممکن سفارت بی دلیل پرونده رو رد کنه ؟

Junior Member

mc gill با bs 50 میلیون بدون فاند

ApplyAbroad Veteran
    atabak-aut آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering-École Polytechnique de Montréal

نقل قول نوشته اصلی توسط roodi نمایش پست ها
    mc gill با bs 50 میلیون بدون فاند
    این مبلغ برای سه نفر خیلی کمه اما برای یه نفر خیلی خوب.
    Essentially, all models are wrong, but some are useful.
    (George E. P. Box)
    ----------------------------------------------------------------------
    به
    قوانین انجمن احترام بگذاریم.

سلام، من6 تا سوال داشتم خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.

1. من توی پاسپورتم ویزای انگلیس هست، اما دو روز بعد از گرفتنش معاف شدم و نرفتم. این مشکل درست نمی کنه؟ D:
    2. گواهی سوء پیشینه اینجور که فهمیدم چند هفته طول میکشه بیاد. امکانش هست مدارک رو بدون اون فرستاد و رد نمی کنند ویزا رو بخاطر یک همچین چیزی؟ (یکی از دوستای من رو پارسال بخاطر اینکه نرخ ارز عوض شده بود و کم پول ریخته بود رد کردند!!)
    3. من از پارسال تا الان فارغ التحصیل شدم و داشتم کار می کردم. اما بیمه نگرفتم. باید این رو بگم، یا نگم؟ اساسا سابقه کار خوبه یا بد و اساسا بدون بیمه مفهومی داری؟ (شرکت پدرم هست و از نظر گردش مالی و ... هم خیلی خوبه)
    4. من داییم کانادا هستش. این رو باید بگم یا نه؟
    5. چه مدارکی به طور کلی می تونه آدم نشون بده که بگه می خواد برگرده بعدش؟
    6. در مورد استادی پلن، می تونم بهشون بگم که من در اصل منتظر ویزای آمریکام بودم، اما چون single اومد، دیگه اصلا دنبالش نرفتم (واقعا هم این اتفاق افتاده و نامه پذیرش از دانشگاهم رو هم دارم. این نمیتونه به عنوان tie داشتن به ایران هم کمک کنه؟)

خیلی ممنون.
    ویرایش توسط h00k : April 18th, 2012 در ساعت 04:37 PM

ApplyAbroad Editor
    varesh90 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط parisaseta نمایش پست ها
    سلام
    من مدرک فوق لیسانس دارم و هفته پیش پذیرش فوق لیسانسم واسه دانشگاه concordia اومد. حالا میخوام ببینم کسی با این شرایط واسه گرفتن ویزا از سفارت مشکلی واسش پیش نیمده؟ یعنی با وجود اینکه من مدرک فوق لیسانس دارم سفارت از نظر دادن ویزا برای فوق لیسانس مجدد ایرادی نمیگیره؟

با تشکر
    سلام. باید هنرمندانه (!) در استادی پلن اینکه چرا میخاین یک فوق دیگه بگیرید رو توضیح بدبد.

ApplyAbroad Veteran
    hope آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط h00k نمایش پست ها
    سلام، من6 تا سوال داشتم خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.

1. من توی پاسپورتم ویزای انگلیس هست، اما دو روز بعد از گرفتنش معاف شدم و نرفتم. این مشکل درست نمی کنه؟ D:
    2. گواهی سوء پیشینه اینجور که فهمیدم چند هفته طول میکشه بیاد. امکانش هست مدارک رو بدون اون فرستاد و رد نمی کنند ویزا رو بخاطر یک همچین چیزی؟ (یکی از دوستای من رو پارسال بخاطر اینکه نرخ ارز عوض شده بود و کم پول ریخته بود رد کردند!!)
    3. من از پارسال تا الان فارغ التحصیل شدم و داشتم کار می کردم. اما بیمه نگرفتم. باید این رو بگم، یا نگم؟ اساسا سابقه کار خوبه یا بد و اساسا بدون بیمه مفهومی داری؟ (شرکت پدرم هست و از نظر گردش مالی و ... هم خیلی خوبه)
    5. چه مدارکی به طور کلی می تونه آدم نشون بده که بگه می خواد برگرده بعدش؟
    6. در مورد استادی پلن، می تونم بهشون بگم که من در اصل منتظر ویزای آمریکام بودم، اما چون single اومد، دیگه اصلا دنبالش نرفتم (واقعا هم این اتفاق افتاده و نامه پذیرش از دانشگاهم رو هم دارم. این نمیتونه به عنوان tie داشتن به ایران هم کمک کنه؟)

خیلی ممنون.
    شما قبلا ریجکت شدی؟ اگه آره دلیلی بهتون اعلام شد رو بگین تا راهنمایی بشین.

نقل قول نوشته اصلی توسط hope نمایش پست ها
    شما قبلا ریجکت شدی؟ اگه آره دلیلی بهتون اعلام شد رو بگین تا راهنمایی بشین.
    سلام، نه! اما پست های قبلی رو که خوندم دیدم شرایطش رو دارم: فامیل، گپ تحصیلی، ویزای بیخودی، آماده نبودن همه مدارک!

جالبش اینه که امسال با اینکه GRE خیلی خوب بود، بخاطر همین مسائل ویزا آمریکا اپلای نکردم و الان کانادا شده بدتر از آمریکا. تاحالا من نشنیده بودم که کانادا کسی رو به دلیلی غیر اداری (نقص مدرک و ...) رد کنه تا این ترد رو خوندم...

ApplyAbroad Veteran
    hope آواتار ها

سلام، نه! اما پست های قبلی رو که خوندم دیدم شرایطش رو دارم: فامیل، گپ تحصیلی، ویزای بیخودی، آماده نبودن همه مدارک!

جالبش اینه که امسال با اینکه GRE خیلی خوب بود، بخاطر همین مسائل ویزا آمریکا اپلای نکردم و الان کانادا شده بدتر از آمریکا. تاحالا من نشنیده بودم که کانادا کسی رو به دلیلی غیر اداری (نقص مدرک و ...) رد کنه تا این ترد رو خوندم...
    اصلا هم شرایطش رو ندارین (شرایط ریجکت رو میگم).
    چون این سوال و جواب به این عنوان مربوط نبود جواب ها رو براتون با پیغام خصوصی فرستادم.

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

اینکه دایی توی کانادا دارید، توی بند شماره 21 فرم Student Additional Information Form حساب میشه به نظرم. چون دایی تا جایی که میدونم، close relative محسوب میشه.
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

Member Gita آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical engineering

سلام دوستان، بین فارغ التحصیلی و استخدام من یکسال و چهار ماه فاصله بود که 6 ماهش رو واسه ارشد میخوندم ، قبول شدم رتبه ام جالب نبود و نرفتم و 4 5 ماه هم دنبال کار بودم. اگه همین ها توی study plan بیاد مشکلی نداره؟ بخصوص اینکه ارشد قبول شدم و نرفتم. مدرکی لازم نیست؟ یا اینکه کلا اشاره ای نکنم و فقط بگم جویای کار بودم و بعدش هم که استخدام شدم. ممنون
    ***You Can Win , If You Want***چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد / من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)