ارسال به سیدنی فوریه 2010--- فایل اول مارچ 2010---- فایل دوم آگوست 2010---- ارسال به ورشو 20 دسامبر 2011----کد 4121
هم خبر اولین مدیکال عالی بود و هم پایین آمدن دلار. فقط لطفا آقای علیرضا اطلاعات آپدیتی را که از دوستشان خواستند را برامون بنویسند
مرسی خیلی نامه جالب بود، مفاد نامه نشون می ده که چقدر دقیق روابط منطقی پرونده رو بررسی کردند، حتی مانده حساب رو چک کردن!!!
اگه ورشو هم بخواد توی بکگراندچک اینجوری بررسی کنه خیلی مسئله خواهیم داشت
.
با توجه به بخش زیر که در نامه اومده باید به این نکته توجه بشه که نباید توی Transaction حسابهامون واریزهای سنگین داشته باشیم و بفکر این نباشیم که کل 14 یا 15 هزار دلار رو یکدفعه ای به حسابمون واریز کنیم
3. Bank statements show sudden large funds deposits for which source is unknown.
فقط منظورش از این جمله رو نفهمیدم
(We have a long un-ending debate related to this in another thread, now we understand the significance of funds proof)
خبر مديکال عالی بوووووووووووووووووووووووو ووود.مرس عليرضا جان،فقط همونجوری که بچه ها هم گفته بودن کاشکی يک سری اطلاعات از اين فرد به ما ميداد تا يه چيزايی دستگيرمون بشه
در کل بابت اينکه ورشو هم شروع کرده به مديکال دادن خيلی خوشحال شدم،اميدوارم اين روند مثبت همينجوری ادامه داشته باشه و بزودی برای يکی از بچه های همينجا مديکال بياد
به نكات خيلي ظريفي توجه كردند ضمن اينكه خيلي بي ربط هم نگفته. طرف نه خودش زبانش خوبه كه تازه مين هم بوده و احتمالا نه همسرش تازه فاميلش هم كه وضع مالي روبه راهي اونجا نداره شهر لندينگ هم كه با هم يكي نيست كه اين فردي كه ظاهرا براي كار با توجه به سطح زبانش هم مشكل خواهد داشت كه لااقل اونها تا مدتي در صورت نياز بتونند ساپرتش كنند ضمن اينكه پول هم كه يك دفعه به حسابش اومده خوب آفيسر هم شك مي كنه ديگه.
ممنون آرام جان . جالب بود اين مدليش و تاحالا نداشتيم
CIO: 10 Dec 2009
Medical:16 Dec 2013
Pass Request: 10 October 2014
Signed
Visa Officer[/QUOTE]
سلام
من اصولا سعی میکنم خوشبینانه به همه چیز نگاه کنم و هر کس هم که در این فروم ها چه ایرانی چه غیر ایرانی مطلبی میگذاره اصل رو بر اعتماد و راستگویی طرف میگیرم
ولی میخوام بگم به ایمیل های هندی ها و پاکستانی ها زیاد توجه نکنید..اصلا صحبت مساله نژاد نیست...اونها هم بندگان خدا هستند ولی منظورم اینکه خودتون رو با انها مقایسه نکنید و از ایمیل هایی که ویزا افیس ها برای انها میفرستن به نتیجه گیری و جمع بندی نرسید.
واقعیت اینکه خیلی چیزا در فرایند مهاجرت تاثیر داره.من چند وقت پیش داشتم با خاله ام که کانادا هست صحبت میکردم میگفت کاش این هندی ها پاکستانی ها و سریلانکایی ها نیان کانادا......واقعیت اینکه دید دولت کانادا به ایرانیها با اونا فرق داره ایرانیها اغلب اونجا تحصیلکرده هستن ، اونایی هم که نیستن وضع مالی خوبی دارن و به اقتصاد کانادا کمک میکنن.....اما اون ملیتهایی که بالا نام بردم اغلب
با ایرانی های کانادا از این نظرا فرق دارن..ایرانیها فقط مشکلشون اینه که اغلب چون به هم اعتماد ندارن خیلی چیزهاشون رو رو نمیکنن و شما نمیتونی بفهمی سطح تمکن و وضعیت مالیشون به چه شکله ولی خدا رو شکر نسبت به خیلی ملیت های دیگه وضعشون بهتره.....مثلا راجع به تصمیم اخیر کانادا راجع به کنسل شدن پرونده های قبل از 2008 با اینکه ما ناراحت شدیم برای هموطنان خودمون،خاله من میگفت تصمیم خوبیه و بیشتر این تصمیم به خاطر چینیها و تایلندی ها گرفته شده.....خلاصه من نمیخوام همه دنیا رو بد کنم و بگم فقط ما خوبیم بلکه میخوام بگم نگران نباشین و ایرانیها رو با ایرانیها مقایسه کنید ....به غیر از قضیه 3000 میلیارد تومان و اون آقا که در تورنتو هست در کل ایرانیها در کانادا خوشنام هستن و به توسعه اقتصادی و بالا بردن سطح علمی اونجا کمک میکنن و مانند بعضی ملیت ها باری بر دوش دولت کانادا نیستن.....در نتیجه به پرونده هاشون هم طور دیگری نگاه میشود
آرام جان ممنون بابت نامه،اين نشون ميده که اونا خيلی دقيق و موشکافانه دارن همه چيزو بررسی ميکنن،البته به نظر من تمام دلايلشون درست و منطقی به نظر ميرسه
اما چند تا نکته:1-فاميلی که کانادا هستش بايد حساب ماليش به اندازه کافی باشه و مالياتش رو به موقع پرداخت کرده باشه تا مشکلی پيش نياد(که آفيسر قانع باشه که ميتونه شما رو support کنه)
2-مکان لندينگ انتخاب شده مهم هست و برای کسايی که فاميل دارن و از اون امتياز گرفتن بهتره همون شهر رو انتخاب کرده باشن
3-پرينت مالی گرفته شده حائز اهميت هستش البته من خودم پرينت حساب نگرفتم و فقط گواهی تمکن مالی رو فرستادم (اونها با نگاه کردن به پرينت مالی متوجه ميشن که يه مبلغ گنده ای وارد حساب شده)بنابراين بهتره حسابی که ازش گواهی ميگيريم همش در گردش باشه
اميدوارم ورشو اينقدر سختگير نباشه!
علاقه مندی ها (Bookmarks)