صفحه 2311 از 5471 نخستنخست ... 13111811221122612301230223032304230523062307230823092310231123122313231423152316231723182319232023212361241128113311 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 23,101 تا 23,110 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

از بس که اومدن گفتن مدیکال فلانی اومده و بعد دیدم خبری نشده و یا یه مدیکال میاد و دوسال بعد هم خبری نشده نمیدونم چرا اصلا خوشحال نشدم . با این حال تبریک میگم
    کد رشته 4121 دریافت فایل از سیدنی اپریل 2009 دریافت فایل از دمشق اگوست 2009 انتقال به ورشو 1 دسامبر 2011 شروع بررسی پرونده همراه با ایمیل اپدیت 15 دسامبر 2011 دریافت مدیکال 2012/06/11 دریافت مدیکال در لندن 2012/06/22 پاس ریکوئست نوامبر 2012 دریافت ویزا نوامبر 2012

تمنم همين حس تي تي رو دارم. نمي دونم. تا براي يكي از بچه هاي همين جا نياد فايده نداره.
    رسیدن مدارک به سیدنی 2010/3/22 دریافت فایل نامبردوم 28/9/2010, اینپراسس 29/2/2012 ،
    کد 4131 ،امتیاز 73،نمره زبان 6.5 آکادمیک ،مدیکال 28 قوریه 2014 پاسریکوست 1 اگوست 2014
    جدول

مثل اینکه این خبر هم از اون خبرها بود هاااااا....کجا رفتن این جناب علیرضا خان؟؟؟؟؟.....
    نمیزارن آدم 5 دقیقه ذوق کنه.....به قول آرام جان که دوباره یکی زنگ زد و فرار کرد....
    فدرال- 38 رشته- کد رشته 1111 - ارسال مدارک به سیدنی 18 دسامبر 2009 - فایل نامبر اول 12 فوریه 2010- ارسال مدارک به دمشق 16 جون 2010- فایل نامبر دوم 29 جون 2010------ارسال به ورشو 14 December- این پراسس 22 مارچ----- مدیکال....میاد ایشالله !

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

قطعا باید شروع بشه مدیکالها و من خوش بین هستم . تبریک به همه دوستان
    too much love will kill you

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط sara56 نمایش پست ها
    دوست عزيز باور کنيد من منظورم اين نبود که شما کامنت منو زير سوال برديد.گفتم اون بنده هاي خدا واقعا دروغ نگفتن. البته بايد بگم که يک نفرشون مدرک تحصيلي و کارش متفاوت بود.اما سابقه کارشون واقعي بود.هر دو هم اين پراسس نشده بودن.ا
    در ضمن من نخواستم شبهه ايجاد کنم يا استرس فقط در جواب يکي از دوستان که گفت کسي به خاطر بيمه رد نميشه اينو گفتم.
    در ضمن آقاي رادين دقيقا بعد از اتمام مهلتي که براي فرستادن بيمه بهش دادن و نتونست بفرسته دسيژن ميد شد. اگر شرح وظايف با noc نخونه که همون اول رد ميکنن و ديگه بيمه نميخوان.اگر اشتباه ميکنم لطفا تصحيح کنيد
    نقل قول نوشته اصلی توسط CanImmigrant نمایش پست ها
    اگر ميخواستن ايشون را به دليل مثل عدم انطباق شرح وظايف با كد ان او سي رد کنند اين کار توي CIO انجام ميشد. متاسفانه عليرغم اينکه بيمه جزء مدارک لازم نيست و عليرغم اين که سابقه کار ايشون واقعي بود ولي سابقه بيمه نداشت از اين دوستمون و PARDIS بيمه خواسته شد و هر دو هم ريجکت شدند.

در حقيقت براي اثبات کار ايشون، بيمه خواسته شده که به دليل عدم ارائه تجربه کاري رو قبول نکردن
    1) سارا خانم
    بنده کی گفتم شما استرس ایجاد میکنید؟!!! . اتفاقا دیدید که شخصا از بیان کردن تجربه شما استقبال هم کردم . بنده هم مثل هرکسی اشتباه زیاد میکنم و اکثرا هم همینجا گفتم که اینجارو من اشتباه کردم . تابحال نشنیده بودم که کسی بخاطر بیمه رد شده باشه که با راهنمایی شما , الان شنیدم. الان هم سعی میکنیم با همدیگه آنالیزش کنیم که از دوستانیکه بیمه درخواست کردند و نداشتند بتوانند توضیح مناسبی تهیه کنن که بتونه در قانع کردن آفیسر موثر باشه. منظورم اینه که هدف از این بحثها آنالیز کردن علت های این مسئله هست . نه اینکه بخوام اصل مسئله رو زیر سئوال ببریم.
    درست هم میفرمایید . من اشتباه کردم ظاهرا آفیسر در ابتدای نامه اومده قانون اساسی کانادا رو برای این بنده خدا کپی پیست کرده بعد نوشته که چیکار کرده و بعدشم ردش کرده. اما اگه ایشون جواب بده خیلی برای من مهمه که بدونم این بنده خدا تونسته یه دلیل کاملی برای آفیسر بیاره که چرا بیمه نبوده یا کلا بدون ارسال هیچگونه توضیحی کار رو به مشاورش سپرده.
    2) تطابق شرح وظایف با شرح وظایف موجود در ان او سی , درسته که در سیدنی انجام شده . اما اون یه بررسی سطحی و اجمالی بوده . ما نمونه داشته ایم که نشون میده در ویزا آفیسها این موارد با دقت بیشتری انطباق داده میشن. نمونه اش هم نفر اول یا دوم لیست غزال عزیز هست که بنده خدا مدیر مالی بوده و در ویزا آفیس دمشق به پروندش گیر داده بودند و باهاش مکاتبه کرده بودند که شرح وظایفتون در نامه سابقه با ان او سی مدیریت مالی نمیخونه و بهش یکی دوماه فرصت توجیه داده بودند و تهدید به ریجکت شدن کرده بودنش . ایشون نمونه عینی این مسئله هست.
    ویرایش توسط reza1100 : April 16th, 2012 در ساعت 12:33 AM
    تاریخ ارسال فرمها : 26/2/2010رسیدن فرمها به اداره مهاجرت:2/3/2010 فایل نامبر اول: 14/4/2010رسيدن مدارك به دمشق11/7/2010دريافت فايل نامبر دوم26/10/2010ورشو20/12/2011 استارت پروسه13/02/2012 مديكال: 13/02/2014 پاس ریکوئست:2014/07/29 ويزا:2014/08/14

Banned
    رشته و دانشگاه
    DVM

چه جالب ....سایت ان او سی مجبور شده سایت قذیمیش رو که کدرشته های قبلی توشه به دلیل کثرت درخواستها لینک بده تو صفحه اولش

Member eshaghbina آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط fibah نمایش پست ها
    رخساره خانم، من هم دانشجوی دانشگاه صنعتی بودم. نمی دونم آیا برای شما مشکلی پیش اومده ولی همون ریز نمره انگلیسی که دانشگاه می ده و خود مهر انگلیسی دانشگاه را هم داره برای ریز نمره کافیه. ولی برای دانشنامه باید حتما وزارت علوم تایید کنه(مهر برجسته بزنه) این موضوع هم برای همه دانشگاه هاست. چون اگه مهر وزارت علوم نداشته باشه، دارالترجمه برا شما ترجمه می کنه ولی دادگستری تایید نمی کنه.
    بعد هم که این کارها را کردین اگه این ریزنمره(اصل مدرک انگلیسی که دانشگاه داده) و ترجمه رسمی را ببرین دانشگاه همه را راحت براتون می گذاره تو پاکت انگلیسی و لاک و مهر می کنه.
    این کاریه که خود من هم انجام دادم و هیچ ایرادی هم نگرفتن.
    دانشنامه دانشگاه صنعتی مگه دو زبونه نیست؟

با سلام، به نظر من تاريخ June برای بررسی نهايی شرايط اوليه ، تکميل و حذف برخی از پرونده ها تاريخ بی ربطی با زمان نهايی تعيين تکليف و شايد شروع صدور مديکالها (به آرامی) برای 38 رشته ايها نيست. چون در اين تاريخ تکليف تعداد پرونده های دريافتی ورشو از از 29 رشته ايها دقيقا معلوم می شود. در نتيجه آنها می توانند پس از اولويت دادن به 29 رشته ايها سهميه اختصاصی به 38 رشته ايها را مشخص نمايند. اگر تعداد 29 رشته ايها زياد باشد که بايد منتظر دريافت سهميه از ردی های احتمالی بود که خود صدور مديکال را به تاخير خواهد انداخت و باز هم بايد صبر کرد. به هر حال اولويت را رسما به آنها داده اند. اولويت بندی نيز ترکيبی از کد شغلی، زمان ارسال تقاضا و محل اوليه لندينگ می باشد. به نظر می ايد در سيستم مهاجرت کانادا تاکنون امتياز بندی و توجه به کيفيت نقشی نداشته و تنها انگيزه مهاجرت به کانادا در قالب شغلهای مورد نياز نقش برجسته ای دارد. نبايد زياد هم برای درک موضوع چگونگی و نوبت ارسال مديکالها زحمت کشيد چون بانک اطلاعاتی عرضه و تقاضا در دست ما نيست. ضمنا به نظر من اعلام ظرفيت جديد و شيوه بررسی و امتياز بندی کاملا متفاوت خواهد بود و اگر بررسی اوليه مدارک در کانادا لازم باشد، برای متقاضيان جديد زمان دريافت مديکالها طول خواهد کشيد و شايد به پايان سال 1012 برسد. ممکن است اجرای برنامه جديد نيز با تاخير باشد تا برای هميشه به داستان backlog خاتمه داده شود. اين موضوع در روشهای ديگر مهاجرت نيز مطرح است و به همين منظور برخی از سهميه ها را جابجا می کنند و يا برای مدتی از دريافت تقاضای جديد خودداری می کنند و در اين فاصله به اصلاح روشها نيز می پردازند. علت صدور مديکال توسط آنکارا نيز می تواند می تواند روشن بودن سهميه گروه های شغلی با توجه به ظرفيت اختصاص يافته به آنها باشد. تا نظر دوستان چه باشد؟

ApplyAbroad Hero aram_golbaghi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineering

بابت مدیکال خیلی تبریک میگم و خوش بین هستم به شروع شددن این روند ...
    یک نامه خیلی خیلی جالب و عجیب برای یکی توی دهلی نو اومده بد نیست شما هم ببینید، البته همونطور که خودش گفته این اصل نامه نیست و خودش تایپ کرده ...
    طرف نمره آورده اما ....
    خیلی جزئیات کار رو بررسی کردن ..
    I have the scan of letter received by my consultant yesterday, can't paste the whole letter but updating the vital contents in simple language as below:

VO writes (Dated 28-March-2012) to PA (Female)

You do meet the selection Criteria (Points 67 or above) but not satisfied that you will be able to ecnomically adapt yourself in Canada due to below reasons:

1. IELTS assessment you have scored 6 out of possible 16 points in your first language with an over all band score 5.0 & in 2nd language it is 0 so you scored 6 out of possible 24. This hinders your finding employment & establish economically in Canada. (She should have worked & improved on this point prior to submittting her full docs)

2. No evidence of your spouse (husband's) english level ability. So I am not satisfied if your spouse is having adequate english level ability for finding employment in his field of expertise or related field. (STRANGE what does VO expects here, IELTS of SPOUSE also).

3. Bank statements show sudden large funds deposits for which source is unknown. (We have a long un-ending debate related to this in another thread, now we understand the significance of funds proof)

4. Not satisfied that your old canadian citizen & his wife will be able to support you in canada since they just have $ 21k (CAD) as their personal credit. (So they not only see that you have a relative in Canada but also if that relative can support you)

5. Finally your relative lives in X location & you are planning to settle in Y location 300 kms away, not satisfied that they will be able to help you settle in Y location. ( Now think how critically the information provided by us is being examined, Imagine the extent of analysis done by the VO)

Giving you an opportunity to reply on above concerns & provide additional documents within 30 days from the date of this letter.

If you will not reply a decision will be made based on present information in your file.

Sincerely

Signed
    Visa Officer
    ویرایش توسط aram_golbaghi : April 16th, 2012 در ساعت 07:38 AM
    Landed in Vancouver: Dec 2012, Blog: http://www.koukia.ca

نقل قول نوشته اصلی توسط aram_golbaghi نمایش پست ها
    بابت مدیکال خیلی تبریک میگم و خوش بین هستم به شروع شددن این روند ...
    یک نامه خیلی خیلی جالب و عجیب برای یکی توی دهلی نو اومده بد نیست شما هم ببینید، البته همونطور که خودش گفته این اصل نامه نیست و خودش تایپ کرده ...
    طرف نمره آورده اما ....
    خیلی جزئیات کار رو بررسی کردن ..
    I have the scan of letter received by my consultant yesterday, can't paste the whole letter but updating the vital contents in simple language as below:

VO writes (Dated 28-March-2012) to PA (Female)

You do meet the selection Criteria (Points 67 or above) but not satisfied that you will be able to ecnomically adapt yourself in Canada due to below reasons:

1. IELTS assessment you have scored 6 out of possible 16 points in your first language with an over all band score 5.0 & in 2nd language it is 0 so you scored 6 out of possible 24. This hinders your finding employment & establish economically in Canada. (She should have worked & improved on this point prior to submittting her full docs)

2. No evidence of your spouse (husband's) english level ability. So I am not satisfied if your spouse is having adequate english level ability for finding employment in his field of expertise or related field. (STRANGE what does VO expects here, IELTS of SPOUSE also).

3. Bank statements show sudden large funds deposits for which source is unknown. (We have a long un-ending debate related to this in another thread, now we understand the significance of funds proof)

4. Not satisfied that your old canadian citizen & his wife will be able to support you in canada since they just have $ 21k (CAD) as their personal credit. (So they not only see that you have a relative in Canada but also if that relative can support you)

5. Finally your relative lives in X location & you are planning to settle in Y location 300 kms away, not satisfied that they will be able to help you settle in Y location. ( Now think how critically the information provided by us is being examined, Imagine the extent of analysis done by the VO)

Giving you an opportunity to reply on above concerns & provide additional documents within 30 days from the date of this letter.

If you will not reply a decision will be made based on present information in your file.

Sincerely

Signed
    Visa Officer
    با این حساب و با فرض صحت کامل نکات اشاره شده از سوی این تبعه هند، شاید دلیل منظور نکردن امتیاز وابستگان کانادایی در برخی پرونده ها توجیه پذیر باشد.

با این حال، یک نکته عجیب این که به نداشتن نمره زبان همسر هم اشکال گرفته اند.

اشکال گرفتن به محل لند هم در جای خود جالب است. چه خوب که در زمان عقد قرارداد، من این بخش را بی جواب گذاشتم، ولی وکیل من، تورنتو را برای من انتخاب کرد که محل زندگی فامیل ما بود.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)