سلام
من اصولا سعی میکنم خوشبینانه به همه چیز نگاه کنم و هر کس هم که در این فروم ها چه ایرانی چه غیر ایرانی مطلبی میگذاره اصل رو بر اعتماد و راستگویی طرف میگیرم
ولی میخوام بگم به ایمیل های هندی ها و پاکستانی ها زیاد توجه نکنید..اصلا صحبت مساله نژاد نیست...اونها هم بندگان خدا هستند ولی منظورم اینکه خودتون رو با انها مقایسه نکنید و از ایمیل هایی که ویزا افیس ها برای انها میفرستن به نتیجه گیری و جمع بندی نرسید.
واقعیت اینکه خیلی چیزا در فرایند مهاجرت تاثیر داره.من چند وقت پیش داشتم با خاله ام که کانادا هست صحبت میکردم میگفت کاش این هندی ها پاکستانی ها و سریلانکایی ها نیان کانادا......واقعیت اینکه دید دولت کانادا به ایرانیها با اونا فرق داره ایرانیها اغلب اونجا تحصیلکرده هستن ، اونایی هم که نیستن وضع مالی خوبی دارن و به اقتصاد کانادا کمک میکنن.....اما اون ملیتهایی که بالا نام بردم اغلب
با ایرانی های کانادا از این نظرا فرق دارن..ایرانیها فقط مشکلشون اینه که اغلب چون به هم اعتماد ندارن خیلی چیزهاشون رو رو نمیکنن و شما نمیتونی بفهمی سطح تمکن و وضعیت مالیشون به چه شکله ولی خدا رو شکر نسبت به خیلی ملیت های دیگه وضعشون بهتره.....مثلا راجع به تصمیم اخیر کانادا راجع به کنسل شدن پرونده های قبل از 2008 با اینکه ما ناراحت شدیم برای هموطنان خودمون،خاله من میگفت تصمیم خوبیه و بیشتر این تصمیم به خاطر چینیها و تایلندی ها گرفته شده.....خلاصه من نمیخوام همه دنیا رو بد کنم و بگم فقط ما خوبیم بلکه میخوام بگم نگران نباشین و ایرانیها رو با ایرانیها مقایسه کنید ....به غیر از قضیه 3000 میلیارد تومان و اون آقا که در تورنتو هست در کل ایرانیها در کانادا خوشنام هستن و به توسعه اقتصادی و بالا بردن سطح علمی اونجا کمک میکنن و مانند بعضی ملیت ها باری بر دوش دولت کانادا نیستن.....در نتیجه به پرونده هاشون هم طور دیگری نگاه میشود[/QUOTE]
من هم با نظر شما موافقم و منم با برادرم که اونجاست صحبت ميکنم دقيقاً به همين هندی ها و پاکستانی ها اشاره کرد و گفت شما نبايد خودتونو با اونا مقايسه کنين
علاقه مندی ها (Bookmarks)