صفحه 2313 از 5471 نخستنخست ... 13131813221322632303230423052306230723082309231023112312231323142315231623172318231923202321232223232363241328133313 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 23,121 تا 23,130 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    Signed
    Visa Officer
    سلام
    من اصولا سعی میکنم خوشبینانه به همه چیز نگاه کنم و هر کس هم که در این فروم ها چه ایرانی چه غیر ایرانی مطلبی میگذاره اصل رو بر اعتماد و راستگویی طرف میگیرم
    ولی میخوام بگم به ایمیل های هندی ها و پاکستانی ها زیاد توجه نکنید..اصلا صحبت مساله نژاد نیست...اونها هم بندگان خدا هستند ولی منظورم اینکه خودتون رو با انها مقایسه نکنید و از ایمیل هایی که ویزا افیس ها برای انها میفرستن به نتیجه گیری و جمع بندی نرسید.
    واقعیت اینکه خیلی چیزا در فرایند مهاجرت تاثیر داره.من چند وقت پیش داشتم با خاله ام که کانادا هست صحبت میکردم میگفت کاش این هندی ها پاکستانی ها و سریلانکایی ها نیان کانادا......واقعیت اینکه دید دولت کانادا به ایرانیها با اونا فرق داره ایرانیها اغلب اونجا تحصیلکرده هستن ، اونایی هم که نیستن وضع مالی خوبی دارن و به اقتصاد کانادا کمک میکنن.....اما اون ملیتهایی که بالا نام بردم اغلب
    با ایرانی های کانادا از این نظرا فرق دارن..ایرانیها فقط مشکلشون اینه که اغلب چون به هم اعتماد ندارن خیلی چیزهاشون رو رو نمیکنن و شما نمیتونی بفهمی سطح تمکن و وضعیت مالیشون به چه شکله ولی خدا رو شکر نسبت به خیلی ملیت های دیگه وضعشون بهتره.....مثلا راجع به تصمیم اخیر کانادا راجع به کنسل شدن پرونده های قبل از 2008 با اینکه ما ناراحت شدیم برای هموطنان خودمون،خاله من میگفت تصمیم خوبیه و بیشتر این تصمیم به خاطر چینیها و تایلندی ها گرفته شده.....خلاصه من نمیخوام همه دنیا رو بد کنم و بگم فقط ما خوبیم بلکه میخوام بگم نگران نباشین و ایرانیها رو با ایرانیها مقایسه کنید ....به غیر از قضیه 3000 میلیارد تومان و اون آقا که در تورنتو هست در کل ایرانیها در کانادا خوشنام هستن و به توسعه اقتصادی و بالا بردن سطح علمی اونجا کمک میکنن و مانند بعضی ملیت ها باری بر دوش دولت کانادا نیستن.....در نتیجه به پرونده هاشون هم طور دیگری نگاه میشود[/QUOTE]
    من هم با نظر شما موافقم و منم با برادرم که اونجاست صحبت ميکنم دقيقاً به همين هندی ها و پاکستانی ها اشاره کرد و گفت شما نبايد خودتونو با اونا مقايسه کنين

نقل قول نوشته اصلی توسط peymanrs نمایش پست ها
    فقط منظورش از این جمله رو نفهمیدم
    (We have a long un-ending debate related to this in another thread, now we understand the significance of funds proof)
    نقل قول نوشته اصلی توسط as_vender نمایش پست ها
    نه بابا! بعضی هایش کامنت های خود هندی است
    آره حق با شماست، الان که نگاه کردم دیدم لابه لای متن نامه ویزاآفیس، خود هندیه هم تحلیلهاش رو ذکر کرده! من فکر کردم کلش متن نامه آفیسر بوده!
    thread و debate هم منظورش به بخش فرومشون بوده که قبلا مثل اینکه در رابطه با بانک استیتمنت بحث کرده بودند!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط as_vender نمایش پست ها
    نه بابا! بعضی هایش کامنت های خود هندی است
    درسته حق با شماست، ولی ما که خوشحال میشیم باعث انبساط خاطر بشیم

Senior Member aziking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineer

سلام

خبر مدیکال عالی بود و دلار هم که نگو.....فقط علیرضا جان منتظر خبر نکمیلی هستیم ها...
    بچه ها می خوام یک اتفاقی رو که امروز افتاد بگم و خودم هم جوابشو دارم و فکر می کنم جای نگرانی نیست..فقط خواستم شما هم خیالم رو راحت کنید...فصد استرس ندارم.
    امروز یکی از دوستام زنگ زد و گفت کانادا اعلام کرده که دیگه مهاجر نمی گیره...و پرونده های قبلی رو باطل کرده...همه تو شرکتشون تو سرشون میزدن.....من گفنم می دونم ولی قبل 2008 هست ..گفت تو شرکت ما همه شک شدن و من خواستم بهت بگم اکه کاری می تونی بگنی.....
    این همون 300 هزار تا بنده خدان دیگه؟؟؟
    امتیاز = 71 ، IT Manager ، NOC 0213 ، نرم افزار
    ارسال به سیدنی: Nov 6, 2009 فایل 1: Jan 15, 2010 - فایل 2 :May 18, 2010 - ارسال به ورشو : Dec 12, 2011 - اینپراسس + درخواست آپدیت : Feb 23, 2012 - دریافت مدیکال Apr 30, 2012 - کپی پاس Aug 21, 2012 - پاس ریکوئست : Sept 6, 2012

Member
    رشته و دانشگاه
    Chemistry, University of Manitoba

نقل قول نوشته اصلی توسط aziking نمایش پست ها
    سلام

خبر مدیکال عالی بود و دلار هم که نگو.....فقط علیرضا جان منتظر خبر نکمیلی هستیم ها...
    بچه ها می خوام یک اتفاقی رو که امروز افتاد بگم و خودم هم جوابشو دارم و فکر می کنم جای نگرانی نیست..فقط خواستم شما هم خیالم رو راحت کنید...فصد استرس ندارم.
    امروز یکی از دوستام زنگ زد و گفت کانادا اعلام کرده که دیگه مهاجر نمی گیره...و پرونده های قبلی رو باطل کرده...همه تو شرکتشون تو سرشون میزدن.....من گفنم می دونم ولی قبل 2008 هست ..گفت تو شرکت ما همه شک شدن و من خواستم بهت بگم اکه کاری می تونی بگنی.....
    این همون 300 هزار تا بنده خدان دیگه؟؟؟
    علیک سلام
    280 هزار بنده خدا
    ارسال به سیدنی: اپریل 2010، کد: 4121 ، مدیکال 26 جون 2014 بعد از 4 سال و 2 ماه و 12 روز، منتظر ویزا

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    فعلا در نگاه اول به نظر مياد از هر دو در مرحله قبل از اينپراسس با تاريخ و درج كلمه ريويو ، بيمه خواسته اند و در نهايت رد شده اند . اما اين دوست من فكر ميكنم (اگه غير از اين فكر بود ميام اينجا ميگم) اينپراسس شده بود بعد بيمه ازش خواسته بودند. مثل آرام كه ظاهرا قراره ازش بخوان.
    آقا رادين رو كه مطمئنم اينپراسس نشده بوده طبق اين پيغامش كه نوشته :
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...l=1#post591851
    ثانيا آقاي رادين ظاهرا مشكلات ديگه اي هم داشته . مثل عدم انطباق شرح وظايف با كد ان او سي مربوطه . (اگه اينطوريه اين هم از شاهكارهاي مشاور اين بنده خداست ديگه !!!!)
    ببينين متن نامه ردي اين بنده خدارو :
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...l=1#post603727
    آقا رضا من الان نامه ردی این دوستمون رو خوندم. به نظرتون اینکه طبق گفته خودشون، ایشون از بيمه دانا و بيمه پارسيان سابقه کار داشتن دلیل نمی شه که ازشون بیمه خواسته باشن. منظورم اینه که خوب شاید براشون عجیب بوده که یکی خودش تو بیمه کار کنه و بیمه نباشه. البته من اطلاعاتم از پرونده این دوستمون در همین حدی هست که شما اینجا گذاشتید.

برا این برام مهمه که منم بیمه ندارم اما تا حالا چیزی ازم نخواستن و اینپراسس شدم اما همیشه فکر می کردم اگه شک کنن به شرکتی که توش کار می کنیم زنگ می زنن و مشکل حل می شه. نمی دونستم رد می کنن و الان خیلی نگرانم.
    Slow down. Calm down. Don't worry. Don't hurry. Trust the process

علیرضا جان شاد باشی که کلی شادمون کردی ، دوستان امیدوارم وضعیت دلار همینجوری ادامه پیدا کنه ما ها که خیلی خوشحال میشیم

خب با این حساب یواش یواش مدیکال پرونده های آپ دیت گرفته شده باید بیاد و دوست دارم ببینم تا آخر ماه می چند تا اینجا گرفتن
    فایل اول : Dec 2009 ، فایل دوم : March 2010 .مدیکال : 1 جون 2012 ارسال 15 جون، دریافت لندینگ فی در ورشو: 25 جون 2012 کپی پاس ریکوئست : 5 سپتامبر ارسال 9 سپتامبر ، پاس ریکوئست: 11 سپتامبر دریافت ویزا 25 سپتامبر در آنکارا (به امید خدا)

نقل قول نوشته اصلی توسط aram_golbaghi نمایش پست ها
    بابت مدیکال خیلی تبریک میگم و خوش بین هستم به شروع شددن این روند ...
    یک نامه خیلی خیلی جالب و عجیب برای یکی توی دهلی نو اومده بد نیست شما هم ببینید، البته همونطور که خودش گفته این اصل نامه نیست و خودش تایپ کرده ...
    طرف نمره آورده اما ....
    خیلی جزئیات کار رو بررسی کردن ..
    I have the scan of letter received by my consultant yesterday, can't paste the whole letter but updating the vital contents in simple language as below:

VO writes (Dated 28-March-2012) to PA (Female)

You do meet the selection Criteria (Points 67 or above) but not satisfied that you will be able to ecnomically adapt yourself in Canada due to below reasons:

1. IELTS assessment you have scored 6 out of possible 16 points in your first language with an over all band score 5.0 & in 2nd language it is 0 so you scored 6 out of possible 24. This hinders your finding employment & establish economically in Canada. (She should have worked & improved on this point prior to submittting her full docs)

2. No evidence of your spouse (husband's) english level ability. So I am not satisfied if your spouse is having adequate english level ability for finding employment in his field of expertise or related field. (STRANGE what does VO expects here, IELTS of SPOUSE also).

3. Bank statements show sudden large funds deposits for which source is unknown. (We have a long un-ending debate related to this in another thread, now we understand the significance of funds proof)

4. Not satisfied that your old canadian citizen & his wife will be able to support you in canada since they just have $ 21k (CAD) as their personal credit. (So they not only see that you have a relative in Canada but also if that relative can support you)

5. Finally your relative lives in X location & you are planning to settle in Y location 300 kms away, not satisfied that they will be able to help you settle in Y location. ( Now think how critically the information provided by us is being examined, Imagine the extent of analysis done by the VO)

Giving you an opportunity to reply on above concerns & provide additional documents within 30 days from the date of this letter.

If you will not reply a decision will be made based on present information in your file.

Sincerely

Signed
    Visa Officer
    آرام جان یک لطفی می کنی لینک این خبرت رو بزاری تا طرف رو یکخورده سوال پیچ کنیم؟!
    به نظر من اکثر ایرادات منطقی هستند، هر چند در عمل در قانون مهاجرت اشاره ایی بهشون نشده! در مورد مدرک زبان شوهر هم فکر می کنم حدس یکی از دوستان درست باشه، وقتی از متقاضی اصلی ناامید شدند شرایط شوهرش رو هم در نظر گرفتند و دیدند اونهم شرایط رضایت بخشی نداره. در این صورت فکر می کنم اگر متقاضی اصلی به حد کافی واجد شرایط باشه کاری با سطح زبان همسرش ندارند. ولی در کل فکر میکنم این که همسر متقاضی هم بتونه یک نمره زبانه تقریباً خوب بیاره و تا حدی سابقه کاری خوبی هم داشته باشه، فرستاد مدارکش نه تنها ضرری نداره بلکه حتی سود هم داره گرچه در قانون مهاجرت به ظاهر براش امتیازی در نظر نگرفتند!

ApplyAbroad Hero aram_golbaghi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineering
    Landed in Vancouver: Dec 2012, Blog: http://www.koukia.ca

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط HosseinKazemi نمایش پست ها
    آرام جان یک لطفی می کنی لینک این خبرت رو بزاری تا طرف رو یکخورده سوال پیچ کنیم؟!
    به نظر من اکثر ایرادات منطقی هستند، هر چند در عمل در قانون مهاجرت اشاره ایی بهشون نشده! در مورد مدرک زبان شوهر هم فکر می کنم حدس یکی از دوستان درست باشه، وقتی از متقاضی اصلی ناامید شدند شرایط شوهرش رو هم در نظر گرفتند و دیدند اونهم شرایط رضایت بخشی نداره. در این صورت فکر می کنم اگر متقاضی اصلی به حد کافی واجد شرایط باشه کاری با سطح زبان همسرش ندارند. ولی در کل فکر میکنم این که همسر متقاضی هم بتونه یک نمره زبانه تقریباً خوب بیاره و تا حدی سابقه کاری خوبی هم داشته باشه، فرستاد مدارکش نه تنها ضرری نداره بلکه حتی سود هم داره گرچه در قانون مهاجرت به ظاهر براش امتیازی در نظر نگرفتند!
    خیلی عجیب به نظر می رسه و فکر کنم اصلا این پرونده اسکیل ورکرز نبوده
    too much love will kill you

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)