صفحه 86 از 627 نخستنخست ... 36767778798081828384858687888990919293949596136186586 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 851 تا 860 , از مجموع 6262

موضوع: درباره حساب بانکی و اثبات تمکن مالی

Member toory آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی نرم افزار

پیش فرض پاسخ : درباره حساب بانکی و اثبات تمکن مالی

سلام دوستان
    راستش من یک هفته است که در گیر این مساله ساپورت مالیم هستم لطفا کمک کنین
    من پذیرش PHD دارم با فند 15000
    راستش از اقوام نزدیک من نزدیک تر از پسر خالم برای ساپورت با گردش مالی خوب و ... پیدا نکردم به نظرتون نمی گن که اون فامیل دور شماست و ربطی به شما نداره
    من یک حساب قرض الحسنه هم توی بانک ملی دارم که چند ساله دارمش و می خوام یک 40 ملیونی بریزم توش و BS بگیرم
    به نظرتون این ها کافین ؟
    من یک فامیل هم کانادا دارم که اونم گفته می تونه باونجا تعهد محضری برای ساپورت من بگیره. به نظرتون 2 تای اول کافین یا این سومی رو هم اضافه کنم
    ممنونم

Member toory آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی نرم افزار

لطفا اگر کسی جوا این سوال منو می دونه بهم بگه

آیا پسر خاله می تونه برای ساپورت مالی گزینه خوبی باشه اگه گردش و حسابش خوب باشه یا حتما باید خیلی نزدیک مثل دایی و عمو باشه؟

ممنون

Junior Member

سلام من از دانشگاه مموریال برای fall 2012 پذیرش برای لیسانس در دپارتمان علوم دارم . کل هزینه دانشگاه برای یک سال 17000$ است که مبلغ 4400$ به عنوان award به من پیشنهاد شده. سوال من اینه که برای Bank Statement چه مقدار پول باید در حساب والدین باشه؟ مقداری که آقای دم در سفارت میگه را میدونم. (2000$ برای هر ماه) اما این مبلغ خیلی زیاده!

Junior Member

سلام بچه ها چند تا سوال

1. برای سفارت گردش مالی اسپانسر را برای 6 ماه بگیریم یا 4 ماه یا بیشتر؟
    2. اطلاعات باید به ریال باشه یا دلار
    3. من از یک بانک خیلی قبل اوراق گرفته بودم ولی حساب نداشتم تو بانک ، آقای رئیس گفت حساب باز کن تا بهت گواهی بدیم. منم یک حساب با 20000 تومان باز کردم. حالا تو گواهی نوشته که ایشون 4 آپریل حساب باز کرده با 200000 ریال واز این بانک هم اینقدر میلیون اوراق داره. تاریخ خرید اوراق رو هم نزده. حالا به نظرتون این بد نیست . سفارت نمی گه این اوراق رو تازه خریدی؟
    4. توی گواهی برای گردش هم باید بدهکار رو نوشت و هم بستانکار؟

خیلی ممنون

ApplyAbroad Editor
    varesh90 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط nasr نمایش پست ها
    سلام بچه ها چند تا سوال
    1. برای سفارت گردش مالی اسپانسر را برای 6 ماه بگیریم یا 4 ماه یا بیشتر؟
    2. اطلاعات باید به ریال باشه یا دلار
    3. من از یک بانک خیلی قبل اوراق گرفته بودم ولی حساب نداشتم تو بانک ، آقای رئیس گفت حساب باز کن تا بهت گواهی بدیم. منم یک حساب با 20000 تومان باز کردم. حالا تو گواهی نوشته که ایشون 4 آپریل حساب باز کرده با 200000 ریال واز این بانک هم اینقدر میلیون اوراق داره. تاریخ خرید اوراق رو هم نزده. حالا به نظرتون این بد نیست . سفارت نمی گه این اوراق رو تازه خریدی؟
    4. توی گواهی برای گردش هم باید بدهکار رو نوشت و هم بستانکار؟
    خیلی ممنون
    سلام.
    1. هر کدومش بهتر بود
    2. فرقی نداره ولی خیلی از بانک ها در گزارش حسابی که خودشون به انگلیسی صادر می کنند نرخ برابری ارز را در آن روز (ارز دولتی) یا حتی معادل دلاری پول شما رو درج می کنند.
    3. اگه بتونید بهشون بگید که تاریخ افتتاح حساب و موجودی رو نزنن خیلی بهتره (قابل رایزنی با رییس بانکه): گواهی می شود آقای ... دارنده حساب ...(نوع حساب:مثلا قرض الحسنه) به شماره... از این بانک از تاریخ.... اوراق قرضه به مبلغ .... داره)
    4. آره. بانک ها اصلا فرمت انگلیسیش رو دارن که دیگه لازم نیست ترجمه رسمیش کنید
    موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط varesh90 نمایش پست ها
    سلام.
    1. هر کدومش بهتر بود
    2. فرقی نداره ولی خیلی از بانک ها در گزارش حسابی که خودشون به انگلیسی صادر می کنند نرخ برابری ارز را در آن روز (ارز دولتی) یا حتی معادل دلاری پول شما رو درج می کنند.
    3. اگه بتونید بهشون بگید که تاریخ افتتاح حساب و موجودی رو نزنن خیلی بهتره (قابل رایزنی با رییس بانکه): گواهی می شود آقای ... دارنده حساب ...(نوع حساب:مثلا قرض الحسنه) به شماره... از این بانک از تاریخ.... اوراق قرضه به مبلغ .... داره)
    4. آره. بانک ها اصلا فرمت انگلیسیش رو دارن که دیگه لازم نیست ترجمه رسمیش کنید
    موفق باشید
    سلام،
    مگه توی checklist نگفته باید تاریخ افتتاح حسابم باشه؟ ایرادی نمیگیرن اگه ننوشته باشه؟

ApplyAbroad Editor
    varesh90 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrs نمایش پست ها
    سلام،
    مگه توی checklist نگفته باید تاریخ افتتاح حسابم باشه؟ ایرادی نمیگیرن اگه ننوشته باشه؟
    آره گفته. ولی در مورد شما نبودنش بهتر از بودنشه شما هم که نمیخاین برای این حساب گردش حساب بگیرید و همون اوراق قرضه مد نظرتونه.
    (بانک رفاه تو گواهی انگلیسی که از امور بین المللش صادر می کنه تاریخ افتتاح حساب رو نمیزنه (تو فارسیش میشه به رییس بانک گفت تا بنویسدش!)).

Junior Member

دوستان من میخام فردا مدارکمو بفرستم ... من ۱۵۰۰۰ تا فاند دارم ... کپی سندها رو ( ۲ تا خونه و یک مغازه ) گذاشتم... BS هم فقط حساب پدرم به مبلغ ۴۵ میلیون ... به نظرتون اینا کافی هستش یا باید فیش حقوقی ، اجاره نامه هم بفرستم ؟

Member

سلام میخواستم از دوستانی که Bs تهیه کردن بپرسم که Bs با میانگین تراکنش بالاست یا یه تاریخی یه میلغ گنده ریختن تو حسابو bs گرفتن؟ چون من نمیتونم یه bs با میانگین بالا جور کنم
    ممنون

Junior Member

سلام
    من امروز از بانک رفاه BS ساپورتر گرفتم ولی تاریخ افتتاح حساب رو نزده و فقط بدهکار بستانکار و بالانس رو زده. گردش نداره و انگلیسی نمیده.
    حالا چه کار کنم دوباره BS بگیررم با تاریخ افتتاح حساب؟
    باید گردش رو فارسی بگیرم و ترجمه کنم، توی گردش تاریخ افتتاح حساب رو میزنه یا نه؟
    خیلی ممنون

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)