صفحه 2321 از 5471 نخستنخست ... 13211821222122712311231223132314231523162317231823192320232123222323232423252326232723282329233023312371242128213321 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 23,201 تا 23,210 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط mns1349 نمایش پست ها
    شرمنده که اجازه ندارم اشمشونو بگم. ولی یه خانم ایرانی تو کاناداست که معروف هم هست. خیلی ها مشناسنش.
    مشخصات پروندتونم نمیتونید بگید؟اگه میشه لطف کنید

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

نقل قول نوشته اصلی توسط peymanrs نمایش پست ها
    نمی خوام ضد حال بزنم، ولی همه همکارهام و دوستام که اقدام کردند، هر وقت زنگ می زنن وکیلشون می گن هفته گذشته چند تا مدیکال داشتیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! می پرسن برای 38 تاییها!!!!! و اونها هم با اطمینان صد در صد می گن آره!!! این داستان سه چهار ماهه که ادامه داشته!
    خلاصه من خیلی به حرفهای خیلیهاشون اعتقاد ندارم (یک زنگ بزنید دفتر وکلا با یکی از کارشناساشون صحبت کنید بپرسید کیپس بپرسید این پراسس واقعی، بپرسید ... اصلا ببینین چیزی می دونن!!!
    .
    واقعا توی ذهن من جا نمی گیره که قبل از تشکیل دادگاه بیان لیست بدن به وکیل و بگن این لیست ترتیب صدور مدیکاله موکلین!!!!!!!!!!!!!!! بعد هم لیست بعدی زو برای پاس ریکوئست آماده کنن، بعد هم ....
    به نظر منم غیر منطقیه.البته از اقا یا خانوم mns1349 عذر خواهی میکنم.ولی شاید وکیلشون حقیقت و نگفته

Junior Member

نمی خوام ضد حال بزنم، ولی همه همکارهام و دوستام که اقدام کردند، هر وقت زنگ می زنن وکیلشون می گن هفته گذشته چند تا مدیکال داشتیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! می پرسن برای 38 تاییها!!!!! و اونها هم با اطمینان صد در صد می گن آره!!! این داستان سه چهار ماهه که ادامه داشته!
    خلاصه من خیلی به حرفهای خیلیهاشون اعتقاد ندارم (یک زنگ بزنید دفتر وکلا با یکی از کارشناساشون صحبت کنید بپرسید کیپس بپرسید این پراسس واقعی، بپرسید ... اصلا ببینین چیزی می دونن!!!
    .
    واقعا توی ذهن من جا نمی گیره که قبل از تشکیل دادگاه بیان لیست بدن به وکیل و بگن این لیست ترتیب صدور مدیکاله موکلین!!!!!!!!!!!!!!! بعد هم لیست بعدی زو برای پاس ریکوئست آماده کنن، بعد هم ....
    من پول زیادی بهش ندادم و طبق قرارداد 5 میلیون تومان هنوز طلبکاره. حتی 2 بار دیگه الان برای اطمینان بهش زنگ زدم گفت اگه تا چند روز دیگه مدیکال دستتون نبود هیچ پولی بهم ندید و حتی اون 1 میلیون را هم که دادید پس میدم.

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

مديكال بايد فقط براي يك نفر از بجه هاي فروم اونم ورشو بياد تا خيالمون راحت شه

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

من پول زیادی بهش ندادم و طبق قرارداد 5 میلیون تومان هنوز طلبکاره. حتی 2 بار دیگه الان برای اطمینان بهش زنگ زدم گفت اگه تا چند روز دیگه مدیکال دستتون نبود هیچ پولی بهم ندید و حتی اون 1 میلیون را هم که دادید پس میدم.

پس مدیکالتون اومده و دستشه که اینطور با اطمینان می گه! و گرنه از پولشون نمی گذرن.
    Slow down. Calm down. Don't worry. Don't hurry. Trust the process

وکیلتون یکجوری صحبت می کنه که انگار ببخشید رو کم کنی یا شرط بندیه
    .
    بنظر شما با کدون منطق جور در میاد که کل آفیسرها جمع شن، تاریخهای مدیکال موکلین یک وکیل رو بنویسن و... بعد هم هر هفته لیست آپ دیت شده اش رو با یک گل سرخ و عرض احترام بفرستند دفتر سرکار خانم وکیل!!!!
    .
    اگه کانادا از شکایت می ترسید جرات رد کردن 280 هزار نفر در یک روز رو نمی داشت، در ضمن هیچ وقت در جواب پیگیری حتی محدوده تاریخی هم نمی دادند چه برسه به تاریخ مشخص!!!
    .
    دوست عزیز ضمن احترام به شما و تشکر بابت اطلاع رسانی شما، نظر من اینه که نمی شه به حرف برخی از وکلا اعتماد کرد و بنظر من منطق حرفی رو که می زنن رو هم باید لحاظ کنیم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط titi_lotfi نمایش پست ها
    منبع رو میشه بذارین که گردش حساب همسر قابل قبول هست. مرسییی
    دوست عزیز من نمی گم که گفته های بزرگتر های فروم غلطه یا هر چی ... که توی سی ای سی هست یه نه ....ولی اگه به متن نامه مدیکال اومده دقت کنید می بینید که نوشته Updated proof of sufficient settlement funds.Please note that the funds must belong to you and must be located in a bank account in your name.

خوب این یعنی این حساب بانکی باید به اسم مین اپلیکنت باشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط azadazad نمایش پست ها
    دوست عزیز من نمی گم که گفته های بزرگتر های فروم غلطه یا هر چی ... که توی سی ای سی هست یه نه ....ولی اگه به متن نامه مدیکال اومده دقت کنید می بینید که نوشته Updated proof of sufficient settlement funds.Please note that the funds must belong to you and must be located in a bank account in your name.

من یک پیشنهاد دارم، همین فردا حساب رو مشترک کنن، حساب به مین اپلیکنت متعلق میشه و هم به نام اون می شه، 10 دقیق هم وقت نمی گیره! خیال همه هم راحت می شه
    .
    در ضمن هیچ بانکی توی گواهیش تاریخ مشترک شدن حساب رو هم نمی زنه!
    اینجوری زندگی مشترک معنای واقعی تری هم می گیره و اعتماد بین زن و شوهر ها هم بیشتر میشه

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط azadazad نمایش پست ها

ایشان مجرد بودن
    too much love will kill you

Banned
    رشته و دانشگاه
    DVM

وکیلتون یکجوری صحبت می کنه که انگار ببخشید رو کم کنی یا شرط بندیه
    .
    بنظر شما با کدون منطق جور در میاد که کل آفیسرها جمع شن، تاریخهای مدیکال موکلین یک وکیل رو بنویسن و... بعد هم هر هفته لیست آپ دیت شده اش رو با یک گل سرخ و عرض احترام بفرستند دفتر سرکار خانم وکیل!!!!
    .
    اگه کانادا از شکایت می ترسید جرات رد کردن 280 هزار نفر در یک روز رو نمی داشت، در ضمن هیچ وقت در جواب پیگیری حتی محدوده تاریخی هم نمی دادند چه برسه به تاریخ مشخص!!!
    .
    دوست عزیز ضمن احترام به شما و تشکر بابت اطلاع رسانی شما، نظر من اینه که نمی شه به حرف برخی از وکلا اعتماد کرد و بنظر من منطق حرفی رو که می زنن رو هم باید لحاظ کنیم
    مطمئنا با توجه به اهمیت این موضوع من پیگیری خواهم کرد . از همه دوستانی هم که وکیل دارن تقاضا دارم پیگیری کنن . با احترام به تمام مشاورین درستکار ، ما نباید اجازه بدیم این دوستان با احساسات موکلینشون بازی کنن . خود این دوست عزیز هم میخوام که بیشتر پیگیری کنن

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)