مديكال بايد فقط براي يك نفر از بجه هاي فروم اونم ورشو بياد تا خيالمون راحت شه
سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .
وکیلتون یکجوری صحبت می کنه که انگار ببخشید رو کم کنی یا شرط بندیه
.
بنظر شما با کدون منطق جور در میاد که کل آفیسرها جمع شن، تاریخهای مدیکال موکلین یک وکیل رو بنویسن و... بعد هم هر هفته لیست آپ دیت شده اش رو با یک گل سرخ و عرض احترام بفرستند دفتر سرکار خانم وکیل!!!!
.
اگه کانادا از شکایت می ترسید جرات رد کردن 280 هزار نفر در یک روز رو نمی داشت، در ضمن هیچ وقت در جواب پیگیری حتی محدوده تاریخی هم نمی دادند چه برسه به تاریخ مشخص!!!
.
دوست عزیز ضمن احترام به شما و تشکر بابت اطلاع رسانی شما، نظر من اینه که نمی شه به حرف برخی از وکلا اعتماد کرد و بنظر من منطق حرفی رو که می زنن رو هم باید لحاظ کنیم
دوست عزیز من نمی گم که گفته های بزرگتر های فروم غلطه یا هر چی ... که توی سی ای سی هست یه نه ....ولی اگه به متن نامه مدیکال اومده دقت کنید می بینید که نوشته Updated proof of sufficient settlement funds.Please note that the funds must belong to you and must be located in a bank account in your name.
خوب این یعنی این حساب بانکی باید به اسم مین اپلیکنت باشه.
من یک پیشنهاد دارم، همین فردا حساب رو مشترک کنن، حساب به مین اپلیکنت متعلق میشه و هم به نام اون می شه، 10 دقیق هم وقت نمی گیره! خیال همه هم راحت می شه
.
در ضمن هیچ بانکی توی گواهیش تاریخ مشترک شدن حساب رو هم نمی زنه!
اینجوری زندگی مشترک معنای واقعی تری هم می گیره و اعتماد بین زن و شوهر ها هم بیشتر میشه![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)