سلام
از دوستان آیا کسی اطلاع داره که سن تو نتیجه درخواست ویزا تاثیری داره یا نه؟ من 30 سالمه و برای PhD پذیرش دارم.
سلام
از دوستان آیا کسی اطلاع داره که سن تو نتیجه درخواست ویزا تاثیری داره یا نه؟ من 30 سالمه و برای PhD پذیرش دارم.
پدر و مادر من برای ویزای توریستی ۱۹ آپریل وقت داشتن و خوشبختانه نتیجه هم مثبت بود. توی صحبت کوتاهی که باهاشون بعد مصاحبه داشتم گفتن که بچه های دانشجو هم اون روز خیلی خوب ویزا گرفته بودن.
سلام
من و همسرم 18 اپریل وقت داشتیم(F1, F2). همه چی خوب بود. آژانسی که باهاش برای هتل و ترانسفر هماهنگ کرده بودیم هم خیلی منظم و عالی بود. به ما هم گفت که 10 روز دیگه ایمیل بزنیم. ما اول میخواستیم هتل گرند ترکمن بریم که جا نداشت و بردمون آک آلتین. اونم هتل تمیز و خوبی بود. خلاصه که عشق آباد جای بی دردسر و خوبیه واسه ویزا گرفتن!
من یه سوالی داشتم، تا حالا دوستانی که رفتند همه مصاحبه هاشون 9 صبح بوده و برای برگشتن مشکلی نداشتند، مصاحبه من 2 بعد از ظهره!، حالا من اگه روز قبلش برم اونجا، فرداش باید چه ساعتی از هتل خارج بشم (منظورم Check out هتل هست)؟ و آیا بعد از مصاحبه حرکت کنم برای اومدن به ایران، می رسم بیام یا بمونم فرداش بیام؟
دوستانی که 16 می وقت دارن تمایل داشتن پیام خصوصی بدن هماهنگ کنیم.
Every thing is possible, because impossilbe says i-m possible.
علاقه مندی ها (Bookmarks)