نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1391

موضوع: مسائل مربوط به پذیرش در رشته معماری

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Senior Member

پیش فرض پاسخ : مسائل مربوط به پذیرش در رشته معماری

در یه دانشگاه مثل MIT یا هاروارد خیلی ها اپلای می کنن. این دانشگاها همیشه تعداد بالایی از اپلای رو دارن و خود دانشگاه هم بودجه کافی داره و می خواد جزو تاپ ها همیشه بمونه. واسه همینم مینیممها رو پایین می گیره که اگه یه وقتی یکی بود که خیلی خاص بود ولی توی یکی از موارد نمره کمی داشت یا حالا یه ضعفی داشت از دستشون نره اون فرد خیلی تاپ به نوعی خیلی درست و خوب رفتار می کنن. اما در کل باز هم رقابت خیلی بالاست و در نهایت همون مینیمم ها که هیچ خیلی بالاترش رو باید گرفت چونکه خیلی از کسایی که اپلای می کنن (مثل چینی ها) نمره های خیلی بالایی از زبان و جی ار ای می گیرن. ضمن اینکه دولت های کشورهای دیگه معمولا به خرج خودشون دانشجوهای تاپشونو می فرستن که درس بخونن. خوب یه دانشجو با نمره ی خیلی بالا و با پول کشور خودش خیلی بهتر می شه واسشون و رقابت باز هم واسه ما سخت تر می شه.
    اما دانشگاهای ضعیف تر چون متقاضی خیلی کمتری دارن و اونایی که خیلی تاپ هستن نمیان اینجاها اپلای کنن معمولا سعی می کنن حداقل اون مینیمم ها رو بالاتر ببرن که کسی که اپلای می کنه تا حدی مشخص باشه که درس خونه! یعنی درسخون می خوان که رنکشون رو بالا ببره. اما دانشگاهای تاپ در اصل آدمی رو می خوان که به پیشرفت علم و این چیزا کمک کنه.
    اون دانشگاهای خیلی خوب مثل هاروارد هم عملا مینیمم ها شون خیلی بالاتر از اون چیزی می شه که نوشتن رو سایت. چون یه عده آدم خیلی کامل معمولا توی اپلای با هم دارن رقابت می کنن در مورد این دانشگاها.
    اما همشون رو می تونی بازم اگه از یک موردی مثلا نمره ی زبان یا معدل یا هرچی از مینیمم کمتر بودی ایمیل بزنی از دانشگاه بپرسی که می تونی اپلای کنی یا نه. جوابتو می دن و درست راهنماییت می کنن.
    راستی هیچ دلیلی نداره که نخوای مثلا هاروارد اپلای کنی و بترسی! یه دونه تاپ هم می تونی اپلای کنی.
    اگه فاند هم نخوای با هر معدلی می تونی پذیرش بگیری توی اروپا.

Junior Member im_am آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Architettura

نقل قول نوشته اصلی توسط lalaii نمایش پست ها
    اگه فاند هم نخوای با هر معدلی می تونی پذیرش بگیری توی اروپا.
    این جوری هم نیست خیلی از دانشگاه ها مینیموم معدل دارن که اگر از اون حد پایین تر باشی اصلا" به پروسه پذیرش نمیرسی و کلا" کنسل می شی.(هر چند اون مینیموم معدل پایین باشه)

ولی بهترین راه همون راه حل پیشنهادی خودتونه:
    نقل قول نوشته اصلی توسط lalaii نمایش پست ها
    اگه از یک موردی مثلا نمره ی زبان یا معدل یا هرچی از مینیمم کمتر بودی ایمیل بزنی از دانشگاه بپرسی که می تونی اپلای کنی یا نه. جوابتو می دن و درست راهنماییت می کنن.

Junior Member

Lightbulb پاسخ : مسائل مربوط به پذیرش در رشته معماری

سلام دوستان عزيز
    من شديدا تمايل به ادامه تحصيل در آمريكا را دارم
    از بستگان نزديك هم در اونجا دارم
    ليسانس طراحي صنعتي از دانشگاه الزهرا با معدل 17.75
    فوق هم از دانشگاه آزاد تهران مركزي هنر و معماري با معدل 16
    چند كار دكوراسيون انجام دادم
    مقاله ندارم
    سرپرست مونتاژ كارخانه فوماژاپن به مدت 4ماه
    طراحي يك نمونه مبلمان براي كمجا چوب
    و تصويرسازي كتابهاي علوم دبستان-راهنمايي انجام داده ام
    و....
    من در دانشگاه شاگرد فعالي بودم بخصوص در دوره ليسانس.و كارهاي عملي ام هميشه نمره هاي عالي ميگرفتم
    لازم به ذكر است كه من 80% افت شنوايي مادر زادي دارم و از دادن امتحان تافل هميشه در نگراني بسر ميبرم هرچند چند ماه مانده كه زبانم تمام شود تا به تافل برسم. آيا شرايط ويژه اي براي افراداني چون من در اپلاي كردن وجود نداره؟ واينكه خواسته هايي كه از ديگران دارند آيا شامل من هم ميشه؟
    و همينطوربراي امتحان تافل نمره lisenig و speaking بايد با افراد عادي يكي باشه؟ وقتي چيزي را متوجه نميشوم!

كسي هست كه در اين زمينه اطلاعاتي داشته باشه؟ و اينكه آيا براي جامعه معلولين روش اپلاي يا امتحانات تافل و آيلتس بخصوصي است؟ومتفاوت از ديگران؟
    و دريافت فاند براي اين افراد چطور است؟
    خيلي ممنون ميشم مرا از اين طوفان افكار مبهم بيرون بياوريد

ApplyAbroad Senior Veteran
    nilo0far آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط inspire57 نمایش پست ها

لازم به ذكر است كه من 80% افت شنوايي مادر زادي دارم و از دادن امتحان تافل هميشه در نگراني بسر ميبرم هرچند چند ماه مانده كه زبانم تمام شود تا به تافل برسم. آيا شرايط ويژه اي براي افراداني چون من در اپلاي كردن وجود نداره؟ واينكه خواسته هايي كه از ديگران دارند آيا شامل من هم ميشه؟
    و همينطوربراي امتحان تافل نمره lisenig و speaking بايد با افراد عادي يكي باشه؟ وقتي چيزي را متوجه نميشوم!
    كسي هست كه در اين زمينه اطلاعاتي داشته باشه؟ و اينكه آيا براي جامعه معلولين روش اپلاي يا امتحانات تافل و آيلتس بخصوصي است؟ومتفاوت از ديگران؟
    و دريافت فاند براي اين افراد چطور است؟
    سلام، به فروم خوش اومدید.

همونطور که دوستمون گفتن از مراکز برگزاری تافل یا آیلتس بپرسید. چون ets فکر این موارد رو کرده و گفته برای کسانی که مشکل شنوایی دارن لیسنینگ ها به صورت متن می تونه باشه و اسپیکینگ رو هم حذف می کنند. اینجا رو بخونید. فقط باید ببینید این کار تو ایران هم انجام می شه یا نه.
    موفق باشید
    تولستوی: همه می خواهند بشریت را عوض کنند، دریغا که هیچ کس در این اندیشه نیست که خود را عوض کند ...

Junior Member

لالل يي جان و نيلوفر جان واقعا ممنونم . خيال منو راحت كرديد. سوالهاي ديگه اي كه در قسمت بالا نوشتم؛ در مورد امتياز پذيرش و فاند براي اينجور افراد اگه چيزي ميدونيد برام لطف كنيد بگوييد.و يا مثل مورد بالا سايتي دراين رابط براي افراد معلول كه راهنمايي كامل كرده باشه ؛اگر ميدونيد برام بفرستيد.
    خيلي سپاس گذارم و همينطور از دوستان ديگر ؛اگر ميدانند راهنمايي ام كنند...

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Architecture: Iran, Digital Architecture: UK, PhD: GATech

سلام دوست عزیز inspire57
    اول از همه تبریک میگم بهتون بابت پشت کارتون و تجربه های ارزنده تون
    شما فوقتون رو در زمینه معماری گرفتید یا طراحی صنعتی؟ قصد دارید دکترا در زمینه معماری بخونید؟
    اولا اصلا نگران مشکل شنوایی تون نباشید کلا در کشورهای غربی به این مسئله توجه دقیق دارند و به قول خودشون سعی می کنند که equal opportunity داشته باشند. توی انگلیس برای مثال، برای کسانیکه hearing impaired هستند امکانات ویژه ای دارند در جامعه از text phone (به جای تلفن معمولی) گرفته تا کارتهای مخصوص و تخفیفهای ویژه مثلا برای استفاده از وسایل نقلیه عمومی، توی دانشگاه هم خود Student union کاملا نظارت می کنه که افرادی که دارای هرگونه معلولیتی هستند کاملا شرایط راحت داشته باشند و مثلا صدای اساتید رو ضبط کنند و یا متن تایپ شده سخنرانی استاد رو داشته باشند. تازه سمعکهای خیلی خوب و مجانی به افراد کم شنوا می دن (البته انگلیس اینجوریه). ما یه استاد بسیار با سواد و فوق العاده داریم که از ابتدایی که خودش رو معرفی کرد گفت که من مشکل شنوایی دارم اگه یه موقع جوابتون رو ندادم فکر نکنید که بی توجهی بهتون کردم و خیلی راحت معلولیتش رو به همه اعلام می کرد. توی انگلیس تا قبل از اینکه اوضاع اقتصادی خراب بشه ، فاندهای خوبی به دانشجوهای معلول می دادن الان رو نمی دونم.
    کلا داشتن همه جور دانشجو برای یک دانشکاه امتیازه و اینکه دانشگاه بتونه دانشجوهای معلول رو جزو جمعیت دانشگاه داشته باشه براش حسن محسوب میشه. اینه که اصلا نگران اپلای یا هر چیز دیگه نباشید. هر اقدامی می خواید بکنید از امتحان تافل گرفته تا اپلای، بدونید که هر دانشگاه یا موسسه یا حتی سفارت برای گرفتن ویزا امکانات مخصوص داره برای شما مثلا به شما اجازه می دن که از هدفون استفاده کنید برای آیلتس (البته اگه کمکی بهتون بکنه) یا یکنفر به شما کمک کنه در مصاحبه ها و غیره. پس با اعتماد به نفس کامل فرمها و اطلاعات رو مطالعه بفرمایید و از خود دانشگاه هم می تونید سوال کنید معمولا خیلی مهربون و به قولی helpful هستند. کلا کشورهای توسعه یافته توی این چیزا خیلی باتمدن هستن. تازه تا جاییکه من می دونم شما قاعدتا reading تون از ما و افراد دیگه خیلی قوی تر هست پس خودتون مطالب بهتری رو می تونید پیدا کنید.

در مورد رشته تون، می خواستم بگم که کلا شما برای دکترا باید یه تخصص ویژه رو دنبال کنید، چیزی که بیشتر دوست دارید و در ادامه تحصیلاتتون باشه . با چیزایی که از کاراتون گفتید من حس می کنم Digital Fabrication (زیر شاخه معماری و معماری دیجیتال) به تخصص شما نزدیکتره که الان هم خیلی روی بورسه و خیلی از دانشکاهها روش کار می کنن و شاید بتونید فاند توش پیدا کنید چون سابقه تون به اپلیکیشنتون کمک می کنه. اگه دوست داشتید بفرمایید اطلاعات بیشتری بدم.
    براتون آرزوی موفقیت دارم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)