صفحه 2423 از 5471 نخستنخست ... 14231923232323732413241424152416241724182419242024212422242324242425242624272428242924302431243224332473252329233423 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 24,221 تا 24,230 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

من الان از یکی از اقوامم که توی کانادا هست شندیم که اوضاع کار حسابدار در کانادا خیلی خوبه به خصوص در شهرهای که براشون از نظر تجاری اهمیت بیشتر داره ( تورنتو - ونکوور - اتاواو ...) من فکر کنم دلیل اینکه ایقدر کار حسابداران محترم زود تر از بقیه انجام شده میتونه همین موضوع باشه چون من که داشتم توی cic چک میکردم در قسمت find a job میدیدم اکثر شهرها حسابدار رو میخوان نمیدونم اما شاید دیلش این باشه البته من هم حسابدار هستم اما هد پرونده ما همسرم که مدرس زبانه هستش این متن رو فقط از روی برداشتی که داشتم نوشتم نظر شما چیه؟؟؟

Junior Member

سلام . cic كه مشكلي نداره من امروز چندين بار چك كردو و همين 2 دقيقه پيش هم دوباره رفتم و ديديم. ميشه بگيد دقيقا چه روزي در هر ماه سايت رو به روز ميكنن؟؟؟؟ به اضاه اينكه ظاهرا يك لينكي هست كه بچه هاي 38 رشتهاي اونجا به ترتيب اطلاعاتشون رو گذاشتن و مستوني ببيني چه كسي با چه رشته اي در چه وضعيتي هست. احتمالا بايد اكسل باشه. اگه داريد اينجا بذاريد من هم ببينم و اطلاعاتم رو وارد كنم مرسي از همه

نقل قول نوشته اصلی توسط quick.bird نمایش پست ها
    سلام . cic كه مشكلي نداره من امروز چندين بار چك كردو و همين 2 دقيقه پيش هم دوباره رفتم و ديديم. ميشه بگيد دقيقا چه روزي در هر ماه سايت رو به روز ميكنن؟؟؟؟ به اضاه اينكه ظاهرا يك لينكي هست كه بچه هاي 38 رشتهاي اونجا به ترتيب اطلاعاتشون رو گذاشتن و مستوني ببيني چه كسي با چه رشته اي در چه وضعيتي هست. احتمالا بايد اكسل باشه. اگه داريد اينجا بذاريد من هم ببينم و اطلاعاتم رو وارد كنم مرسي از همه
    برا من الان درست شد تا نیم ساعت پیش مشکل داشت
    فایل نامبر دوم : اپریل 2010 دمشق
    ارسال پرونده به ورشو : دسامبر 2011
    این پراسس : 3 فوریه 2012
    کد رشته : 4121

Junior Member

سلام ميشه بگي اين FIND A JOB كجاي سايت هست من نتونستم پيداش كنم لينكش رو برام بذار مرسي

Junior Member

سلام ميشه لينك اين بخش كاريابي رو تو سايت مهاجرت به من بدي من نتونستم پيداش كنم ميخوام وضعيت رشته خودم رو ببسنم. مرسي

Junior Member

ميشه لينك اين سايت كه براي كار هست به من بدي ممنون
    نقل قول نوشته اصلی توسط montazerifarsh نمایش پست ها
    من الان از یکی از اقوامم که توی کانادا هست شندیم که اوضاع کار حسابدار در کانادا خیلی خوبه به خصوص در شهرهای که براشون از نظر تجاری اهمیت بیشتر داره ( تورنتو - ونکوور - اتاواو ...) من فکر کنم دلیل اینکه ایقدر کار حسابداران محترم زود تر از بقیه انجام شده میتونه همین موضوع باشه چون من که داشتم توی cic چک میکردم در قسمت find a job میدیدم اکثر شهرها حسابدار رو میخوان نمیدونم اما شاید دیلش این باشه البته من هم حسابدار هستم اما هد پرونده ما همسرم که مدرس زبانه هستش این متن رو فقط از روی برداشتی که داشتم نوشتم نظر شما چیه؟؟؟

یک مطلب که شاید برای دوستان جالب باشه..
    Although the following occupations are not on the list of 29 qualifying occupations for the Federal Skilled Worker Category, there are still widespread opportunities for workers in these other professions. Click on each to discover what the employment prospects are for these occupations in Canada.

0213 Computer and Information Systems Managers
    1111 Financial Auditors and Accountants
    3011 Nursing Co-ordinators and Supervisors
    4011 University Professors and Lecturers

4021 College and Other Vocational Instructors

لینک مطلب http://www.canadavisa.com/occupation-profiles.html

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط montazerifarsh نمایش پست ها
    دوست عزیز نمی خوام ناامیدتون کنم اما واقعیت چیز دیگی هست .پیداکردن کار بدون سابقه کار کانادایی یکی از بزرگترین چلنج های اینده همه ما هست.ممکنه حسابدار خیلی لازم داشته باشن اما کسی که با سیستم اونجا کارکرده باشه و حداقل یک سال سابقه کار مفید کانادایی داشته باشه.حتی اگر ای ال تس 9 هم داشته باشین بازهم جاهایی تو زبان کم میارین . در بعضی از مشاغل مثل پزشکی و حسابداری ایرانیان متاسفانه خیلی بسختی وارد بازار کار کشورهای انگلیسی زبان میشن.بقول خودشون کسانی که زبان اصلیشون انگلیسی نیست بایست دوباره اموزش داده(Retrain) بشن .بهترین کار اینه بعد از ورود برین دورههای مربوط به رشتتون رو دوباره بگذرونین و شاید حتی مچبور بشین دوباره ادامه تحصیل بدین.یکی از دوستان من حتی مجبور شد دوباره دوره لیسانس رو از صفر اونجا بخونه! متاسفانه حقایق شیرین نیستن اگر حرف منو باور ندارین تو همین سایت جستجو کنین.اونجا مدینه فاضله نیست برا هیچکدوم از ما هم فرش قرمز پهن نکردن خیلی از ایرانیها رو می شناسم که بعد یک مدتی برگشتن ایران ازهمه می خوام پلهای پشت سر رو کامل خراب نکنین بخصوص متاهلها و بچه دارها

من از همه معذرت می خوام اگه واژه انگلیسی رو اشتباه وارد کردم اصلش این بود job search skills که میتونین برین و سرچ کنین البته یک مطلب هم پایینشه که خیلی خوبه اگه بخونین what Canadian employers want. این لینک اون صفحه مورد نظر هستش اگه مشکلی داشتین بازم میتونم کمک کنم چون من در مورد کار در کانادا تحقیقات ریادی کردم
    http://www.cic.gc.ca/english/newcomers/work/index.asp

نقل قول نوشته اصلی توسط quick.bird نمایش پست ها
    قبلاً معمولاً هر هفته سه شنبه ها ساعت 10 صبح به بعد آپ دیت می شد. جدیداً زیاد حساب و کتاب ندارن. اون جدولی که می گید لینکش تو امضا من هست. تا دو روز پیشم باز می شد ولی الان باز نمی شه. دلیلشم فکر می کنم اینه که کسی که این جدول رو درست کرده بود و آپدیتش می کرد و اطلاعات بچه ها رو توش وارد می کرد الان به هر دلیلی دیگه نمی خواد این کارو بکنه! امیدوارم زودتر نظرش عوض بشه. چون خیلی ها منتظرن اون جدول رو ببینن.
    Slow down. Calm down. Don't worry. Don't hurry. Trust the process

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)