صفحه 2428 از 5471 نخستنخست ... 14281928232823782418241924202421242224232424242524262427242824292430243124322433243424352436243724382478252829283428 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 24,271 تا 24,280 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Member
    رشته و دانشگاه
    9212

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط helensalon نمایش پست ها
    مدیکال همراه با اپدیت گردش حساب 6 ماهه

عدم سوءپیشینه
    فرم های اسکجول 1
    لندینگ فی
    40 روز هم مهلت دادن حالا نمیدونم برا سوءپیشینه چیکار کنم اخه 30 روز طول میکشه
    سلام، نمیدونم اگه بتونید از شهرستان برای عدم سو پیشینه اقدام کنید، اونجا 3 روزه کاری تحویل میدن که شای مشکل شما رو حل کنه
    فدرال- 38 رشته- کد رشته 9212 - ارسال مدارک به سیدنی 5 مارس 2010 - فایل نامبر اول 10 مه 2010- فایل نامبر دوم 26 سپتامبر - آغاز پراسس 23 فوریه 2012- مدیکال ۳ مارس ۲۰۱۴ - انجام مدیکال ۱۸ مارس - ارسال updateها ۱۶ آوریل و رسیدن به ورشو ۲۲ آوریل ۲۰۱۴

Many of life’s failures are people who did not realize how close they are to success when they gave up. Thomas Edison

Junior Member

جدول كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟

You need permission to access this item.
    You are signed in as xxxx.yyyyy@gmail.com, but you don't have permission to access this item. You can request access from the owner or choose a different account. Learn more

نقل قول نوشته اصلی توسط MJahan نمایش پست ها
    سلام، نمیدونم اگه بتونید از شهرستان برای عدم سو پیشینه اقدام کنید، اونجا 3 روزه کاری تحویل میدن که شای مشکل شما رو حل کنه
    سلام هر کسی از شهر خودش باید اقدام کنه اگر هم برین شهرستان مدارک میاد شهر خودتون بعد برمیگرده به اون شهر که درخواست دادین یعنی اگه کسی متولد تهران باشه و از اهواز اقدام کنه مدارک جهت تایید به تهران میره بعد برمیگرده اهواز پس پروسه طولانی تر خواهد شد 100% روی این مسئله اطمینان دارم. پس از شهر خودتون اقدام کنین و وقتی میرین پلیس +10 حتما فردای اون روز برین اونجا دوباره که مدارک رو ارسال کرده باشن این تایید خیلی مهمه من برای خودم همین اتفاق افتاد و قبل از عید مدارکمو دیر تر ارسال کرده بودند دقت کنین مثل من معطل یک مدرک نشین

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط babak224 نمایش پست ها
    بالاخره.....
    Your application was reviewed and we started processing on March 22, 2012

سلام تا الان از شما اپدیت مدارک نخواستن

Junior Member

مدیکال همراه با اپدیت گردش حساب 6 ماهه

عدم سوءپیشینه
    فرم های اسکجول 1
    لندینگ فی

نمره زبان 6

سلام. واقعا تبریک می گم. خیلی خوشحال شدم که براتون مدیکال آمد. یک سوالی هم داشتم . آیا فرم اسکجول 1 را فقط باید متقاضی پر کند یا همسر هم باید پر کند؟

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

نقل قول نوشته اصلی توسط nilouconnect2 نمایش پست ها
    سلام. واقعا تبریک می گم. خیلی خوشحال شدم که براتون مدیکال آمد. یک سوالی هم داشتم . آیا فرم اسکجول 1 را فقط باید متقاضی پر کند یا همسر هم باید پر کند؟
    ممنون برای تبریک و به امید ویزا برای همه ی دوستان عزیز

راستش فکر میکنم برای کل افرادی که تو پروسه مهاجرت هستند باید پر بشه مثلا اگر سفر خارجی داشتین باید ذکر بشه و فکر میکنم بیشتر برای سکیوریتی چک هست

Junior Member

ممنون برای تبریک و به امید ویزا برای همه ی دوستان عزیز

راستش فکر میکنم برای کل افرادی که تو پروسه مهاجرت هستند باید پر بشه مثلا اگر سفر خارجی داشتین باید ذکر بشه و فکر میکنم بیشتر برای سکیوریتی چک هست
    ضمن تبریکفراوان ایا قبلن ازشماupdateخواسته بودند

Junior Member

helensalon:مدیکال همراه با اپدیت گردش حساب 6 ماهه

عدم سوءپیشینه
    فرم های اسکجول 1
    لندینگ فی

مبارک باشه هم قطاری عزیزخیلی خوشحالمون کردی.میشه بگید کی مدیکال به دستتون رسید وفاصله اش از این پروسس واقعی چقدر بود؟ (جای شادی دوستان هم قطاری خالی ...تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل...)

دوستان ما امروز رفتیم برای س.پ واقدام کردیم.
    یک خورده نگرانم که فکر نکنند خواستیم خلاف کنیم زودتر رفتیم گرفتیم.
    این شاءا الله یک رورز قبل از صدور مدیکال می آید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط montazerifarsh نمایش پست ها
    سلام هر کسی از شهر خودش باید اقدام کنه اگر هم برین شهرستان مدارک میاد شهر خودتون بعد برمیگرده به اون شهر که درخواست دادین یعنی اگه کسی متولد تهران باشه و از اهواز اقدام کنه مدارک جهت تایید به تهران میره بعد برمیگرده اهواز پس پروسه طولانی تر خواهد شد 100% روی این مسئله اطمینان دارم. پس از شهر خودتون اقدام کنین و وقتی میرین پلیس +10 حتما فردای اون روز برین اونجا دوباره که مدارک رو ارسال کرده باشن این تایید خیلی مهمه من برای خودم همین اتفاق افتاد و قبل از عید مدارکمو دیر تر ارسال کرده بودند دقت کنین مثل من معطل یک مدرک نشین
    بله. بهترین و البته سریعترین روش، اقدام از محل صدور شناسنامه میباشد. من هم دوبار با سفر به محل تولدم، یک روزه عدم سوء پیشینه رو دریافت کرده ام.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)