فدرال- 38 رشته- کد رشته 9212 - ارسال مدارک به سیدنی 5 مارس 2010 - فایل نامبر اول 10 مه 2010- فایل نامبر دوم 26 سپتامبر - آغاز پراسس 23 فوریه 2012- مدیکال ۳ مارس ۲۰۱۴ - انجام مدیکال ۱۸ مارس - ارسال updateها ۱۶ آوریل و رسیدن به ورشو ۲۲ آوریل ۲۰۱۴
Many of life’s failures are people who did not realize how close they are to success when they gave up. Thomas Edison
جدول كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
You need permission to access this item.
You are signed in as xxxx.yyyyy@gmail.com, but you don't have permission to access this item. You can request access from the owner or choose a different account. Learn more
سلام هر کسی از شهر خودش باید اقدام کنه اگر هم برین شهرستان مدارک میاد شهر خودتون بعد برمیگرده به اون شهر که درخواست دادین یعنی اگه کسی متولد تهران باشه و از اهواز اقدام کنه مدارک جهت تایید به تهران میره بعد برمیگرده اهواز پس پروسه طولانی تر خواهد شد 100% روی این مسئله اطمینان دارم. پس از شهر خودتون اقدام کنین و وقتی میرین پلیس +10 حتما فردای اون روز برین اونجا دوباره که مدارک رو ارسال کرده باشن این تایید خیلی مهمه من برای خودم همین اتفاق افتاد و قبل از عید مدارکمو دیر تر ارسال کرده بودند دقت کنین مثل من معطل یک مدرک نشین
helensalon:مدیکال همراه با اپدیت گردش حساب 6 ماهه
عدم سوءپیشینه
فرم های اسکجول 1
لندینگ فی
40 روز هم مهلت دادن حالا نمیدونم برا سوءپیشینه چیکار کنم اخه 30 روز طول میکشه
مبارک باشه هم قطاری عزیزخیلی خوشحالمون کردی.میشه بگید کی مدیکال به دستتون رسید وفاصله اش از این پروسس واقعی چقدر بود؟ (جای شادی دوستان هم قطاری خالی ...تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل...)
دوستان ما امروز رفتیم برای س.پ واقدام کردیم.
یک خورده نگرانم که فکر نکنند خواستیم خلاف کنیم زودتر رفتیم گرفتیم.
این شاءا الله یک رورز قبل از صدور مدیکال می آید.![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)