صفحه 2438 از 5471 نخستنخست ... 14381938233823882428242924302431243224332434243524362437243824392440244124422443244424452446244724482488253829383438 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 24,371 تا 24,380 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط jazayeri نمایش پست ها
    سلام خدمت همه دوستان
    وضعیت ما بعد از انتقال پرونده به آنکارا که 20 روز پیش انجام شد یک دفعه به Decision Made تغییر کرد. متن کامل رو در زیر می ذارم. البته من در 5 روز اخیر وضعیت پرونده رو کنترل نکرده بودم. واقعا در 5 روز in process شدیم و رد شدیم ؟ لطفا نظر بدین که آیا ما هم دچار باگ شدیم یا واقعا رد شدیم.

We received your application for permanent residence on May 12, 2010.

We reviewed your application and sent you a letter on October 25, 2010. Please consider delays in mail delivery before contacting us.

A decision has been made on your application. The office will contact you concerning this decision.

Your application and supporting documents were received by the Ankara office. They are pending review.

We reviewed your application and sent you a letter on April 23, 2012. Please consider delays in mail delivery before contacting us.

ما دقیقا 67 امتیاز را می گرفتیم. لطفا راهنمایی کنین و اگر دوستان دیگه ای هم وضعیتشون مثل ما هست اطلاع بدین.

ممنون
    سلام دوست عزیز ،
    شما احتمال خیلی زیاد توی شمارش امتیاز از 67 پایین تر بودید و ریجکت شدید. شما تا 3 ماه وقت برای اعتراض دارید. اگر وکیل دارید از وکیلتون درخواست کنید تقاضا کیپس براتون بکنه. اگر ندارید خودتین برید به سایت www.caips.ca و تقاضا کیپس کنید که متوجه بشید برای چی ریجک شدید. البته قاعدتاً در نامه ارسالی سفارت دلیل ریجک شدنتان خواهد بود اما کیپس اطلاعات دقیقتری بهتون خواهد داد. اگر دیدید که دلیل افیسر برای ریجکت اشتباه است (مثلا فلان امتیاز شما را حساب نکرده) یک ایمیل به سفارت بزنید و با ذکر دلیل تقاضا تجدید نظر کنید. مطمئن باشید که دوباره مدارکتون چک میشه و اگر افیسر اشتباه کرده باشه دوباره پروندتون راه میفته. اگر وکیل ندارید پیشنهاد من اینه که در این مرحله از یک وکیل مهاجرت کمک بگیرید. مطالب گفته شده صرفاً در حد پیشنهاد و نظر شخصی من هست.

نقل قول نوشته اصلی توسط naderm نمایش پست ها
    شما تاریخ این پراسس واقعی تون کی بوده ؟ وقتی هنوز پراسس شروع نشده چطور دم شدین
    من 24 آوریل از آنکارا اینپراسس شدم که تاریخشو زده بود 20 مارچ یعنی یه ماهو چهار روزه که دارن بررسی میکنند؟

البته 23 اپریل پروندتون ویو شده و احتمالا امتیازتون از حد نصاب پایین تر بوده که اصلا کلا این پراسس نشدین و دم شدین که براتون نامشو فرستادن که بیاد ، لطفا اگه امکان داره ریز امتیاز هایی که برای خودتون محاسبه کردید بگید ببینیم اوضاع چطور بوده
    متیاز سن 10
    امتیاز زبان 14 ( L 6 W 6.5 S 6.5 R 6.5)
    امتیاز تحصیل 20 ( لیسانس)
    امتیاز سابقه کار 19 ( 3.5 سال)
    امتیاز همسر 4 ( دارای لیسانس)

شما تاریخ این پراسس واقعی تون کی بوده ؟ وقتی هنوز پراسس شروع نشده چطور دم شدین
    ما بدون اینکه in process شیم DM شدیم. یا حداقل توی 5 روز IP شدیم و بعد DM شدیم که فکر می کنم کمی غیر عادی باشه. برای همین نگرانم که چی کار کنم.
    ممنون می شم راهنمایی کنین. آیا نیاز به ارسال ایمیل است؟ اگر آری لطفا آدرس ایمیل و محتوای آن را نیز پیشنهاد بدین.

ممنون

ما بدون اینکه in process شیم DM شدیم. یا حداقل توی 5 روز IP شدیم و بعد DM شدیم که فکر می کنم کمی غیر عادی باشه. برای همین نگرانم که چی کار کنم.
    ممنون می شم راهنمایی کنین. آیا نیاز به ارسال ایمیل است؟ اگر آری لطفا آدرس ایمیل و محتوای آن را نیز پیشنهاد بدین.

ممنون
    اگه ا پ شده بودید من فکر می کنم بایستی در ایکیس سابقش می بود ، عجیبه

کسانی که بالای 3 ماهه این پراسس هستند ایا رشتشون جزء 9 رشته حذف شده از رشته های 38 تایی هستند یا نه؟

متیاز سن 10
    امتیاز زبان 14 ( L 6 W 6.5 S 6.5 R 6.5)
    امتیاز تحصیل 20 ( لیسانس)
    امتیاز سابقه کار 19 ( 3.5 سال)
    امتیاز همسر 4 ( دارای لیسانس)
    من فکر می کنم امتیاز سابقه کارتون مشکل داره ، یا سه سال تمام یا چهار سال تمام ف هر کدوم امتیاز خودشو داره ، حالا ایا اونا بین این دو تا رو چه امتیازی دادن نمی دونم ، فکر می کنم چون 4 سال پر نشده همون 3 رو در نظر گرفته باشند

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    نه آخه چرا حذف بشیم؟....خودشون گفتن به ماها نهایتا تا سال دیگه ویزا میدن.....خوب این پروسه بک گراند چک رو باید طی کنیم.......باز هم باید صبر داشته باشیم.....سخته برای خود من هم سخته ولی چاره ای جز صبر نیست
    هیچ کس حذف نمیشه نگران نباشید از ما هم اپدیت نخواسته بودن بعد از 2 ماه و اندی از اینپراسس واقعی یه دفه مدیکال اومد.به خودتون انرژِی مثبت بدین تا مدیکالتون زودتر بیاد

من فکر می کنم امتیاز سابقه کارتون مشکل داره ، یا سه سال تمام یا چهار سال تمام ف هر کدوم امتیاز خودشو داره ، حالا ایا اونا بین این دو تا رو چه امتیازی دادن نمی دونم ، فکر می کنم چون 4 سال پر نشده همون 3 رو در نظر گرفته باشند
    حرف شما کاملا درست است برای همین من امتیاز را برای 3 سال 19 در نظر گرفتم.

Junior Member

سلام به همه دوستان
    یــــــــــــــــــــــــ ـــــــه خبـــــــــــــــــــــــ ــــــتر خــــــــــــــــــــــــ ــــــــــوب
    مــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــدیــــــــک ال مــــــــــــــــــن هــــــــــــــم اومـــد
    اصلا" باورم نمیشه الان به وکیلم زنگ زدم گفت اومده و طبق قرارداد ..... مقدار پول را باید بریزی بحساب تا 2 شنبه برات ایمیل کنم
    حالا چکار کنم؟ نکنه دروغ میگه؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)