صفحه 2441 از 5471 نخستنخست ... 14411941234123912431243224332434243524362437243824392440244124422443244424452446244724482449245024512491254129413441 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 24,401 تا 24,410 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط mns1349 نمایش پست ها
    الان 2باره بهش زنگ زدم گفتم تورو خدا برام میل کنید تا فردا برم از دکتر وقت بگیرم، گفت دیر نمیشه طبق قرارداد باید عمل کنیم. نمیدونم چرا اینقدر حساسه؟
    مگه میشه اگه مدیکالو برام بفرسته بعدش من اونا عزل کنم و ما بقیه پولشو ندم؟ نمیدونم چرا میترسه
    طبق قرارداد 1000$ اول
    2000$ زمان مدیکال
    2000$ هم زمان پاس ریکوئست
    خوبه وکیل ما طبق قرارداد
    1667 دلار بستن قرارداد
    1667دلار فایل نامبر اول
    1667 دلار مدیکال
    به بقیه اش هم دیگه کاری نداره

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط naderm نمایش پست ها
    شما بهش بگو من از کجا بدونم که تو داری راست میگی اخه ، بعدش اینکه اون فایل نامبر شمارو داره ، متن مدیکال که ارزشی نداره
    تو رو خدا یکی بهم بگه چکار کنم؟
    میتونم خودم به ورشو ایمیل بزنم؟
    فکرم دیگه کار نمیکنه بخدا
    اگر واقعا اومده میتونم همیجوری برم دکتر و مشخصات پروندمو بدم و درخواست ازمایشات را بکنم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط helensalon نمایش پست ها
    خوبه وکیل ما طبق قرارداد
    1667 دلار بستن قرارداد
    1667دلار فایل نامبر اول
    1667 دلار مدیکال
    به بقیه اش هم دیگه کاری نداره
    واقعا که وکلای محترم برای 4 تا تکمیل فرم و فرستادن اونا به واسطه پست چه دستمزدهای با حالی می گیرن ، حالا در نظر بگیرید که بخوان از حق شما هم دفاع کنن الان شما با نرخ دلار فعلی یه چیزی حدود 9 میلیون برای پر کردن فرماتون باید بدید به وکیل

اگر واقعا اومده میتونم همیجوری برم دکتر و مشخصات پروندمو بدم و درخواست ازمایشات را بکنم؟
    بدون فرمهای مدیکال رفتن پیش پزشک فایده ای ندارد.
    یا با وی کنار بیایید و یا ابتدا ایمیل خود را به سفارت بشناسایید با فرستادن فرم مربوطه و امضای آن مطابق با امضای فرمهای اولیه و بعد وکیل را عزل کرده و درخواست ارسال مجدد فرمها را بکنید.
    USA/Case creation date: Aug 2013
    Clearance Received: March 2014
    CANADA/CIO: Jan 2010
    Medical: Jan
    2014
    Issue Date: May 2014

رشته و دانشگاه

فرم های مخصوصی داره که ویزا افیس خودش میفرسته و عکس مهر شدتونم روش هست چیزی نیست که شما خودتون انجام بدین ولی جالبه که وکیل ما اول ایمیل مدیکال و روز 5شنبه برامون فرستاد بعد هم ایمیل زد که اینقدر از باقیمانده قرارداد رو بریزید به حساب .از 5شنبه تا 1شنبه هم تعطیل هستن.وکیل شما چقدر بی انصافه که حتی بهتون خبر نداده

Junior Member

اخه ایجوری که اون داره سخت میگیره من شک کردم، اگه هم بخوام اول پولو بحسابش بریزم بعد خدایی نکرده مدیکالی در کار نباشه دیگه دستم هم بهش نمیرسه که بخوام ازش شکایت کنم.از طرفی میترسم که اگه اون راست بگه زمان را از دست بدهم.فکر میکنید عزل وکیل و درخواست مجدد فرمهای مدیکال چقدر طول بکشه؟ و اگه دوباره فرمها برا خودم ارسال بشه باز همون یک ماهو از همان زمان ارسال جدید فرمها حساب میکنند؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط helensalon نمایش پست ها
    فرم های مخصوصی داره که ویزا افیس خودش میفرسته و عکس مهر شدتونم روش هست چیزی نیست که شما خودتون انجام بدین ولی جالبه که وکیل ما اول ایمیل مدیکال و روز 5شنبه برامون فرستاد بعد هم ایمیل زد که اینقدر از باقیمانده قرارداد رو بریزید به حساب .از 5شنبه تا 1شنبه هم تعطیل هستن.وکیل شما چقدر بی انصافه که حتی بهتون خبر نداده
    اولش همشون جوری تبلیغات میکنند که ادم فکر میکنه اونا چقدر معصوم و خوب هستند ولی بعد قرارداد فقط موقع پول گرفتن که میشه ادم اونارو بیشتر میشناسه.

رشته و دانشگاه

اولش همشون جوری تبلیغات میکنند که ادم فکر میکنه اونا چقدر معصوم و خوب هستند ولی بعد قرارداد فقط موقع پول گرفتن که میشه ادم اونارو بیشتر میشناسه.
    به نظر من اصلا نگران نباشین اون به خاطر پولش هم که شده مدیکالتون و میفرسته برا خودش که نمی خواد نگه داره

Senior Member Rarely آواتار ها

اخه ایجوری که اون داره سخت میگیره من شک کردم، اگه هم بخوام اول پولو بحسابش بریزم بعد خدایی نکرده مدیکالی در کار نباشه دیگه دستم هم بهش نمیرسه که بخوام ازش شکایت کنم.از طرفی میترسم که اگه اون راست بگه زمان را از دست بدهم.فکر میکنید عزل وکیل و درخواست مجدد فرمهای مدیکال چقدر طول بکشه؟ و اگه دوباره فرمها برا خودم ارسال بشه باز همون یک ماهو از همان زمان ارسال جدید فرمها حساب میکنند؟
    والاه دوست عزیز، اگر دفتر وکیلتون ایران است و حودشون هم هستند (نباشند هم خیلی فرق نمیکنه) به نظرم میتوانید که حضوری بروید دفترشون و از خودشون یا منشی مساله رو جویا شوید و مطمئن شوید. اگر دفترشون کاناداست اگر شما در اونجا دوست یا بستگانی دارید ازشون بخواهید که برای شما پیگیری بکنند. نمیدونم شاید این وکیل شما از یکی از موکلهاش در این زمینه بد دیده در نتیجه خیلی دست به عصا و با احتیاط بیش از حد با این مساله برخورد میکنه.
    کد:3111 ارسال: 26 جون 2011 رسیدن به سنترال آفیس: 30 جون 2011 فایل نامبر: 2 سپتامبر 2011 اینپراسس: 2013 Feb 5 دریافت مدیکال از آنکارا: 8 مارچ 2013 اضافه شدن لاین مدیکال: 5 آپریل 2013پاس ریکویست: 29 نوامبر 2013 خدایا شکرت

Senior Member

اگر وکیلی ثبت شده است اینکه مدیکالی در کار نباشه احتمال بسیار ضعیفی دارد. بالاخره این کلاه رو میتونه سر یکی دو نفر بذاره بعدش آبروش میره ! شاید بهتر باشد صادقانه از او بخواهید مدرکی به شما نشان دهد یا انکه اگر وقت دارید کیپس بگیرید که در ان فکر میکنم مدیکال ذکر شده است.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)