USA/Case creation date: Aug 2013Clearance Received: March 2014CANADA/CIO: Jan 2010
Medical: Jan 2014
Issue Date: May 2014
فرم های مخصوصی داره که ویزا افیس خودش میفرسته و عکس مهر شدتونم روش هست چیزی نیست که شما خودتون انجام بدین ولی جالبه که وکیل ما اول ایمیل مدیکال و روز 5شنبه برامون فرستاد بعد هم ایمیل زد که اینقدر از باقیمانده قرارداد رو بریزید به حساب .از 5شنبه تا 1شنبه هم تعطیل هستن.وکیل شما چقدر بی انصافه که حتی بهتون خبر نداده
اخه ایجوری که اون داره سخت میگیره من شک کردم، اگه هم بخوام اول پولو بحسابش بریزم بعد خدایی نکرده مدیکالی در کار نباشه دیگه دستم هم بهش نمیرسه که بخوام ازش شکایت کنم.از طرفی میترسم که اگه اون راست بگه زمان را از دست بدهم.فکر میکنید عزل وکیل و درخواست مجدد فرمهای مدیکال چقدر طول بکشه؟ و اگه دوباره فرمها برا خودم ارسال بشه باز همون یک ماهو از همان زمان ارسال جدید فرمها حساب میکنند؟
والاه دوست عزیز، اگر دفتر وکیلتون ایران است و حودشون هم هستند (نباشند هم خیلی فرق نمیکنه) به نظرم میتوانید که حضوری بروید دفترشون و از خودشون یا منشی مساله رو جویا شوید و مطمئن شوید. اگر دفترشون کاناداست اگر شما در اونجا دوست یا بستگانی دارید ازشون بخواهید که برای شما پیگیری بکنند. نمیدونم شاید این وکیل شما از یکی از موکلهاش در این زمینه بد دیده در نتیجه خیلی دست به عصا و با احتیاط بیش از حد با این مساله برخورد میکنه.
کد:3111 ارسال: 26 جون 2011 رسیدن به سنترال آفیس: 30 جون 2011 فایل نامبر: 2 سپتامبر 2011 اینپراسس: 2013 Feb 5 دریافت مدیکال از آنکارا: 8 مارچ 2013 اضافه شدن لاین مدیکال: 5 آپریل 2013پاس ریکویست: 29 نوامبر 2013خدایا شکرت
علاقه مندی ها (Bookmarks)