اون 10 تومن برای کسایی بود که میخواستن نامه رو در اون روز خاص از شهرستان خودشون تحویل بگیرن. پس لازم نیست 10 تومن به حساب بریزید.
در مورد بانک هم به نظر من چند تا بانک رو چک کنید ببینید چی میگن. به این تاپیک و همچنین این نظر سنجی مراجعه کنید.
اون 10 تومن برای کسایی بود که میخواستن نامه رو در اون روز خاص از شهرستان خودشون تحویل بگیرن. پس لازم نیست 10 تومن به حساب بریزید.
در مورد بانک هم به نظر من چند تا بانک رو چک کنید ببینید چی میگن. به این تاپیک و همچنین این نظر سنجی مراجعه کنید.
ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...
سلام
من امروز تو انجمن مربوط به bank satement واسه آلمان به مطالب عجیبی برخوردم!
تو پست 136گفته بودن که باید 8040 یورو رو به آلمان منتقل کنیم و بانک این مقدار ارز رو به نرخ دولتی میده. در حالی که با حرفایی که تو این انجمن شنیدم بانک فقط واسه هزینه زندگی اونم ترم به ترم اونم به ازای هر ماه 1000 دلار بیشتر نمیده و به جز اون واسه هزینه دانشگاه ارز میده که آلمان اصلا شهریه نداره.
آیا واقعا بانک این مقدار ارز رو میده یا دوستمون دارن اشتباه میکنن؟
لطفا قبل از دادن پیام خصوصی دقت کنین که صندوق پیامهاتون پر نباشه! اون درخواست تایید ارسال پیام رو هم لطفا غیرفعال کنین.
پیامهای خصوصی رو بیجواب نمیذارم. البته لطفا اگه سوال رو قبلا توی فروم پرسیدین فقط لینک سوالتون و شماره پست رو برام بنویسین.
اگه تو پذیرش نوشته باشه مشروط به ارائه مدرک زبان تا زمان ثبت نام در دانشگاه (یعنی تا سپتامبر) نامه میدن برای بانک؟؟
دوستان من توی سایت نشا در قسمت مشخصات پذیرش گرایشی که قبول شدم توی لیستشون نیست..حالا باید چیکار کنم؟
فقط صفحه اول شناسنامه رو باید اسکن کنیم؟
ویرایش توسط yalda67 : April 27th, 2012 در ساعت 07:42 PM
yesterday is history..tomorrow is mystery..today is a gift..that `s why it is called present..so live in present time
دوستانی که ارز دریافت کردن، لطفا این سوال ساده ی من رو پاسخ بدن....
آیا واسه دادن ارز قراره بانک پاسپورت مارو مهر خاصی بزنه....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درود بر شما...
That is not your aptitude that is your attitude that make your altitude.
For a greater goal, Sacrifices must be made.
As you sow, so shall you reap
لطفا قبل از دادن پیام خصوصی دقت کنین که صندوق پیامهاتون پر نباشه! اون درخواست تایید ارسال پیام رو هم لطفا غیرفعال کنین.
پیامهای خصوصی رو بیجواب نمیذارم. البته لطفا اگه سوال رو قبلا توی فروم پرسیدین فقط لینک سوالتون و شماره پست رو برام بنویسین.
علاقه مندی ها (Bookmarks)