study plan یک مدرک شخصیه و هر فرد باید با توجه به موقعیت خودش بنویسه. من توصیه می کنم اصلاً از جملات بقیه استفاده نکنید و پیش خودتون فکر کنید چه چیزهایی باعث می شه شما بخواید به کشورتون برگردید. یکیش می تونه موقعیت های کاری باشه که تحصیل در کانادا توی ایران براتون ایجاد می کنه. یکی دیگش می تونه این باشه که شما با ارائه سند خونه که مثلاً به اسم خودتون هست ثابت کنید که شرایط شروع یک زندگی راحت را در همین ایران دارید و به فکر زندگی رو از صفر شروع کردن توی کانادا نیستید. باز هم ببینید موقعیت خودتون واقعاً چیه. خیلی مهمه که study plan یک روند منطقی داشته باشه چون اگر پست های قبلی همین تاپیک رو بخونید بودند از بچه ها که افسر ویزا براشون نوشته your study plan doesn't make sense
سلام من هم مشکل مشابه شما رو داشتم البته مشکل من در حد یه روز بود، یعنی روز تولدم رو یه روز اشتباه زده بودم. ETS که هیچ رقمه راه نیومد و من هم برای دانشگاه ها توضیحی دنمیفرستادم (فک کنم خودشون میفهمیدن چون به مشکلی هم بر نخوردم) و البته برای سفارت هم چیزی ننوشتم و مشکلی به وجود نیومد.
Essentially, all models are wrong, but some are useful.(George E. P. Box)----------------------------------------------------------------------
به قوانین انجمن احترام بگذاریم.
سلام
من مستر با فاند داشتم از دانشگاهی که خواهرم داره توش درس میخونه ولی رشته هامون فرق میکنه. دفعه اول از دوبی ریجکت شدم. افیسره گیر داده بود چرا همون ایالت خواهرت اپلای کردی. حالا میخوام برای بار دوم اقدام کنم. به نظر شما کدوم کشور احتمال اینکه به من ویزا بده بیشتره ؟؟
با تشکر
ما که فاند نداریم به جاش میخایم bs بزاریم شانسی داریم؟
>>>
خبرای داغ، سایت آنکارا آپدیت شد:
http://www.canadainternational.gc.ca...an.aspx?view=d
علاقه مندی ها (Bookmarks)