صفحه 2480 از 5471 نخستنخست ... 14801980238024302470247124722473247424752476247724782479248024812482248324842485248624872488248924902530258029803480 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 24,791 تا 24,800 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط lalehmahmmody نمایش پست ها
    به نظر من ربطی به آپديت ندارد. آپديت را می توانند همراه با مديکال نيز بخواهند. اگر پرونده شما کامل است اصلا جای نگرانی نيست. در لحظه ای که فکرش را نمی کنيد، خبری می شود. مطمئن باشيد.
    زیاد ناراحت نباشید. منم از 25 ژانویه این پراسس بدون ابدیت هستم با کد 1111

نقل قول نوشته اصلی توسط helensalon نمایش پست ها
    ادرس منم الان برگشت
    ادرس منم برگشته

Member
    رشته و دانشگاه
    لیسانس

خدا وكيلي (اين حرف روي زبون مديرمه كه ما هم ميگيم ) از نظر خودم و اون دفتر ك ن پ پروندم كامله ولي امروز يك جور ديگه صحبت كرد منظور حرفش اين بود كه براي موكلينمون چون آپديت اومده براشون مديكال هم اومده ولي مال شما رو نميدونم چرا؟ واي خدا خسته شدم از بس انتظار مفتي كشيدم . از صبح سركار بعداظهر هم كه معلوم خانه داري . اگه دست خودم بود اون خانمي كه با من حرف زد رو خفه اش مي كردم ولي چه كنم دستم زير سنگشه . ميگم نكنه چون من يكبار بخاطر زبان همسرم توي مصاحبه كبك رد شدم دوباره گير بدن يا اينكه چيزه ديگه . ايندفعه اينقدر نمره زيان فرانسه و ايلتس بالا بود كه ديگه ايراد نميتونند بگيرند . خلاصه ببخشبد دلم خيلي پر بود شرمنده .

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط som نمایش پست ها
    خدا وكيلي (اين حرف روي زبون مديرمه كه ما هم ميگيم ) از نظر خودم و اون دفتر ك ن پ پروندم كامله ولي امروز يك جور ديگه صحبت كرد منظور حرفش اين بود كه براي موكلينمون چون آپديت اومده براشون مديكال هم اومده ولي مال شما رو نميدونم چرا؟ واي خدا خسته شدم از بس انتظار مفتي كشيدم . از صبح سركار بعداظهر هم كه معلوم خانه داري . اگه دست خودم بود اون خانمي كه با من حرف زد رو خفه اش مي كردم ولي چه كنم دستم زير سنگشه . ميگم نكنه چون من يكبار بخاطر زبان همسرم توي مصاحبه كبك رد شدم دوباره گير بدن يا اينكه چيزه ديگه . ايندفعه اينقدر نمره زيان فرانسه و ايلتس بالا بود كه ديگه ايراد نميتونند بگيرند . خلاصه ببخشبد دلم خيلي پر بود شرمنده .

سلام
    من کاملا شما رو درک میکنم
    من هفته پیش زنگ زدم دفتر وکیلم یک سوالی داشتم ....یکی از خانومایی که اونجا کار میکردن انچنان ته دل منو خالی کرد که اصلا من موندم چی بگم هر چی من گفتم نه من امکان نداره از من آپدیت نخواستن ....گفتش دلیل نمیشه اپدیت نخواستن و اینجور چیزا....خلاصه خواستم بیام اینجا تو فروم بگم گفتم الکی استرس بیخود به دوستان ندم....واقعیتش اینکه این کارمندای دفاتر وکلا زیاد وارد نیستن و جز استرس دادن کار دیگه ای انجام نمیدن.......من الان حس شما رو درک میکنم.چاره ای جز صبر نداریم

من یکبار به شوخی اینجا گفتم باز هم میگم هرکس پروندش کاملتره مدیکالش دیرتر میاد.....

به نظر من با یک گل بهار نمی شه.
    اگه به روند دادن مدیکال به 38 رشته ای ها دقت کنید، می بینید که سرعتش بسیار کمه
    و همونطور که بهتر میدونید با توجه به تعداد زیاد 38 رشته ای ها اگه بخوان با همین سرعت مدیکال بدن، خیلی امیدوار کننده نیست.
    منظورم اینه که حتی اگه روزی 3 نفرم بیان اینجا بگن مدیکال گرفتیم بدون در نظر گرفتن تعطیلی ها میشه ماهی 60 نفر که خیلی زمان می بره.
    بازم میگم، با یه گل دو گل اتفاقی نمیفته، باید گل بارون مدیکال باشه.

امیدوارم که سر کار نباشیم و این تعداد کم مدیکال که ظاهرا بصورت تصادفی هم بیرون میاد یه سیاست موزیانه برای جلوگیری از اعتراض و یا فریب نباشه.
    باید در حین خوش بینی، هوشیار هم بود.
    به امید اینکه به زودی شاهد سیل مدیکالها باشیم.

نقل قول نوشته اصلی توسط kayvan555 نمایش پست ها
    و همونطور که بهتر میدونید با توجه به تعداد زیاد 38 رشته ای ها اگه بخوان با همین سرعت مدیکال بدن، خیلی امیدوار کننده نیست.
    منظورم اینه که حتی اگه روزی 3 نفرم بیان اینجا بگن مدیکال گرفتیم بدون در نظر گرفتن تعطیلی ها میشه ماهی 60 نفر که خیلی زمان می بره.

امیدوارم که سر کار نباشیم و این تعداد کم مدیکال که ظاهرا بصورت تصادفی هم بیرون میاد یه سیاست موزیانه برای جلوگیری از اعتراض و یا فریب نباشه.

به نظر من روال بررسی پرونده ها به این صورت است که اول اونهایی که نقصی در پروندشون موجوده را ازشون سریع ابدیت میخوان که اگه نتونند ابدیتی ارائه بدهند میرند جزء ردیها و اگه ابدیتشونو درست وبه موقعه بفرستند میرند برا مدیکال. حال اونهایی که مدت زیادی از این پراسسشون گذشته و ازشون ابدیت نخواستند پروندشون کامل بوده و تو یه بازه زمانی مشخص مدیکالشون با یه ابدیت جزیی مثل سوء پیشینه و موجودی حساب سریعا" میاید. شاید این یه روش برای کم کردن بک لاگ باشه. البته این نظر شخصی منه و قصد ایجاد استرس هم ندارم.از بزرگان هم میخواهم در این مورد نظر بدهند

کیوان جان
    همه ۳۸ شغله ها که عضو این فروم نیستند. عضویت ما در این فروم یک جامعه آماری تشکیل داده.
    شما مطمئن باش اگه روزی ۳ نفر (ماهی ۶۰ نفر) از بچه های فروم مدیکال بگیرند در مدت زمان کوتاهی هم اکثر اعضای فروم و هم اکثر ۳۸ شغله ها مدیکال دار شدن. ضمن اینکه استارت صدور مدیکالها از ورشو زودتر از تصورات خورده٬ مثبت باش
    ارسال مدارک به سیدنی: ۲۱ آوریل ۲۰۰۹ - فایل نامبر دوم: ۶ سپتامبر ۲۰۰۹ - ارسال پرونده از دمشق به ورشو: ۱ دسامبر ۲۰۱۱
    این پراسس و آپدیت: ۱۰ فوریه ۲۰۱۲- مدیکال: ۱۶ آوریل ۲۰۱۲ -
    درخواست کپی پاسپورت: ۲۴ آگست ۲۰۱۲

دوست عزیز من با نظر شما موافقم که تعداد مديکال هايی که داره مياد نسبت به تعداد نفرات 38 رشته ای بسيار کمه اما اين موضوع يادتون باشه که 1 سال چه بسا بيشتر تمام پرونده ها به خواب عميقی فرو رفته بودن و هيچ خبری نبود تا پرونده ها منتقل شدن ورشو و بعدش in process ها شروع شد و بعد از اون هم مديکال پس اونها دارن طبق برنامه زمانبندی خودشون ميرن جلو پس اين نظم و ترتيب را بايد به فال نيک بگيريم و طبق برآوردهای خودمون اونا حتی دادن مديکال رو زودتر از اونچه که انتظار داشتيم شروع کردن و مطمئناً به زودی سيل مديکال ها شروع ميشه همونجوری که in process ها شروع شده بود

نقل قول نوشته اصلی توسط Ivan نمایش پست ها
    کیوان جان
    همه ۳۸ شغله ها که عضو این فروم نیستند. عضویت ما در این فروم یک جامعه آماری تشکیل داده.
    شما مطمئن باش اگه روزی ۳ نفر (ماهی ۶۰ نفر) از بچه های فروم مدیکال بگیرند در مدت زمان کوتاهی هم اکثر اعضای فروم و هم اکثر ۳۸ شغله ها مدیکال دار شدن. ضمن اینکه استارت صدور مدیکالها از ورشو زودتر از تصورات خورده٬ مثبت باش

سلام. تا الان چندتا medical اومده؟

پروسس پرونده ما هم بلاخره شروع شد.آدرسمون هم برگشت.البته همون آدرس قدیمیه
    Your application was reviewed and we started processing on April 24, 2012.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)