صفحه 2483 از 5471 نخستنخست ... 14831983238324332473247424752476247724782479248024812482248324842485248624872488248924902491249224932533258329833483 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 24,821 تا 24,830 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط Pani85 نمایش پست ها
    معمولا مشکلات و یا ابهامات در فاز بک گراند چک منجر به درخواست مدارک تکمیلی میشه و یا حداکثر به مصاحبه منجر میشه. تصمیم گیری به این شکل یه مقدار نامعموله. باید منتظر نامه ریفیوزال باشیم تا ببینیم به این شکل عجیب ریجکت کردن علتش چه بوده.
    اگر مدرک جعلی در پرونده باشد که جعل ان برای افیسر محرز باشد دیگر مصاحبه ای در کار نیست و مستقیما" ریجکت می کنند

Junior Member pooyaca آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط shamon1 نمایش پست ها
    اینم فایل به روز شد 38 رشته ای ها...برین حالشو ببرین...غزال خانم راحت ادامه دارد.....
    سلام - دستتون درد نکنه ...
    ممنون میشم اطلاعات منو هم آپدیت کنین (از روی امضا )..

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط armin494 نمایش پست ها
    اگر مدرک جعلی در پرونده باشد که جعل ان برای افیسر محرز باشد دیگر مصاحبه ای در کار نیست و مستقیما" ریجکت می کنند
    یکی از دوستانم که پرونده جاب آفر داشته و 1 ماه قبل از انتقال پرونده های ماها به ورشو، پرونده های اونها رو انتقال داده بدوند، در فاز بک گراند چک سفارت کانادا در تهران یه نفر رو میفرستن به آدرس یکی از محل های کاری که ایشون عنوان کرده بودند. به دلیل تغییر پلاک ها محل مورد نظر اونجا نبوده. ایشون را ریجکت نمیکنن. یه نامه میزنن و 30 روز فرصت میدن در این رابطه توضیح بده که چرا محل کاری به اون اسم وجود خارجی نداره و چرا ایشون سعی کردن اداره مهاجرتو گمراه کنند و سابقه دروغین ارائه دادند!!! شایدم فرمایش شما صحیح باشه برای همین عرض میکنم دلایل مختلف داره و باید دید علتش چی بوده.

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط kayvan555 نمایش پست ها
    به نظر من با یک گل بهار نمی شه.
    اگه به روند دادن مدیکال به 38 رشته ای ها دقت کنید، می بینید که سرعتش بسیار کمه
    و همونطور که بهتر میدونید با توجه به تعداد زیاد 38 رشته ای ها اگه بخوان با همین سرعت مدیکال بدن، خیلی امیدوار کننده نیست.
    منظورم اینه که حتی اگه روزی 3 نفرم بیان اینجا بگن مدیکال گرفتیم بدون در نظر گرفتن تعطیلی ها میشه ماهی 60 نفر که خیلی زمان می بره.
    بازم میگم، با یه گل دو گل اتفاقی نمیفته، باید گل بارون مدیکال باشه.

امیدوارم که سر کار نباشیم و این تعداد کم مدیکال که ظاهرا بصورت تصادفی هم بیرون میاد یه سیاست موزیانه برای جلوگیری از اعتراض و یا فریب نباشه.
    باید در حین خوش بینی، هوشیار هم بود.
    به امید اینکه به زودی شاهد سیل مدیکالها باشیم.
    البته ز نظر آماری ، با توجه به اینکه همه 38 تایی ها روی این فروم نیستن و نمونه آماری بسیار کوچکی دارم همین هم جای امیدواری داره . من مطمئن هستم همونطور که گفتن تا پایان جون تععین تکلیف میشن ، البته فقط میفهمیم که آره یا نه . حالا تاکی رو دیگه نمیشه پیشبینی کرد ...به شخصه بسیار خوشبینم

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط real2012 نمایش پست ها
    دوستان سلام،
    من اين فرضيه که براي کسايي که آپديت نيومده ، ميرن ته صف مديکال را نمي تونم بپذيرم . واضح است که همه کسايي که پرونده تشکيل دادن ، بدون نقص نبودن . يعني تعدادي مدارک کامل فرستادن و تعدادي کمبود يا نقص مدرک داشتن . بديهي است از کسايي که نقص داشتن آپديت بخوان و کسايي که نقص نداشتن بدون آپديت در صف بمونن . به همين دليل اعتقاد راسخ دارم که همه در نوبت خودشون ( که به سياست گذاری cic بستگي داره ) مديکال خواهند گرفت و اصلا آپديت ربطي به اولويت داشتن يا نداشتن نداره.
    من حدس میزنم اینها هم دارن آزمون و خطا انجام میدن . اول میخواستن همه رو بررسی کنن بعد مدیکال بدن . دیدن خیلی هست نمیشه ! بعد شروع این پراسس ها بود ....با اینپراسس ها آپدیت خواستن دوباره دیدن خب چه کاریه ؟ همزمان با مدیکال آپدیت هم میفرسیم ..هم دوباره کاری کمتر میشه هم راحت تر میشه بررسی کرد . حدس و نظر شخصی بود ...هیچ منبع معتبری هم نداره

نقل قول نوشته اصلی توسط kayvan555 نمایش پست ها
    شما ظرفیت ویزای سالانه ورشو رو هم در نظر بگیر. مطمئنا اونا هم محدودیت هایی در این خصوص دارن. تازه معلوم نیست بخوان همه سهمیشونو به گروه ما اختصاص بدن.
    نمی خوام بگم من میدونم...
    به هر حال ما مدیکال می خوایم، اونم نه قطره قطره.
    یه عالمه، مثل هفته پیش که یه موج این پراسس اومد و همه رو خوشحال کرد.
    یعنی میشه. امیدوارم.

حق با شماست ظرفیت هم مهمه. اما این 7 % امید زیادی به من داده چون کسانی که اینجا عضو هستن تعدادشون زیاده و نمونه آماری خوبی رو تشکیل دادن!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    فوق ليسانس مهندسي كامپيوتر - نرم افزار

سلام به همگي دوستان ، من هم عضو جديد فروم هستم لطفا اطلاعات من را هم وارد كنيد
    کد رشته: 0213 ارسال مدارك : 22 مارچ 2010 فایل نامبر اول:19 مي 2010 فایل نامبر دوم :23 اكتبر 2010 ارسال به ورشو 20 دسامبر 2011 - شروع پروسس 24 فوريه 2012 - مديكال 5 مارچ 2014 -ارسال مديكال 23 مارچ 2014-رسيدن مدارك آپديت به ورشو 22 آپريل 2014 پاس ريكوييست : 13 اكتبر 2014

Junior Member MTM آواتار ها

سلام , من هم عضو جدید هستم.
    نمی تونم جدول خانم غزال رو ادیت کنم لطفا اطلاعات من رو هم وارد کنید.
    اقدام برای کد 0631: 27 ژانویه 2010 /// ارسال مدارک به دمشق: 20 جون 2010 /// انتقال از دمشق به ورشو: 25 دسامبر 2011 /// این پروسس ورشو : 29 فوریه 2012 /// مدیکال :دریافت 20 جون //// دریافت مدیکال فرزند جدید: 2 سپتامبر /// پاسپورت ریکوئست : 16 اکتبر

Member
    رشته و دانشگاه
    9212

نقل قول نوشته اصلی توسط fsw38mi1 نمایش پست ها
    یک نسخه بر اساس آخرین نسخه ای که دوستمان قبلا زحمت آنرا کشیده اند اینجا هست
    https://docs.google.com/spreadsheet/...Wxrdldhcy1zMlE
    دوستان زحمتی نباشه مشخصات بنده رو هم به جدول اضافه کنید. ممنونم از زحماتتون
    فدرال- 38 رشته- کد رشته 9212 - ارسال مدارک به سیدنی 5 مارس 2010 - فایل نامبر اول 10 مه 2010- فایل نامبر دوم 26 سپتامبر - آغاز پراسس 23 فوریه 2012- مدیکال ۳ مارس ۲۰۱۴ - انجام مدیکال ۱۸ مارس - ارسال updateها ۱۶ آوریل و رسیدن به ورشو ۲۲ آوریل ۲۰۱۴

Many of life’s failures are people who did not realize how close they are to success when they gave up. Thomas Edison

نقل قول نوشته اصلی توسط fsw38mi1 نمایش پست ها
    یک نسخه بر اساس آخرین نسخه ای که دوستمان قبلا زحمت آنرا کشیده اند اینجا هست
    https://docs.google.com/spreadsheet/...Wxrdldhcy1zMlE
    لطفن برای منم تاریخ 20 آپریل برای این پراسس را وارد کنید. ممنون.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)