یکی از دوستانم که پرونده جاب آفر داشته و 1 ماه قبل از انتقال پرونده های ماها به ورشو، پرونده های اونها رو انتقال داده بدوند، در فاز بک گراند چک سفارت کانادا در تهران یه نفر رو میفرستن به آدرس یکی از محل های کاری که ایشون عنوان کرده بودند. به دلیل تغییر پلاک ها محل مورد نظر اونجا نبوده. ایشون را ریجکت نمیکنن. یه نامه میزنن و 30 روز فرصت میدن در این رابطه توضیح بده که چرا محل کاری به اون اسم وجود خارجی نداره و چرا ایشون سعی کردن اداره مهاجرتو گمراه کنند و سابقه دروغین ارائه دادند!!! شایدم فرمایش شما صحیح باشه برای همین عرض میکنم دلایل مختلف داره و باید دید علتش چی بوده.
البته ز نظر آماری ، با توجه به اینکه همه 38 تایی ها روی این فروم نیستن و نمونه آماری بسیار کوچکی دارم همین هم جای امیدواری داره . من مطمئن هستم همونطور که گفتن تا پایان جون تععین تکلیف میشن ، البته فقط میفهمیم که آره یا نه . حالا تاکی رو دیگه نمیشه پیشبینی کرد ...به شخصه بسیار خوشبینم
من حدس میزنم اینها هم دارن آزمون و خطا انجام میدن . اول میخواستن همه رو بررسی کنن بعد مدیکال بدن . دیدن خیلی هست نمیشه ! بعد شروع این پراسس ها بود ....با اینپراسس ها آپدیت خواستن دوباره دیدن خب چه کاریه ؟ همزمان با مدیکال آپدیت هم میفرسیم ..هم دوباره کاری کمتر میشه هم راحت تر میشه بررسی کرد . حدس و نظر شخصی بود ...هیچ منبع معتبری هم نداره![]()
سلام به همگي دوستان ، من هم عضو جديد فروم هستم لطفا اطلاعات من را هم وارد كنيد
کد رشته: 0213 ارسال مدارك : 22 مارچ 2010 فایل نامبر اول:19 مي 2010 فایل نامبر دوم :23 اكتبر 2010 ارسال به ورشو 20 دسامبر 2011 - شروع پروسس 24 فوريه 2012 - مديكال 5 مارچ 2014 -ارسال مديكال 23 مارچ 2014-رسيدن مدارك آپديت به ورشو 22 آپريل 2014 پاس ريكوييست : 13 اكتبر 2014
سلام , من هم عضو جدید هستم.
نمی تونم جدول خانم غزال رو ادیت کنم لطفا اطلاعات من رو هم وارد کنید.
اقدام برای کد 0631: 27 ژانویه 2010 /// ارسال مدارک به دمشق: 20 جون 2010 /// انتقال از دمشق به ورشو: 25 دسامبر 2011 /// این پروسس ورشو : 29 فوریه 2012 /// مدیکال :دریافت 20 جون //// دریافت مدیکال فرزند جدید: 2 سپتامبر /// پاسپورت ریکوئست : 16 اکتبر
فدرال- 38 رشته- کد رشته 9212 - ارسال مدارک به سیدنی 5 مارس 2010 - فایل نامبر اول 10 مه 2010- فایل نامبر دوم 26 سپتامبر - آغاز پراسس 23 فوریه 2012- مدیکال ۳ مارس ۲۰۱۴ - انجام مدیکال ۱۸ مارس - ارسال updateها ۱۶ آوریل و رسیدن به ورشو ۲۲ آوریل ۲۰۱۴
Many of life’s failures are people who did not realize how close they are to success when they gave up. Thomas Edison
علاقه مندی ها (Bookmarks)