سلام. از دوستان کسی تا حالا سابقه داشته مشاور مهاجرتی یا بقولی وکیلش رو عزل کنه؟ من می خوام این کار رو بکنم. خواستم ببینم نکته کنکوری خاصی داره یا فقط فرمش رو پر می کنی و می فرستی ورشو؟!
سلام. از دوستان کسی تا حالا سابقه داشته مشاور مهاجرتی یا بقولی وکیلش رو عزل کنه؟ من می خوام این کار رو بکنم. خواستم ببینم نکته کنکوری خاصی داره یا فقط فرمش رو پر می کنی و می فرستی ورشو؟!
فقط 5% انسان های موفق نابغه اند، بقیه پشت کار دارند
چند نفری از بچه های فروم این کار رو کردند اما ...
اگه وضعیت تاریخ هاتون یا پروندتون مثل ماهاست اصلا توصیه نمی کنم این کار رو بکنید چون با توجه به اینکه طول می کشه تا این موضوع توی فایلتون ثبت بشه ممکنه بدلیل ارسال آپ دیت یا مدیکال در زمان انجام این کار مشکلی براتون پیش بیاد!!!
فقط 5% انسان های موفق نابغه اند، بقیه پشت کار دارند
مدارک به سیدنی: APR-2-2009 فایل اول: APR-21-2009 فایل دوم: AUGUST-27-2009 انتقال به ورشو: DEC-01-2011 اینپراسس با تاریخ: JAN-03-2012، مدیکال و آپدیت : JUN-05-2012 مدیکال در لندن: JUN-19-2012 آپدیت در ورشو: JUL-04-2012 درخواست پاسپورت : 2012-01-Octدریافت ویزا: 2012-09-Oct
دقیقا همین طوره. حالا وکیل ما که توی انجام دادن کیپس مشکلی نداره، ولی هزینه اش خیلی جالبه!!!!!!! هر کدوم یک جور گیر دارن. حتما با هرکدوم از این دوستان هم بالاخره چند باری رو در رو برخورد داشتیم. آن چنان دماغ پر بادی دارند که بعضی وقت ها به این فکر می افتیم که نکنه ما داریم کار خدماتی انجام می دیم و طرف ما خریدار این خدماته.
با این اوصاف در اون روزی که من کار درخواست مهاجرت رو انجام دادم، دانش امروز رو نداشتم. به احتمال زیاد اگر بدون وکیل اقدام می کردم، در همون مراحل اول رد می شدم.
آدمی چون کشتی است و بادبان////تا کی آرد باد را آن بادران
سلام
این لینک مربوط به ویزا آفیس کانادا در برلین هست:
http://www.canadainternational.gc.ca...nu_id=5&view=d
این لینک مربوط به ویزا آفیس کانادا در کوالا لامپور هست:
http://www.canadainternational.gc.ca...nu_id=3&view=d
بقیه ویزا آفیس هارو می تونید خودتون زحمتشو بکشید.
مرسی واقعا ممنون!
پس دیگه اصلا جای نگرانی نیست و در رابطه با موضوعی که توی سایت کنپ... در رابطه با پاس ریکوئست نوشته شده هم مشکلی نخواهد بود!
یک سفر می ریم ترکیه پاسپورتهامون رو می دیم برای ویزاهم سیاحته و هم ....
در ضمن می تونیم از همون جا بلافاصله بریم برای لندینگ در کانادا![]()
این سایت کنپ... هم الکی هیجان داده به ماجرا!!!
سیاحت و جو دادن دکتر را منم هستم. ولی این کار امکان پذیر نیست. ویزا در ورشو صادر می شود یعنی پاس شما باید برود ورشو. حالا شما ترکیه و پاس در ورشو. اگر ویزای ما هم از آنکارا صادر می شد این روش عملی بود ولی الان زیاد خوب نیست چون طول می کشد. احتمال زیاد تهران کماکان با پست دیپلماتیک پاسها را می فرستد ورشو و سیاحت ما هم دیگر از بین می رود![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)