تو این روزایی که تعیین کردن همه میتونن برن نامه بگیرن؟ یعنی یکی مثِ من که هنوز ویزامو نگرفتم و منتظزم بیاد و هنوز هیچ درخواستیَم واسه ارز ثبت نکردم میتونم تو این فاصله درخواستمو ثبت کنم و همون 22 اردیبهشت برم بگیرم نامه بانکو؟
تو این روزایی که تعیین کردن همه میتونن برن نامه بگیرن؟ یعنی یکی مثِ من که هنوز ویزامو نگرفتم و منتظزم بیاد و هنوز هیچ درخواستیَم واسه ارز ثبت نکردم میتونم تو این فاصله درخواستمو ثبت کنم و همون 22 اردیبهشت برم بگیرم نامه بانکو؟
من ارز یک بار گرفتم..برای گرفتن ارز ترم آینده الان باید اقدام کنیم؟یعنی همین داستان 20 تومن؟
سلام دوستان. خواهشششششش می کنم جواب منو بدین و نگین کل فروم رو بخون جواب توشه چون خوندم و نتونستم نتیجه گیری کنم.
من دانشجوی فول فاندم. آیا در قسمت فاند نشا اعلام کنم که فاند دارم یا بگم ندارم که بتونم ارزش رو بگیرم. البته می دونم دانشگاه نامه میده به اسم خودم که شهریه رو پرداخت کردم. از دوستان کسی با فاند هزینه تحصیل گرفته؟ اگه نمی تونید اینجا جواب بدید خواهش می کنم پیغام خصوصی بدید.
دوستان شما اطلاع دارین تاکی مهلت برای ثبت درخواست است ؟ اقا میلاد شما در جریان هستید ؟
سلام دوستان
من شهرستانی هستم و توی سایت ویرایش نکردم
آشنامونو تهران فرستاد رفت نامه مو امروز از وزارت علوم گرفت... خدا رو شکر
1. حالا بانکی میشناسین که تهران یا شیراز یا کرمان یورو بده؟؟ یا حتما دلار میدن؟؟
2. یه بانک تهران میشناسم ملت... ولی دلار رو 1380 حساب کرده برا بچه ها
کسی هست همون1226 گرفته باشه؟؟؟
مرسیییییییییییی
ضمنا این ویرایش و تاریخ 22 اردیبهشت و این حرفا مال این ترمه دیگه نه؟
برا ترم دیگه که نمیخواد از الان ثبت نام کنیم؟؟
باسلام به همگي دوستان.
من سوالات متداول رو خوندم اما متوجه نشدم كه كسي كه مثل من تازه پذيرش گرفته و هنوز به سفارت مراجعه نكرده براي ويزا، ميتونه در حال حاضر در نشا ثبت نام كنه؟منظورم با توجه به شرايط الان ثبت نام هست كه 2 تا تاريخ براي دادن نامه مشخص كردن . خوب قطعا من تا 5 خرداد ويزام نمياد. از دوستان ممنون ميشم كه جواب بدند.
هيچ تلاشي بي جواب نميمونه .
علاقه مندی ها (Bookmarks)