صفحه 161 از 232 نخستنخست ... 61111151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171211 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,601 تا 1,610 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

درود
    مثل اينكه گفتند ميزان ارز تخصيصي به كشوري بستگي داره تصميم داريم اونجا درس بخونيم. كسي مي دونه تقسيم بندي به چه شكل هست و چه كشورهايي چه ميزان ارز مي گيرند؟

سپاس

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mt1986 نمایش پست ها
    مرسی از جواب! منم مطالعه کرده بودم اما مساله ای که هست من امروز زنگ زدم به یکی از دفاتری که باید بریم نامه را ازش بگیریم تو اصفهان خانومه گفت قرار بود که بخشنامه اش تصویب بشه که نامه را بدون ویزا بدن اما نمیدون که تصویب شذ یا نه!
    من سوال برسیدم ببینم بقیه خبر دارن یا نه + میخواستم ببینم در صورت کذب بودن حرف اون خانومه وزارت علوم شاکی نشه که جرا درخواست دادی و دیکه کلا بهم نامه ندن!!!
    سلام منم مشکلم همینه- یعنی ممکنه تا 5 خرداد هنوز ویزا نگرفته باشم. اینام که میگن نامه فقط یه بار صادر میشه. پس ما باید چکار کنیم .لطفا اگه به جوابی رسیدید به بقیه هم بگین ممنون

از کجا می فهمن که ما فاند داریم یا نه اگه فقط نامه پذیرش را ارائه بدیم؟

ApplyAbroad Guardian
    میلاد آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Hamed_N نمایش پست ها
    عذر میخوام اما دو جمله اول شما با هم کاملا متناقض هستند. ممکنه کمی شفاف کنید منظورتون چی هست دقیقا.

بچه ها کسی بوده که بدون تائید اشتغال به تحصیل سفارت هزینه زندگی فقط گرفته باشه، سفارت ایران تو استرالیا کارشکنی میکنه و همکاری نمیکنه برای تائید گواهی اشتغال به تحصیل.
    حامد جان، فکر میکنم منبع این نامفهومی از سوال خودتون باشه، من سوال شما رو اینجور اصلاح میکنم:
    آیا امکانش هست که بدون تائید اشتغال به تحصیل توسط سفارت ایران تو کشور متبوع نامه بانک از وزارت علوم حداقل برای هزینه زندگی گرفت؟ اصلا تائید اشتغال به تحصیل سفارت و نامه وزارت لازمه برای هزینه زندگی لازمه یا میشه بدون این ها 6000 تا زندگی رو گرفت؟
    پاسخ من برای این پرسش اینه: بله لازمه

من پاسخ شما رو با این فرض دادم که شما در مورد تایید هزینه زندگی توسط سفارت سوال دارید که ظاهرا منظورتون این نبود.
    ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...

Junior Member saberanoosheh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Biomedicine, University of Padova

سلام
    دوستان عزیز نامه معرفی به بانک گرفتیم ولی بانکی که ارز بده رو پیدا نمی کنیم ... جایی سراغ دارین که سریع کارو را بندازن ؟؟
    در ضمن بتا به دستورالعمل بانک مرکزی افراد متاهل 50% به ارزشون بایستی اضافه بشه . کسی هست که گرفته باشه ؟؟
    ممنون
    STOP TB

دوستان یک توصیه برای کسانی که سوال از وزارت علوم دارن ، برای تسریع در سوالی که دارین سعی کنین اول یک ایمیل بزنین
    moslemi@modares.ac.ir
    در کمترین زمان ممکن جوابتون رو میدن . یعد برین وزرات علوم .

ودر مورد کسانی که با کپی پذیرش ویزا گرفتن وزارت علوم هم مشکلی نداره بهتون نامه ارزی رو میده .

Junior Member

دوستان سلام. من برای نامه به بانک توی دی 1390 اقدام کردم و سیستم به من تاریخ 19 اردیبهشت 1391 را تعیین کرد.

الان طبق قانون جدید باید حتما از یک موسسه خصوصی نامه رو بگیرم؟ (همون داستان 20 تومن)

یعنی دیگه نمیشه توی تاریخ مشخص شده از وزارت علوم نامه گرفت؟

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط swan7 نمایش پست ها
    دوستان سلام. من برای نامه به بانک توی دی 1390 اقدام کردم و سیستم به من تاریخ 19 اردیبهشت 1391 را تعیین کرد.

الان طبق قانون جدید باید حتما از یک موسسه خصوصی نامه رو بگیرم؟ (همون داستان 20 تومن)

یعنی دیگه نمیشه توی تاریخ مشخص شده از وزارت علوم نامه گرفت؟
    چرا میتونید 20 اردیبهشت مراجعه کنید و بگیرید

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط arman65 نمایش پست ها
    چرا میتونید 20 اردیبهشت مراجعه کنید و بگیرید
    ولی قانون جدید توی وبسایت نشا اینو میگه:

قابل توجه دانشجویاني که درخواست نامه معرفي به بانک خود را ثبت نموده اند و نامه خود را دریافت نکرده اند
    پيرو اطلاعيه­ بالا تمامي کساني که تا به حال درخواست نامه معرفي بانک خود را در سامانه ثبت نموده اند و تا به حال موفق به دریافت نامه بانک نشده اندهرچه سریع تر در سامانه وارد شده و از لیست درخواست های خود، درخواست نامه معرفی به بانک خود را انتخاب و ويرایش نمایند.در فرم ویرایش می بایست اطلاعات را کامل نمایند و زمان و محل دریافت نامه بانک را مشخض نمایند. در غیر این صورت در نوبت های یاد شده، به درخواست آنها ترتیب اثر داده نخواهد شد

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط swan7 نمایش پست ها
    ولی قانون جدید توی وبسایت نشا اینو میگه:

قابل توجه دانشجویاني که درخواست نامه معرفي به بانک خود را ثبت نموده اند و نامه خود را دریافت نکرده اند
    پيرو اطلاعيه­ بالا تمامي کساني که تا به حال درخواست نامه معرفي بانک خود را در سامانه ثبت نموده اند و تا به حال موفق به دریافت نامه بانک نشده اندهرچه سریع تر در سامانه وارد شده و از لیست درخواست های خود، درخواست نامه معرفی به بانک خود را انتخاب و ويرایش نمایند.در فرم ویرایش می بایست اطلاعات را کامل نمایند و زمان و محل دریافت نامه بانک را مشخض نمایند. در غیر این صورت در نوبت های یاد شده، به درخواست آنها ترتیب اثر داده نخواهد شد
    والا من كه ديروز رفتم اونايي كه نوبتشون نرسيده بود رو ميگفت ميتونند درخواست بدند كه نامه ها به محلهاي مورد نظر فرستاده بشه يا اينكه منتظر نوبتشون بمونند
    پس فكر ميكنم اگه تو نوبت خودشون مراجعه كنند بتونند نامه بگيرند