صفحه 50 از 402 نخستنخست ... 404142434445464748495051525354555657585960100150 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 491 تا 500 , از مجموع 4016

موضوع: رد شدن درخواست ويزاي تحصيلي - علتها و راهکارها

Member ciel آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    SFU

پیش فرض پاسخ : ریجکت شدن درخواست ويزاي تحصيلي - علل و راهکارها

نقل قول نوشته اصلی توسط minoo.shahriar نمایش پست ها
    من شنیدم که دیگه انقدر همه نوشتن ما عاشق وطن هستیم و بعد خلافش ثابت شده و برنگشتن، روی این مورد نمیشه خیلی مانور داد.
    البته در حد شنیده است.
    آخه غیر این چی بنویسیم!‌ آدم یا مادی به کشورش وابسته هستش یا معنوی! مادی کار یا سرما یه ای که داریم. معنوی یا پدر و مادره یا حرم امام رضا! با اینکه کلیشه ای هستش ولی فکر نکنم چیز دیگه ای بشه نوشت.

نقل قول نوشته اصلی توسط yousefian نمایش پست ها
    سلام بچه ها
    من دارم مداركمو امروز فردا پست ميكنم
    لطفا كسي دليل خوب واسه برگشت داره واسه استادي پلن بگه لطفا. استرس گرفتيم اينقد همه ريجكت شدن
    study plan یک مدرک شخصیه و هر فرد باید با توجه به موقعیت خودش بنویسه. من توصیه می کنم اصلاً از جملات بقیه استفاده نکنید و پیش خودتون فکر کنید چه چیزهایی باعث می شه شما بخواید به کشورتون برگردید. یکیش می تونه موقعیت های کاری باشه که تحصیل در کانادا توی ایران براتون ایجاد می کنه. یکی دیگش می تونه این باشه که شما با ارائه سند خونه که مثلاً به اسم خودتون هست ثابت کنید که شرایط شروع یک زندگی راحت را در همین ایران دارید و به فکر زندگی رو از صفر شروع کردن توی کانادا نیستید. باز هم ببینید موقعیت خودتون واقعاً چیه. خیلی مهمه که study plan یک روند منطقی داشته باشه چون اگر پست های قبلی همین تاپیک رو بخونید بودند از بچه ها که افسر ویزا براشون نوشته your study plan doesn't make sense

ApplyAbroad Editor
    varesh90 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط pooyan_kh نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من برای Fall 2012 از دانشگاه UBC پذیرش گرفتم. ولی از اول apply کردن یه مشکل بزرگ داشتم که با بدبختی تا حدودی جمع و جورش کردم، ولی حالا دوباره می ترسم برای گرفتن ویزا گریبانگیرم بشه. موضوع اینه که من از سر حواس پرتی موقع درست کردن پروفایل ETS برای امتحان تافل تاریخ تولدم رو به جای SEP.17 اشتباها OCT.17 وارد کردم. این موضوع توی apply کردن هم خیلی اذیتم کرد. کلی با ETS مکاتبه و صحبت داشتم که بهم گفتن پروفایل رو نمیشه عوض کرد و باید قضیه رو برای تمام دانشگاه هایی که apply کردم جدا جدا توضیح بدم. نهایتا مسئله تا اینجا ختم به خیر شده. ولی الان که پست های توی این ترد رو می خوندم به نظرم میاد که مسئله عدم تطابق تاریخ تولد توی کارنامه تافل با سایر مدارک شناساییم می تویه واسم توی گرفتن ویزا حسابی دردسر درست کنه. در این مورد دو تا سوال ازتون داشتم:
    1- آیا هیچ کدوم از دوستان مشکل مشابهی داشتن یا کسی رو می شناسن که چنین مشکلی داشته باشه؟
    2- آیا به نظرتون بهتره که این موضوع رو توی ارائه مدارکم توضیح بدم یا اصلا هیچی نگم ببینم چی میشه؟

با تشکر از همگی دوستان.
    سلام دوست عزيز. تبريك ميگم بابت پذيرشتون.
    فكر نمي كنم مشكل بغرنجي باشه! با اينحال همونطور كه خودتون هم نوشتيد بهتره يك نامه مثل نامه هايي كه به دانشگاه ها موقع اپلاي كردن مي فرستاديد، ضميمه نمره زبانتون كنيد. نگران نباشيد

ApplyAbroad Veteran
    atabak-aut آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering-École Polytechnique de Montréal

نقل قول نوشته اصلی توسط pooyan_kh نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من برای Fall 2012 از دانشگاه UBC پذیرش گرفتم. ولی از اول apply کردن یه مشکل بزرگ داشتم که با بدبختی تا حدودی جمع و جورش کردم، ولی حالا دوباره می ترسم برای گرفتن ویزا گریبانگیرم بشه. موضوع اینه که من از سر حواس پرتی موقع درست کردن پروفایل ETS برای امتحان تافل تاریخ تولدم رو به جای SEP.17 اشتباها OCT.17 وارد کردم. این موضوع توی apply کردن هم خیلی اذیتم کرد. کلی با ETS مکاتبه و صحبت داشتم که بهم گفتن پروفایل رو نمیشه عوض کرد و باید قضیه رو برای تمام دانشگاه هایی که apply کردم جدا جدا توضیح بدم. نهایتا مسئله تا اینجا ختم به خیر شده. ولی الان که پست های توی این ترد رو می خوندم به نظرم میاد که مسئله عدم تطابق تاریخ تولد توی کارنامه تافل با سایر مدارک شناساییم می تویه واسم توی گرفتن ویزا حسابی دردسر درست کنه. در این مورد دو تا سوال ازتون داشتم:
    1- آیا هیچ کدوم از دوستان مشکل مشابهی داشتن یا کسی رو می شناسن که چنین مشکلی داشته باشه؟
    2- آیا به نظرتون بهتره که این موضوع رو توی ارائه مدارکم توضیح بدم یا اصلا هیچی نگم ببینم چی میشه؟

با تشکر از همگی دوستان.
    سلام من هم مشکل مشابه شما رو داشتم البته مشکل من در حد یه روز بود، یعنی روز تولدم رو یه روز اشتباه زده بودم. ETS که هیچ رقمه راه نیومد و من هم برای دانشگاه ها توضیحی دنمیفرستادم (فک کنم خودشون میفهمیدن چون به مشکلی هم بر نخوردم) و البته برای سفارت هم چیزی ننوشتم و مشکلی به وجود نیومد.
    Essentially, all models are wrong, but some are useful.
    (George E. P. Box)
    ----------------------------------------------------------------------
    به
    قوانین انجمن احترام بگذاریم.

نقل قول نوشته اصلی توسط varesh90 نمایش پست ها
    سلام دوست عزيز. تبريك ميگم بابت پذيرشتون.
    فكر نمي كنم مشكل بغرنجي باشه! با اينحال همونطور كه خودتون هم نوشتيد بهتره يك نامه مثل نامه هايي كه به دانشگاه ها موقع اپلاي كردن مي فرستاديد، ضميمه نمره زبانتون كنيد. نگران نباشيد
    نگران نباشید
    من هم اسمم رو اشتباه نوشته بودم و هم ویزای انگلیس گرفتم و هم آمریکا.

سلام
    من مستر با فاند داشتم از دانشگاهی که خواهرم داره توش درس میخونه ولی رشته هامون فرق میکنه. دفعه اول از دوبی ریجکت شدم. افیسره گیر داده بود چرا همون ایالت خواهرت اپلای کردی. حالا میخوام برای بار دوم اقدام کنم. به نظر شما کدوم کشور احتمال اینکه به من ویزا بده بیشتره ؟؟
    با تشکر

ApplyAbroad Veteran
    hope آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_r68 نمایش پست ها
    سلام
    من مستر با فاند داشتم از دانشگاهی که خواهرم داره توش درس میخونه ولی رشته هامون فرق میکنه. دفعه اول از دوبی ریجکت شدم. افیسره گیر داده بود چرا همون ایالت خواهرت اپلای کردی. حالا میخوام برای بار دوم اقدام کنم. به نظر شما کدوم کشور احتمال اینکه به من ویزا بده بیشتره ؟؟
    با تشکر
    سلام
    اینجا انجمن کاناداست. احیانا انجمن رو اشتباه نیومدین؟

Member bestboy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    QIAU

ما که فاند نداریم به جاش میخایم bs بزاریم شانسی داریم؟
    >>>

Member Gita آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط bestboy نمایش پست ها
    ما که فاند نداریم به جاش میخایم bs بزاریم شانسی داریم؟
    چرا شانس نداشته باشیم؟! پس این همه دانشجو های سالهای قبل که تو قسمت نتایج پذیرش بدون فاند رفتن کانادا چه جوری رفتن؟!
    ***You Can Win , If You Want***چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد / من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

Member
    رشته و دانشگاه
    electronic IUST

خبرای داغ، سایت آنکارا آپدیت شد:
    http://www.canadainternational.gc.ca...an.aspx?view=d

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)