NOC : 0711 ارسال مدارك به سيدني: 21May 2009 فایل نامبر اول: 26June 2009 فایل نامبر دوم: 29October 2009 ارسال به ورشو: 1Dec 2011 اينپراسس: 14Feb 2012 امتياز: 74. بدون آپديت
مديكال: 1st March 2013
رخساره جان
منم با وجود اینکه ترک کردم و دیدم مدارک آپدیت رسیده ورشو وای برای اینکه فردا روز چیزی نگن یک امیل زدم و فایل رسید پست رو براشون ضمیمه کردم و سوال کردم که با توجه به این مدرک شما تحویل گرفته اید آیا درسته که اونا هم یک هفته ای گفتن بله....پیشنهاد می کنم این کارو بکنی که مدرکی از خود سفارت هم داشته باشی...یهو دیدی اونجا هم چند تا آفیسر گیج پیدا شد.
امتیاز = 71 ، IT Manager ، NOC 0213 ، نرم افزار
ارسال به سیدنی: Nov 6, 2009 فایل 1: Jan 15, 2010 - فایل 2 :May 18, 2010 - ارسال به ورشو : Dec 12, 2011 - اینپراسس + درخواست آپدیت : Feb 23, 2012 - دریافت مدیکال Apr 30, 2012 - کپی پاس Aug 21, 2012 - پاس ریکوئست : Sept 6, 2012
ببخشید منو چون امروز سفارت تعطیل هست و فعلا خبری نیست گفتم یک چیزی خارج از موضوع بگم:
الان که داشتم موضوعات قدیمی رو نگاه می کردم و دنبال چیزی می گشتم با خودم می گفتم که اگه یک نفر از این مطالب فروم و پیگیری های بچه ها یک timeline درست کنه خیلی دراماتیک میشه. امکان نداره کسی این فرایند کار بچه های فروم رو بخونه و تحت تاثیر قرار نگیره. یاد اون روزها بخیر که پروندمون تازه رفته بود دمشق. یاد اون روزها بخیر که با هزار امید منتظر بودیم که بررسی 38 شغله ها دوباره به جریان بیافته... و این نیز بگذرد.
ظاهرا خیلی ها با رشته مدیریت IT اقدام کرده اند. از جمله بنده.......می خوام بدونم آیا کانادا الان هم اینقدر این رشته رو نیاز داره؟؟؟؟ نگرانم نکنه شروع کنن به دستچین کردن متقاضیان رشته هایی از این قبیل....آیا مدیکال داشتیم برای این رشته؟؟
سلام ...جدیدترین ورژن جدول به همراه بررسی وضعیت بر اساس رشته ها رو براتون می گذارم....
بررسی این جدول نشان می دهد که بیشترین مدیکال (به نسبت درخواست ثبت شده برای هر رشته ) برای رشته های مهندسی معدن، حسابداری و سوپروایزور نفت و گاز است...
بله دوست عزیز ، تا به حال نزدیک به بیش از 50 درصد مدیکالها مربوط به همین رشته بوده ، البته یکی از دلایلی که میتونه باعث صدور مدیکالهای بیشتر برای این رشته بشه تعداد پرونده های بسیاری است که با این رشته تشکیل گردیده است و طبیعتا از لحاظ اماری هم بیشتر مدیکالها مربوط به این رشته شده ، ولی واقعا چقدر مدیر ای تی داریم در مملکتمان ، بمونید و کشور رو بسازید دوستان ای تی
علاقه مندی ها (Bookmarks)