صفحه 2508 از 5471 نخستنخست ... 15082008240824582498249925002501250225032504250525062507250825092510251125122513251425152516251725182558260830083508 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 25,071 تا 25,080 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Member
    رشته و دانشگاه
    1111

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsanr نمایش پست ها
    تبریک مجدد به همه دوستان مدیکالی ، من اگر ذرست فهمیده باشم اکثرا بعد از 2 ماه از تاریخ آپدیت مدیکال گرفتند درسته ؟

من به آفیسر قشنگه یه نامه زدم که بسته اینطوری رسیده و فلان تاریخ اما چند هفته گذشت و جواب نداد
    نه اکثرا کسانی هستند که آپدیت و فامیل در کانادا داشته اند
    CIO: 10 Dec 2009
    Medical:16 Dec 2013
    Pass Request: 10 October 2014

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط aziking نمایش پست ها
    دوست من
    منم آیلتسم آکادمیک بود و اون موقعه فبول بود...

من پیشنهاد می کنم که یم نامه بزنی و توضیح بدی که اون موقع قبول بوده .مطمن باش همین طوری بوده.در کنارشم فرم ثبت نام جدید رو ضمیمه کنی..ولی ازشون بخوای که بهت بگن که اون قبول می کنن یا نه...
    ولی محکم بگو
    به امید خدا ازت همونو قبول کنن

ممنون از راهنماییتون
    ولی‌ من فرم ثبت نام را با سوپیشینه و فرمه اسکجوال۱ که به من ۳۰ روز وقت داده بود فرستادم چون نزدیکترین آیلتس ۲۱ مارث بود که به ۳۰ روزه من نمی‌خورد و وقتی‌ برا ورشو ایمیل زدم که آیلتس وقت نمیده گفت برگه‌ ثبت نام را برام بفرست حالا دیروز جوابه ایلتس من اومده و نمرش خوب نشده حالم من نمی‌خوام ایلتسه جدیدما بفرستم چون میترسم قبول نکنه چون ۵.۵ شدم.می‌خوام ۲ ایلتسه جنرال قبلما اسلشا بفرستم با لینک مهاجرت کانادا که آکادمیک قبول بوده که شما راهنماییم کردین.
    فقط من نگرانیم اینه که بهم نگه فرمه ثبت نامی‌ که برا ما فرستادی جوابش کوو؟اینا نمیدونم چیکار کنم؟ چون اگه بفرستم ۱ امتیاز کم میارم و حتما ردم میکنه

Junior Member

دوستان کسی‌ لینک قانونیه مهاجرت که گفته آکادمیک قبول هست را داره زحمتش را بکشه ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط ali_sarvi نمایش پست ها
    دوستان کسی‌ لینک قانونیه مهاجرت که گفته آکادمیک قبول هست را داره زحمتش را بکشه ممنون
    نظر من اینکه اینا خودشون قانون رو خوب بلدن اشتباه از خودتون بوده که کپی جنرال رو هم فرستادید اگر همون موقع فقط آکادمیک رو می فرستادید مثل بقیه دوستان ازتون قبول می کردن من خودم همون موقع ایمیل زدم و گفتن آکادمیک قبوله
    ارسال مدارک به سیدنی: 16 می 2010 دریافت مدارک در سیدنی: 27 می 2010 فایل نامبر اول: 26 اکتبر 2010 کد: 4131
    فایل نامبر دوم: 28 فوریه 2011 ارسال به آنکارا: 3 اپریل 2012 وضعیت: این پراسس 12 جون 2012 مدیکال: 26 جون 2013 ویزا: 4 اکتبر 2013

Member
    رشته و دانشگاه
    دانشجوی دکتری، مدیریت دولتی- سیاست‌گذاری بخش عمومی- دا

نقل قول نوشته اصلی توسط hodhodjon نمایش پست ها
    نظر من اینکه اینا خودشون قانون رو خوب بلدن اشتباه از خودتون بوده که کپی جنرال رو هم فرستادید اگر همون موقع فقط آکادمیک رو می فرستادید مثل بقیه دوستان ازتون قبول می کردن من خودم همون موقع ایمیل زدم و گفتن آکادمیک قبوله
    به نظر من مشکلی نیست، شما هر دو رو بفرست هم جدید رو و هم قبلی رو اصلش رو، و توضیحاتت رو هم بده، نمی‌تونن قبول نکن... و اینکه این یکی نمره‌اش کمتره اصلا مهم نیست. با قدرت بگو با وجودی که با این یکی به دلیل استرس و فرصت کم، نمره نمی آرم ولی چون با قبلی نمره می‌آرم لطف کنید و اون رو مورد نظر قرار بدید. خیلی راحت می‌تونی بهش بگی اگر در مورد قبول بودن آیلتس آکادمیک شک داره ازت بخواهد که سند بفرستی.... مهم نیست اولش براش سند نفرستی محکم بگو که تجارت دیگه‌ای در این زمینه بوده.
    من یادمه خبرش تو خود سایت مهاجرت بود. به سایت استناد کن البته فکر کنم تو opg هم بود یک زمانی.
    موفق باشی
    کدها: 0213؛ امتیاز: 69 ؛ آخرین وضعیت: در انتظار PR
    سیدنی (ارسال: 2010/06/19 فایل نامبر اول: 23-10-2010)
    دمشق (ارسال: 2010/12/27 فایل نامبر دوم:28-02-2011)
    آنکار ا ( آغاز پروسس: 12-03-2013، انجام مدیکال: 15-10-2014)

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط hodhodjon نمایش پست ها
    من همون موقعه فقط آکادمیک را فرستادم اصلا جنرلما نفرستادم حالا می‌خوام ۲ جنرال قبلیما بفرستم نمیدونم چرا به اصل اکدمیکه من گیر دادند؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mahhdy نمایش پست ها
    به نظر من مشکلی نیست، شما هر دو رو بفرست هم جدید رو و هم قبلی رو اصلش رو، و توضیحاتت رو هم بده، نمی‌تونن قبول نکن... و اینکه این یکی نمره‌اش کمتره اصلا مهم نیست. با قدرت بگو با وجودی که با این یکی به دلیل استرس و فرصت کم، نمره نمی آرم ولی چون با قبلی نمره می‌آرم لطف کنید و اون رو مورد نظر قرار بدید. خیلی راحت می‌تونی بهش بگی اگر در مورد قبول بودن آیلتس آکادمیک شک داره ازت بخواهد که سند بفرستی.... مهم نیست اولش براش سند نفرستی محکم بگو که تجارت دیگه‌ای در این زمینه بوده.
    من یادمه خبرش تو خود سایت مهاجرت بود. به سایت استناد کن البته فکر کنم تو opg هم بود یک زمانی.
    موفق باشی
    نظر شما پس اینه که ایلتس جدیدمم بفرستم؟

ApplyAbroad Hero

علی خان
    سال 2009 که ما اپلای کردیم در قسمت proof of language proficiency هیچی ننوشته بود که جنرال باشه یا اکادمیک معنیش این بود که هم جنرال میشد فرستاد هم اکادمیک...اما الان در فدرال اسکیلد ورکر
    در قسمت
    proof of language proficiency نوشته general ielts only.............در نتیجه اونا خودشون میفهمن شما توضیح بدی ..من لینک سال 2009 رو هر چی گشتم پیدا نکردم امیدوارم یکی از دوستان پیدا کنن براتون

اصولا راست بگید همه چیز رو بهشون بهتره...خیلی محترم و محکم توضیحات راجع به ایلتس اکادمیکتون بدین...الان هم که رسید جنرال براشون فرستادین و نمره جنرالتون کم شده این رو هم توضیح بدین و بگین که همون اکادمیکتون رو قبول کنن چون در آنزمان فرقی نمیکرده....حالا اصل ایلتس جنرال اون موقع رو هم بفرستین بیچاره گیج شده افیسره از دست شما...
    موفق باشین

Senior Member

با تشکر از راهنماییتون
    بله من اصل آکادمیک را فرستاده بودم حالا شما نظرتون اینه که من لینکه سایته مهجرتا پرینت بگیرم و توضیح بدم که اون موقعه آکادمیک قبول بوده و ۲ اییلتس جنرالم بفرستم؟ در ضمن من سبته نامه ایلتس جدید که ۲۱ مارث بوده فرستادم حالا چیکار کنم نمرش خوب نیست که بفرستم نمیگه پس امتحانت چی‌ شد؟میترسم اگه بفرستم ردم کنه
    باتشکر
    خواهش. به نظرم نیازی به فرستادن دو آیلتس جنرال نیست چون الان حتما تاریخ اونها منقضی شده است و ضمن اینکه اصل هم نفرستاده بودید. شما به نظرم اگر فرصتی ندارید بصورت سئوالی ازشون خواهش کنید که با توجه به اینکه شما با آیلتس آکادمیک امتیاز لازم رو می اوردید و در آن زمان هم فرقی وجود نداشته انرا برایتان در نظر بگیرندوو یا وقت وقتی دیگری برا ی امتجان با ذکر شرایط خاص خود بگیرید در ضمن این قابل درک هست که امتحانی که با ان سرنوشت شما عوض میشود کمی استرس زا باشد و ممکن است نتیجه خوبی نگیرید بهتر است در ادامه اگر نیاز بود دو جا ثبت نام کنید که خیالتان راحت باشد. با این وجود باز تحقیق کنید تا شاید راه بهتری هم وجود داشته باشه. نکته دیگر اینکه دوباره امتیاز خود را بررسی کنید که خدای نکرده مشکل آیلتس اکادمیک شما نبوده باشد یعنی با آن امتیازی زیر 67 اورده باشید و انها اسکن آیلتس جنرال شما که امتیاز بیشتری داشته اما اعتبار نداشته رو در نظر گرفتند که در این صورت حتما باید ایلتس جدید بدهید. در ضمن اگر ایلتس جنرال شما امتیاز بیشتری داشته چرا اکادمیک رو فرستادید؟ دو تا جنرال رو ترکیبی حساب کرده بودید؟ موفق باشید
    ویرایش توسط armin54 : May 5th, 2012 در ساعت 07:41 PM

Member
    رشته و دانشگاه
    دانشجوی دکتری، مدیریت دولتی- سیاست‌گذاری بخش عمومی- دا

نظر شما پس اینه که ایلتس جدیدمم بفرستم؟
    به نظر من،‌ شما اون موردی که کپی‌اش رو فرستاده بودید (آکادمیک) که باهاش امتیاز می‌‌ارید، رو براشون بفرستید و در نامه اذعان کنید که به نظرتون نیازی به تکرار آیلتس نبوده و طبق بررسی‌هاتون و با توجه به اینکه با این نمرات امتیازی می‌‌ارید، باید برای پرونده کافی باشه و از جانب زبان و امتیازش مشکلی نداشته باشید، . ولی در ادامه ذکر کنید که چون در قبل بدون توجه به عدم نیاز به تکرار آیلتس، قولی مبنی بر تکرار این آزمون رو دادید، شما اون رو انجام داید که متاسفانه با توجه به فرصت کم، مشغله‌ی زیاد و استرس نتونستید نمره‌ی کافی رو بیارید که اصلا هم به نظرتون مهم نیست چون اصولا بهش نیازی نبوده، و ارسال این کارنامه صرفا به دلیل قرار قبلی بر تکرار آیلتس و ارسال اون بوده. و بگید اگر در خصوص قابل قبول بودن آیلتس آکادمیک شک دارند دقیق ذکر کنن که شما مدارک و شواهد کافی رو در این خصوص براشون بفرستید.
    خیلی محکم و مطمئن حرف بزنید اگر خودتون به این موارد اطمینان دارید.
    بحث منقضی شدن آیلتسی رو که به هنگام ارسال مدارک اعتبار داشته رو هم فراموش کنید (اون موقع باید حداکثر یکسال از تاریخ امتحان می‌گذشت).
    در نهایت نتیجه رو این‌جا اعلام کنید
    موفق باشید
    کدها: 0213؛ امتیاز: 69 ؛ آخرین وضعیت: در انتظار PR
    سیدنی (ارسال: 2010/06/19 فایل نامبر اول: 23-10-2010)
    دمشق (ارسال: 2010/12/27 فایل نامبر دوم:28-02-2011)
    آنکار ا ( آغاز پروسس: 12-03-2013، انجام مدیکال: 15-10-2014)

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)