من هم ایلس اکادمیک فرستادم و تا حالا از من اپدیت نخواستند.. زمان ارسال مدارک هم از وکیل پرسیدم , هم توی تمام فرم ها جستجوی کافی رو انجام دادم و با اطمینان اکادمیک فرستادم حتی چند ماه پیش هم دوباره امتحان اکادمیک دادم که اگه دوباره خواستند, بفرستم .توی فرم ها الان جستجو کردم .این مطلب مربوطه به "OP 6 Federal Skilled Workers" قسمت 11.5. به قسمن نوت توجه کنید
11.5. Designated testing organizations
At the time of printing, designated testing organizations included:
English language testing organizations
• Applied Research and Evaluation Services (ARES), University of British Columbia administers
the Canadian English Language Proficiency Index Program (CELPIP)
• The University of Cambridge Local Examination Syndicate, Education Australia, and the
British Council administer the International English Language Testing System (IELTS).
""Note: For the IELTS reading and writing tests, there are ‘General Training’ and ‘Academic’ options. CIC only requires applicants to have their proficiency assessed by the ‘General Training’ test but will also accept the results of the ‘Academic’ test. .
. .
تاریخ نوشته شده زیر صفحات فرم 2010-04-01
دریافت مدارک در سیدنی :April 13, 2010 , فایل نامبر1 : June 25, 2010.
دریافت مدارک در دمشق : Aug 26, 2010 , فایل نامبر2 : December 22, 2010
وضعیت :این پروسس March 14, 2012 ____ کدرشته 213
سلام
ممنون از اصلاح جدول ، خدا از زبوبنتون بشنوه که مدیکالمون بیاد، اما هنوز نیومده![]()
با سلام خدمت سروران گرامی،
سولی داشتم که مربوط به بحث کیپس میشه ولی تمام فروم مربوطه و این فرومو زیر و رو کردم به جوابی نرسیدم.
اول بگم که همونطور که میدونید برای درخواست کیپس از طریق آشنا در کانادا دو فرم IMM5475 و IMM5563 نیاز هست ولی فرم جدیدی برای IMM5563 اومده که با فرم قبلی خیلی فرق داره
به نام IMM 5563 (04-2012) E و آدرس زیر:
www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/forms/IMM5563E.pdf
در خصوص قسمت SECTION B - INFORMATION REQUESTED دوتا سوال پیش میاد:
در فرمت قبلی این فرم برای وارد کردن اطلاعات صاحب پرونده و همراهان چندین محل وچود داشت ولی در فرم جدید فقط یک مکان برای پر کردن داره. حالا سوال اینه که نیازی به پر کردن نام همسر هست یا نه
و دوم اینکه، برای اطلاع از وضعیت پرونده انتخاب گزینه های Electronic files و Status of an application کفایت می کنه یا نه؟
ممنون میشم اگه دوستانی که اطلاع دارن جواب بدن.
IMM5563 OLD.jpg
IMM5563 New.jpg
علاقه مندی ها (Bookmarks)