صفحه 2512 از 5471 نخستنخست ... 15122012241224622502250325042505250625072508250925102511251225132514251525162517251825192520252125222562261230123512 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 25,111 تا 25,120 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط aziking نمایش پست ها
    ببین من امشب میرم خونه تقریبا 70-80% مطمین هستم که اون فایلی که می گفت آکادمیک هم قبول رو اصلش رو دارم....اون وفت می ذارم اینجا ...هم همه استفاده کنن هم حال این آفیسر رو بگیر و اعصابت رو راحت کن....اصلا نگران نباش.....70-80% ردیفه....
    ممنون از پیگیریتون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ald نمایش پست ها
    دوستان گرامی از اونجایی که نظرات زیادی در مورد ایلتس اکادمیک داده شده و من هم از کسانی هستم که ایلس اکادمیک داشتم باید عرض کنم که اون موقع در هیچ جا نوع ایلتس ذکر نشده بود و فقط داشتن مدرک ا یلتس برای احتساب نمره زبان کافی بود.
    پس از شما هم آکادمیک بود ولی‌ آپدیت نخواستند

نقل قول نوشته اصلی توسط ali_sarvi نمایش پست ها
    پس از شما هم آکادمیک بود ولی‌ آپدیت نخواستند
    بله همینطوره

Member
    رشته و دانشگاه
    software engineer Ferdowsi Uni

من هم ایلس اکادمیک فرستادم و تا حالا از من اپدیت نخواستند.. زمان ارسال مدارک هم از وکیل پرسیدم , هم توی تمام فرم ها جستجوی کافی رو انجام دادم و با اطمینان اکادمیک فرستادم حتی چند ماه پیش هم دوباره امتحان اکادمیک دادم که اگه دوباره خواستند, بفرستم .توی فرم ها الان جستجو کردم .این مطلب مربوطه به "OP 6 Federal Skilled Workers" قسمت 11.5. به قسمن نوت توجه کنید

11.5. Designated testing organizations
    At the time of printing, designated testing organizations included:
    English language testing organizations
    • Applied Research and Evaluation Services (ARES), University of British Columbia administers
    the Canadian English Language Proficiency Index Program (CELPIP)
    • The University of Cambridge Local Examination Syndicate, Education Australia, and the
    British Council administer the International English Language Testing System (IELTS).

""Note: For the IELTS reading and writing tests, there are ‘General Training’ and ‘Academic’ options. CIC only requires applicants to have their proficiency assessed by the ‘General Training’ test but will also accept the results of the ‘Academic’ test. .
    . .

تاریخ نوشته شده زیر صفحات فرم 2010-04-01
    دریافت مدارک در سیدنی :April 13, 2010 , فایل نامبر1 : June 25, 2010.
    دریافت مدارک در دمشق : Aug 26, 2010 , فایل نامبر2 : December 22, 2010
    وضعیت :این پروسس March 14, 2012 ____ کدرشته 213

نقل قول نوشته اصلی توسط ald نمایش پست ها
    بله همینطوره
    من هم اصل ایلتس اکادمیک را فرستادم و در درخواست کیپسی که دادم امتیازش را بهم داده بودند و الان 100 روزی هست که این پراسس بدون ابدیتم

نقل قول نوشته اصلی توسط nahid_one نمایش پست ها
    من هم ایلس اکادمیک فرستادم و تا حالا از من اپدیت نخواستند.. زمان ارسال مدارک هم از وکیل پرسیدم , هم توی تمام فرم ها جستجوی کافی رو انجام دادم و با اطمینان اکادمیک فرستادم حتی چند ماه پیش هم دوباره امتحان اکادمیک دادم که اگه دوباره خواستند, بفرستم .توی فرم ها الان جستجو کردم .این مطلب مربوطه به "OP 6 Federal Skilled Workers" قسمت 11.5. به قسمن نوت توجه کنید

• Applied Research and Evaluation Services (ARES), University of British Columbia administers
    • The University of Cambridge Local Examination Syndicate, Education Australia, and the
    British Council administer the International English Language Testing System (IELTS).

""Note: For the IELTS reading and writing tests, there are ‘General Training’ and ‘Academic’ options. CIC only requires applicants to have their proficiency assessed by the ‘General Training’ test but will also accept the results of the ‘Academic’ test. .
    . .

من فکر می کنم نمره آکادمیک در آپدیت خواستن مهمه. اگه نمره بالایی باشه قطعن اون شخص می تونه امتیاز جنرالم بیاره اما اگه سر مرز باشه ممکنه مهارت جنرالش زیر سوال بره.

Member
    رشته و دانشگاه
    0213 - Computer and Information Systems Manager

سلام
    ممنون از اصلاح جدول ، خدا از زبوبنتون بشنوه که مدیکالمون بیاد، اما هنوز نیومده

نقل قول نوشته اصلی توسط lidan نمایش پست ها
    من فکر می کنم نمره آکادمیک در آپدیت خواستن مهمه. اگه نمره بالایی باشه قطعن اون شخص می تونه امتیاز جنرالم بیاره اما اگه سر مرز باشه ممکنه مهارت جنرالش زیر سوال بره.
    به نظر من هم همینطوره. من هم اکادمیک 7.5 داشتم. اگه نمره اکادمیک بالا باشه ایرادی نمیگیرند

با سلام خدمت سروران گرامی،

سولی داشتم که مربوط به بحث کیپس میشه ولی تمام فروم مربوطه و این فرومو زیر و رو کردم به جوابی نرسیدم.
    اول بگم که همونطور که میدونید برای درخواست کیپس از طریق آشنا در کانادا دو فرم IMM5475 و IMM5563 نیاز هست ولی فرم جدیدی برای IMM5563 اومده که با فرم قبلی خیلی فرق داره
    به نام
    IMM 5563 (04-2012) E و آدرس زیر:
    www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/forms/IMM5563E.pdf

در خصوص قسمت
    SECTION B - INFORMATION REQUESTED دوتا سوال پیش میاد:
    در فرمت قبلی این فرم برای وارد کردن اطلاعات صاحب پرونده و همراهان چندین محل وچود داشت ولی در فرم جدید فقط یک مکان برای پر کردن داره. حالا سوال اینه که نیازی به پر کردن نام همسر هست یا نه

و دوم اینکه، برای اطلاع از وضعیت پرونده انتخاب گزینه های
    Electronic files و Status of an application کفایت می کنه یا نه؟
    ممنون میشم اگه دوستانی که اطلاع دارن جواب بدن.

IMM5563 OLD.jpg

IMM5563 New.jpg

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط nahid_one نمایش پست ها

. .

ممنون
    می‌خواستم ببینم شما pdf این موضوع که فرستادین را دارین برا من بفرستین ممنون میشم

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)