حالا که اینجا اینقدر سوتو کوره آپدیت جدولو میزارم .....
حالا که اینجا اینقدر سوتو کوره آپدیت جدولو میزارم .....
دوستان پست 8386 از فروم 29 شغله 1000 تایی به اسم خانم نوشی رو بخونید
تاریخ پاس ریکوئست و ویزاشون هر دو امروزه.....خودشون پا شدند رفتن انکارا منتظر درخواست پاسپورتها نشدند
فکر کنم ما هم اگه پاشیم بریم ورشو جواب بگیریم .....
دوستانی که تو فیس بوک page درست کردن دستشون درد نکنه ولی ایکاش به جاش یک تور ورشو راه مینداختین....![]()
ویرایش توسط lidaaa : May 8th, 2012 در ساعت 06:49 PM
بله ولی جالب بودن این قضیه واسه من این بود که منتظر نشد پاسهاشون رو بخوان پاشدند بعد از مدیکال خودشون رفتن پاسها رو بردن خوب اونها هم ویزا رو زدند تو پاسها.
من به armin54 عزیز و سایر دوستان که پروندشون انکارا هست پیشنهاد میکنم در این زمینه ها یک تحقیقی بکنن شاید کارشون سریعتر انجام بشه
دوستان من پولم رو گذاشتم توی پارسیان از این بلند مدت ها حالا وکیلم می گه اون قابل قبول نیست باید نامه بدن که هر وقت خواستین می تونید این پول رو بردارید . یعنی این قبول نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
USA/Case creation date: Aug 2013Clearance Received: March 2014CANADA/CIO: Jan 2010
Medical: Jan 2014
Issue Date: May 2014
سلام دوستان
من یه سوال دارم؛ ممنون میشم اگر نظر بدین
فابل من تاریخ 1 دسامبر2011 رفت ورشو
از 15 دسامبر in-process واقعی هستم
15 دسامبر آپدیت مدارک خواستن 1- فامیل در کانادا 2- پلیس 3- فرم سفر ها
الان حد.دا 4 ماه میگذره و من هنوز in-process م
مشابه خودم رو تو فروم ندیدم
من جزو قدیمیهای منتظر هستم
فایل 1 - March28/ 2009 , 2 . فایل 2 - Sept 2/2009 - امتیاز 69
منشکرم
من نمیفهمم مگه هیچ جایی تو دنیا پیدا میشه که آدم پول تو بانک داشته باشه حالا از هر نوع حسابی، بعدش بخواد پولشو برداره بانک بهش نده؟؟؟ ایشون مثلا حقوق خوندن و وکالت میکنن. مگه چنین چیزی ممکنه؟ اگه اینطور باشه که همه متقاضیان مهاجرت در سراسر دنیا باید نسبت به این موضوع تعهد از بانکشون بگیرن!!!مگر اینکه در مورد کشور ما موضوع دیگه ای در میون باشه!
دقیقا نوع حساب شما چطوریه؟ درست متوجه منظور دکتر مختاری شدین؟![]()
ویرایش توسط Pani85 : May 8th, 2012 در ساعت 09:46 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)