صفحه 2523 از 5471 نخستنخست ... 15232023242324732513251425152516251725182519252025212522252325242525252625272528252925302531253225332573262330233523 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 25,221 تا 25,230 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط pouya09 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من یه سوال دارم؛ ممنون میشم اگر نظر بدین
    فابل من تاریخ 1 دسامبر2011 رفت ورشو
    از 15 دسامبر in-process واقعی هستم
    15 دسامبر آپدیت مدارک خواستن 1- فامیل در کانادا 2- پلیس 3- فرم سفر ها
    الان حد.دا 4 ماه میگذره و من هنوز in-process م
    مشابه خودم رو تو فروم ندیدم
    من جزو قدیمیهای منتظر هستم
    فایل 1 - March28/ 2009 , 2 . فایل 2 - Sept 2/2009 - امتیاز 69
    منشکرم
    پویا جان شما نوشتین سوال دارین اما تا آخر سوالی نپرسیدین! اگر منظورتون اینه که تا الان باید جوابتون میومد و حالا که نیومده چیکار کنید بنظر من 2 کار انجام بدید خوبه :
    1- تقاضا کیپس بصورت مستقیم از طریق فامیل در کاناداتون بدید
    2- اگر وکیل دارید وکیلتون اگر ندارید خودتون یه ایمیل به ورشو بزنید و پیگیری کنید که پروندتون در چه وضعیتیه
    موفق باشید...
    ویرایش توسط kasrawasp : May 8th, 2012 در ساعت 09:59 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط f.mirzaei نمایش پست ها
    می گه باید نامه بیارید که هر وقت خواستین می تونید این پول رو بردارید
    سپرده 5 ساله رو هر موقع بخواین میتونین ببندین.. به نسبت موجودی حسابتون و مدت زمان باقی مانده تا پایان دوره جریمه پرداخت می کنید و حسابتون رو می بندید.. این قانون نه فقط در ایران که در همه جای دنیا هست... من خودم پول اصلی که از بابت تمکن مالی به سفارت دادم سپرده 5 ساله بود و هیچ مشکلی هم نداشت ، نداره و نخواهد داشت!!! مگر اینکه روی سپردتون وام گرفته باشید که اون موقع اون مبلغ با اینکه تو حساب هست اما به عنوان ضمانت بلاک میشه و اجازه برداشتشو تا موقع تسویه وام نخواهید داشت که اون موقع توی نامه بانکتون مینویسن که این مبلغ بلاک هست که خوب اون داستان خودشو داره..

Junior Member

مرسی!! راست میگین من سوال نکرده بودم! ولی میخواستم ببینم این موضوع عجیبی هست یا نه!؟ من وکیل دارم و در رابطه با پیگیری وضعیت که اینطور که من میدونم، ورشو جواب خواصی نمیده، فقط جواب روتین و تکراری میفرسته. کیبس رو حتما ازشون درخواست میکنم. بازم مرسی از پیشنهادتون.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mo_eini نمایش پست ها
    من خودم هم سپرده 5ساله ارائه کردم هیچ مشکلی هم نیست و بدیهیه که هر وقت بخواهید می توانید پولو از بانک بگیرید .زیاد خودتون رو درگیر حاشیه نکنید چون به زحمت و استرس بیخودی می افتید.
    سلام دوست عزیز.من خیلی تو این زمینه ها وارد نیستم اما خودم در مورد یک موضوع مشابه یعنی ثبت نام یک موسسه آموزشی در امریکا حدود 2 ماه قبل تمکن از دو تا حساب گرفتم که یکیش حساب جاری بود و دیگری بلند مدت و در عین ناباوری بار اول درخواستم رو رد کردن و گفتن حساب بلند مدتت رو قبول نمی کنیم چون باید نشون بدی که هر موقع بخواهی بانک پولتو می ده و این در مورد حساب های بلند مدت نمی شه و من هم مجبور شدم حساب کوتاه مدتم رو پر کنم و دوباره از اول apply کنم.اما اینکه کانادا هم بخواهد به این موضوع ایراد بگیره رو نمی دونم.

مرسی!! راست میگین من سوال نکرده بودم! ولی میخواستم ببینم این موضوع عجیبی هست یا نه!؟ من وکیل دارم و در رابطه با پیگیری وضعیت که اینطور که من میدونم، ورشو جواب خواصی نمیده، فقط جواب روتین و تکراری میفرسته. کیبس رو حتما ازشون درخواست میکنم. بازم مرسی از پیشنهادتون.
    موضوع عجیب که نمیشه گفت.. یک مقدار طولانی تر از زمان عادی هست.. احتمالاً بکگراند چکتون طولانی شده.. امیدوارم هرچه زودتر بیاد

Junior Member

سلام دوستان
    من یه سوال دارم؛ ممنون میشم اگر نظر بدین
    فابل من تاریخ 1 دسامبر2011 رفت ورشو
    از 15 دسامبر in-process واقعی هستم
    15 دسامبر آپدیت مدارک خواستن 1- فامیل در کانادا 2- پلیس 3- فرم سفر ها
    الان حد.دا 4 ماه میگذره و من هنوز in-process م
    مشابه خودم رو تو فروم ندیدم
    من جزو قدیمیهای منتظر هستم
    فایل 1 - March28/ 2009 , 2 . فایل 2 - Sept 2/2009 - امتیاز 69
    منشکرم
    منم وضعيتم مشابه شما است به نظر میرسه که دادن مدیکال متناسب با زمان باز شدن پرونده و ارسال به ورشو نیست نگران نباشید وضعیت شما عجیب نیست
    كد رشته: 0711 ارسال مدارك به سيدني: 15 April 2009فايل نامبر سيدني: 12 May 2009ارسال مدارك به سوريه: 2 July 2009شروع پندينگ: 15 July 2009 شروع این پروسس: 23 Nov 2011 انتقال فایل به ورشو: 01 Dec 2011 شروع این پروسس واقعی و درخواست آپدیت: 15 Dec 2011 دریافت مدیکال: 25 June 2012رسیدن مدیکال به لندن: 16 July 2012

نقل قول نوشته اصلی توسط kasrawasp نمایش پست ها
    سپرده 5 ساله رو هر موقع بخواین میتونین ببندین.. به نسبت موجودی حسابتون و مدت زمان باقی مانده تا پایان دوره جریمه پرداخت می کنید و حسابتون رو می بندید.. این قانون نه فقط در ایران که در همه جای دنیا هست... من خودم پول اصلی که از بابت تمکن مالی به سفارت دادم سپرده 5 ساله بود و هیچ مشکلی هم نداشت ، نداره و نخواهد داشت!!! مگر اینکه روی سپردتون وام گرفته باشید که اون موقع اون مبلغ با اینکه تو حساب هست اما به عنوان ضمانت بلاک میشه و اجازه برداشتشو تا موقع تسویه وام نخواهید داشت که اون موقع توی نامه بانکتون مینویسن که این مبلغ بلاک هست که خوب اون داستان خودشو داره..
    ه وام نگرفتم خدا کنه بانک پارسیان این گواهی رو بده

Member immigrantdr آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    پزشكي-دانشگاه تهران

نقل قول نوشته اصلی توسط Arman1340 نمایش پست ها
    منم وضعيتم مشابه شما است به نظر میرسه که دادن مدیکال متناسب با زمان باز شدن پرونده و ارسال به ورشو نیست نگران نباشید وضعیت شما عجیب نیست
    سلام.من هم وضعیتم مثل شماست.منتظرم و چشم انتظار.

نقل قول نوشته اصلی توسط f.mirzaei نمایش پست ها
    ه وام نگرفتم خدا کنه بانک پارسیان این گواهی رو بده
    نگران نباشین میده... منم پولم توی پارسیان هستش و از همونا برگه ها رو گرفتم..

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sh00ca نمایش پست ها
    دوست عزيز اگر جواب سوالتون رو مي دونستم حتما جواب مي دادم. اگر منظورتون آپديت هنگام مديكال هست اطلاعي ندارم ولي اگر منظورتون آپديتهاي همراه اين پراسس هست بله، براي چند تا از دوستان كه مشكلاتي مانند كسر امتياز يا عدم ارسال اصل مدرك را داشتند درخواست مدرك آيلتس آمده بود.
    منظورم دقیقا آپدیت همراه این‌پراسس هست. آیا کسی از این دوستان شما که ازشون آیلتس خواستن تا حالا مدیکالش اومده؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)