توی تمامی مراحل تا زمان اخذ ويزا احتمال اينکه از شما آپديت مدارک بخوان وجود داره اما اينجوری که از شواهد پيداست آپديت آيلتس رو اگه لازم باشه تا قبل از اين پراسس واقعی يا همزمان با اون ازتون ميخوان و تا حالا هم کسی از بچه ها نبوده که بعد از گذشت دو ماه از اين پراسس واقعی ازش آپديت آيلتس بخوان
اگر تا زمان رسيدن مدرک آيلتس به ويزا آفيس 1 سال مدرکتون اعتبار داشته باشه و اصل مدرک رو فرستاده باشيد دوباره از شما آيلتس نخواهند خواست پس نگران اين موضوع نباشيد
من هم در كل با نظر شما موافقم و گمان مي كنم كه كلاً چنين كاري مي خواند انجام بدند ولي اول تكليف اونايي كه پرونده هاشون كمبودي داشته را دارند مشخص مي كنند و بعد با يك ايميل كلي از پيش تعيين شده با محتواي آپديت سوء پيشينه، حساب بانكي و همچنين لندينگ في و مديكال براي افرادي كه پرونده هاشون كامل بوده ارسال مي كنند و دسته جمعي تعداد كثيري مديكال براي افراد مي ياد مثل اين پروسس شدنها كه يك دفعه انجام گرفت. خيلي خوش بخت ميشيم اگه چنين اتفاقي پيش بياد. اين فقط يك نظر شخصيه ولي دوستان لطفاً نظر بدند چقدر مي تونه امكان داشته باشه؟![]()
در آپدیت امروز سایت CIC پرونده یکی از همکاران DM شد همراه با وارد شدن این خط در استاتوس
A decision has been made on your application. The office will contact you concerning this decision
البته پیشبینی میشد که با توجه به 20 امتیازی شدن دکترای پزشکی چنین اتفاقی برای پرونده دوستم بیفته، به همین دلیل مدتها بود به ایشون توصیه کرده بودم که یا یک امتحان مجدد آیلتس بده یا حداقل تا قبل از DM شدن یک مدرکی از ثبت نام مجدد براشون بفرسته که ایشون بدلیل مشغله زیاد و دلایل دیگه اینکارو نکردن و امروز بالاخره DM شدند.اطلاعات مربوط به پرونده شون رو اینجا میذارم تا در صورت لزوم برای جدول و اطلاعات آماری مربوط به 38 شغله ها استفاده کنیم.
کد رشته: 3112
فایل نامبر 1: March 2010
فایل نامبر 2:Sep 2010
انتقال به ورشو: 20 Dec 2011
این پروسس: May 1st 2012
دیسیژن مید: May 8th 2012
البته این پروسس و دیسیژن مید این پرونده صبح امروز همزمان در سایت CIC اعلام شد
NOC 3112 ارسال مدارک July 22,2009 فایل نامبر اول: Sep 16, 2009 فایل نامبر دوم: Dec 14, 2009 این پروسس: Jan 18, 2012مدیکال: 2013, 19 March
ارسال آپدیتها ومدیکال: April 24 , 2013 پاس ریکوئست 2013 ,July 08 کل پروسه از زمان اقدام تا پاس ریکوئست 1460 روز
احتمالش ممکنه باشه ولی تعداد بچه هایی که این پروسس شدن رو در نظر بگیرید و همچنین افراد دیگه ای که داخل این فروم نیستن تعدادشون خیلی زیاده پس اگه اونا بخوان به همه این بچه ها یکدفعه مدیکال بدن با حجم وسیعی از پرونده های مدیکالی روبرو ميشن و با توجه به اينکه ظرفيت هر ويزا آفيس برای صدور ويزا محدود هستش با مشکلات زيادی برای پاس ريکوئيست مواجه ميشن به همين دليل فکر کنم به همين ترتيبی که الان دارن پيش ميرن مديکال صادر کنن البته به احتمال خيلی زياد صدور مديکال ظرف اين هفته يا هفته ديگه افزايش چشمگيری داشته باشه چون تقريباً ميشه گفت مرحله اين پراسس کردن ها يک جورايی تمام شدست و بنابراين ورشو زوم ميکنه روی مرحله مديکال
دوستان من الان یکی از دوستان زحمت کشیدن پست ارزو خواهر امید 35 رو از قول ایشون برام فرستادن من خوندمش ...فایل پیوست 9140فایل پیوست 9140میگذارم اینجا شما هم بخونین فکر کنم کمی روشن کننده مساله زمان مدیکال باشه
تا حالا که به اين صورت عمل نشده و همه جوره مديکال داشتيم ،اگه به جدول و به دوستانی که مديکال گرفتن نگاه کنيد می بينيد که امتياز 67 هم مديکال گرفته و بدليل پراکندگی تاريخ ها ارسال مدارک به سيدنی هم تو اولويت نبوده پس نه امتياز بالا تا حالا تاثير گذار بوده و نه زمان ارسال مدارک البته تعداد مديکال های بيشتری بايد بياد تا بتونيم تصميم بگيريم
علاقه مندی ها (Bookmarks)