صفحه 2531 از 5471 نخستنخست ... 15312031243124812521252225232524252525262527252825292530253125322533253425352536253725382539254025412581263130313531 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 25,301 تا 25,310 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Member maryayoub آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Biomedical Engineerng, B.Sc: Amirkabir Uni of Tech., M.Sc: Uni of Tehran

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

سلام Goodluck عزیز، خیلی تبریک میگم....
    ما هم مثل شما کد 0311 هستیم که 28 مارچ 2012 هم این پروسس شدیم، تقریبا همه تاریخ ها و شرایطمون مشابه هستن، یعنی میشه مدیکال ما هم بیاد؟ یا اومده باشه و وکیلمون هنوز خبر نداده باشه؟!!!
    از ما موقع اینپراسس آپدیتی نخواستن برا همین نگرانم که مدیکالمون دیر بیاد
    به امید خبرای خوب برای همه دوستان ....

می شه لطفنن به من بگین شما شرح وظایف را چه طور نوشتین؟ ریز نوشتین یا کلی مثل نمونه خود cic؟ ممنون می شم جواب بدین.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    شیمی-پیام نور

دوستان الان که جدول را نگاه می کردم 43 نفر آپدیت هستند که 14 نفر از ابتدای آپریل مدیکال گرفتند .6نفر هم از دوستان بدون آپدیت مدیکال گرفتند .سرعت مدیکال از ابتدای می زیاد شده به طوریکه از اول می تا 9 می 6 نفر مدیکال دریافت کردند .29 نفر از دوستان آپدیتی هنوز مدیکال نگرفتند که فکر می کنم همه این دوستان تا پایان می مدیکالشون را دریافت می کنند.البته شاید از بدون آپدیتی هم چند تایی در یافت کنند.من هم نظر دوستمون goodluckرا برای سوئ پیشینه تایید می کنم که برای همین برای این دوستان مدیکال زودتر آمده.وباز این که از ابتدای جون با سرعت بالایی برای دوستان بدون آپدیت مدیکال میاد .(ببخشید این یک نتیجه گیری از جدول بود و باز هم نظر شخصی).
    ویرایش توسط Halle : May 9th, 2012 در ساعت 11:29 PM

من شرح وطایف را با جزئیات نوشتم.

Senior Member

قابل توجه دوستانی که می و جون 2010 پرونده شون انکارا رفته ولی هنوز ان پروسس نشده اند. در بعضی از آفیسها دیگر غیر از انکارا خیلی ها نه تنها آن پروسس شروع شده بلکه مدیکال هم گرفته اند که بعضا همراه با جاب آفر بوده :
    http://www.canadavisa.com/canada-imm...0510.6720.html
    این نشون میده که انکارا بسیار کند بوده و شاید نیاز به پیگیری از طریق مقایسه افیسها با سیدنی باشه

نقل قول نوشته اصلی توسط armin54 نمایش پست ها
    قابل توجه دوستانی که می و جون 2010 پرونده شون انکارا رفته ولی هنوز ان پروسس نشده اند. در بعضی از آفیسها دیگر غیر از انکارا خیلی ها نه تنها آن پروسس شروع شده بلکه مدیکال هم گرفته اند که بعضا همراه با جاب آفر بوده :
    http://www.canadavisa.com/canada-imm...0510.6720.html
    این نشون میده که انکارا بسیار کند بوده و شاید نیاز به پیگیری از طریق مقایسه افیسها با سیدنی باشه
    همونطور که دوستان قبلا لینک گذاشتن، توی سایت cic اعلام شده دلیل این تاخیر برمیگرده به اینکه ویزا افیس کانادا در تهران بسته وبه آنکارا منتقل شده ،
    و برای این تغییرات باید از نیروهای انکارا استفاده کنن. با آرزوی خبرهای خوب برای همه

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط LADAN_1978 نمایش پست ها
    همونطور که دوستان قبلا لینک گذاشتن، توی سایت cic اعلام شده دلیل این تاخیر برمیگرده به اینکه ویزا افیس کانادا در تهران بسته وبه آنکارا منتقل شده ،
    و برای این تغییرات باید از نیروهای انکارا استفاده کنن. با آرزوی خبرهای خوب برای همه
    خیلی ممنون دوست عزیز. تا کی قراره این موضوع ادامه داشته باشه؟ میشه لینکش رو اینجا بذارید من جائی ندیدیم. معلوم نیست حالا که توی آنکارا نیرو کم دارند چرا به فکر صرفه جویی افتادند!! اجاره خونه که نمیدادند نمیشد حالا حقوق 4 تا کارمند رو توی تهران بدن ! خلقی رو هم آواره نمیکردند برای یک ویزا ! کار مهاجرت هم سریعتر بود
    ویرایش توسط armin54 : May 10th, 2012 در ساعت 06:15 AM

نقل قول نوشته اصلی توسط armin54 نمایش پست ها
    خیلی ممنون دوست عزیز. تا کی قراره این موضوع ادامه داشته باشه؟ میشه لینکش رو اینجا بذارید من جائی ندیدیم. معلوم نیست حالا که توی آنکارا نیرو کم دارند چرا به فکر صرفه جویی افتادند!! اجاره خونه که نمیدادند نمیشد حالا حقوق 4 تا کارمند رو توی تهران بدن ! خلقی رو هم آواره نمیکردند برای یک ویزا ! کار مهاجرت هم سریعتر بود
    نمیشه چیزی رو پیشبینی کرد. شاید خواستن هزینه نگهداری یه افیس نصفه نیمه تو تهران رو صرف گرفتن کارمند در انکارا کنن تا هم صرفه جویی کرده باشن و هم به کارها سرعت بدن . این لینکیه که خواسته بودید:
    http://www.canadainternational.gc.ca...ang=eng&view=d

Senior Member aziking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineer

نقل قول نوشته اصلی توسط fsw38mi1 نمایش پست ها
    سلام
    جدول بر اساس اطلاعات ارایه شده به روز شد
    https://docs.google.com/spreadsheet/...hcy1zMlE#gid=0

دست شما درد نکنه...من نگاه کردم دیدم که ته جدول اگه اشتباه نکنم سورت نیست....میشه زحمت سورت بر اساس فایل 1 رو بکشی که مدیکال های اون ته جدول درست بشه....هر چند که می دونم ملاک فایل 1 نیست ولی برای هم خونی با بقیه جدول بهتر....
    بازم خیلی خیلی ممنون از زحمتی که کشیدی
    امتیاز = 71 ، IT Manager ، NOC 0213 ، نرم افزار
    ارسال به سیدنی: Nov 6, 2009 فایل 1: Jan 15, 2010 - فایل 2 :May 18, 2010 - ارسال به ورشو : Dec 12, 2011 - اینپراسس + درخواست آپدیت : Feb 23, 2012 - دریافت مدیکال Apr 30, 2012 - کپی پاس Aug 21, 2012 - پاس ریکوئست : Sept 6, 2012

Junior Member

سلام خدمت شما دوست عزیز
    شما فرمودید شرح وظایف رو ریز نوشتین یا مثل نمونه CIC ?
    خوب اگه سایت مرجع نمونه ارائه داده چه دلیلی داره ازش الگو نگیرید . اگه ریز شرح وظایف نیاز بود اونو مثال میزد. به هرحال به نظر من بهترین کار این به نظر میومد که با رعایت همان قالب کلی گوئی که خودش پیشنهاد داده عمل کنیم و اگه جائی لازم بود کمی ریز تر شرح وظایف رو در کنارش اضافه کنیم ( نه خیلی مفصل )
    البته این رو هم خدمتتون عرض کنم، اگر در این مورد مشکلی باشه، از شما شرح وظایف جدید خواهند خواست، همانطور که از یکی از دوستان بنده درخواست کرده اند که شرح وظایف رو مجدد ارسال کند تا بررسی کنند چقدر شغلشان با کد انتخابی مرتبط بوده.
    امیدوارم موفق باشید و همیشه شاد

نقل قول نوشته اصلی توسط lidan نمایش پست ها
    جماعت جدی و بروکراتیکی که هی میایند و میگین این جا حرف های بی ربط نزنید و پیش بینی و تحلیل های الکی نکنید تا ملت جواب سوالاشون را بگیرند، شما هم نمی تونستید جواب منو بدین؟! من کلی سوال دارم اما یکی دو باری که پرسیدم -به جز یه نفر - هیچ کس جواب نداده. تازه خواهشم کردم که مثلن نادیده نگیرید. ظاهرن ماهیت این فروم تغییر کرده. خوب چه اشکالی داره اگه کسی جواب سوالی نمی ده و مشکلی حل نمی شه بزارین مردم به شوخی و درد دلشون برسن!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)