نقل قول نوشته اصلی توسط nima_AA نمایش پست ها
ممنون از توجه شما ...پیشنهاد شما یک پیشنهاد کلی و بسیار مهم هستش و باید به عنوان یک پیشنهاد مرجع جدا گانه مطرح بشه...پیشنهاد میکنم یک تاپیک ایجاد بشه برای بیان نظرتون و تحلیل ان...... ضمن تایید صحبتهای شما انجام این تغییرات و ساماندهی رو در تمام بخش های سایت من هم لازم میدونم......در مورد این انجمن خاص اگر پیشنهادی باشه ممنون میشم مطرح بشه.........با تشکر
دقیقا. salehifar عزیز، لطفا برای این مورد موضوع جدا درست کنید.

نیما جان،
با پیشنهاد اول موافق هستم. برای شروع موضوعات خوبی هستند. فقط در مورد نقشه و راهنمای کل انجمنها نمیدونم که منظورت چیه و چی کار میخوای بکنی. ولی به هر حال یک موضوع که به یک آدم تازه وارد کمک کنه سریعتر به ساختار اشنا بشه، خیلی مفید خواهد بود.

در مورد پیشنهاد دوم، اجازه بده یه کم جلو بریم و موضوعات درست بشه، بعد این موضوع رو در نظر میگیرم. تغییر نام انجمن کار چندان سختی نیست.

همانطور که در پیقام خصوصی هم بهت گفتم به نظر من یک واژه نامه فروم هم لازم داریم که مفاهیم مختلف توضیح کوچکی داده بشه که توضحات بعدی راحتتر فهمیده بشه.
مفاهیمی مثل: انجمن، زیر انجمن، موضوع، پست، تاپیک، مدیریت، اخطار، ... رو بهتره استاندارد کنیم. من خیلی دیدم که اسامی و واژه های مشابه زیادی در این زمینه استفاده میشه که گاهی برای خود من هم گمراه کننده هست.

یک موضوع دیگه اینکه دیدم گفته بودی توی پیغام خصوصی سوالات رو ازت بپرسن. به جاش لطفا یک موضوع جدید توی اون انجمن درست کن برای درخواست برای توضیح یک قسمت خاص. اینطوری سوالات مشابه ازت پرسیده نمیشه، و بیشتر بقیه رو تشویق به مشارکت میکنه.

ممنون از زحماتت.