صفحه 182 از 232 نخستنخست ... 82132172173174175176177178179180181182183184185186187188189190191192 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,811 تا 1,820 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط sinad نمایش پست ها
    این سوال بنده هم هست. بهشون ایمیل زدم فقط گفت "اقدام نمایید" همین! هنوز نمی دونم چیکار کنم. آیا اگه قراره وقت جدید بگیریم باید یه اشتغال به تحصیل بگیریم که تاریخش واسه بعد از 31 خرداد باشه؟ ممنون می شم اپه کسی که اطلاع بیشتری داره کمک کنه.
    سلام؛ منم دنبال جواب این سوال هستم .... من اولین نامه ام از دی بود تا اخر خرداد.. حالا برای ترم تابستان گواهی اشتغال به تحصیل دارم آیا الان می تونم در سایت ثبت نام کنم؟ و با توجه به این که می گویند 2 دفعه در سال ارز می دهند... سوال ام این است که با توجه به این که زمستان یک بار گرفتن و حالااگر الان تابستان رو بدم و ارز بدهند ... در این صورت ترم پاییز 2012 رو نمی دهند؟
    این که می گویند دو بار در سال ارز می دهند ، منظورشان سال میلادی هست یا سال تحصیلی؟ چون ما 3 ترم داریم والان دانشگاه به ما گواهی تابستان را می دهد نه پاییز 2012...

ممنون می شم اگه راهنمایی کنید

ApplyAbroad Hero reg2 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering, UNC Charlotte

نقل قول نوشته اصلی توسط nazanin4324 نمایش پست ها
    بابا شايعه درست نكنين من عكس بي حجاب رو ويزامه ارز هم گرفتم
    ای بی حجاب زبل خان لووووووول
    حالا یه سوال...شما فول فاند بودین؟‌به فول فاند ها هم میدن ارز؟ چقدر میدن؟ 135000 تا؟؟
    I love you USA

Junior Member

سلام، سوال بنده هم همین است ایا شما جوابی پیدا کردید؟

ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1361reza نمایش پست ها
    سلام
    کسانی که تا پایان خرداد نامه به بانک رو گرفنته اند و می خوان برای نیمسال دوم ثبت نام کنن، آیا باید الان توی سایت درخواست بدن؟ یا باید صبر کنن برای مرحله ی بعد؟
    اگر این طور هست، نیمسال رو باید "دوم 2011" انتخاب کنیم؟
    اونوقت تا پایان تابستان نامه می دن یا باز هم 6 ماه می دن (تا پایان آذر)؟
    ممنون

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    CE, Sharif Uni

نقل قول نوشته اصلی توسط esf11 نمایش پست ها
    دوستان عزیز و خوبم تمامه اینها بهانه بانک هاست واسه ندادن شهریه. شما با جدیت از حقتون دفاع کنید. بهشون بگید این خرجه منه ، شهریه هم از وبسایت بهشون نشون بدید، tuition را با فی بیاد و نیاد هم یه مسخره بازی بیشتر نیس که از عهده بانک های ایران فقط بر میاد. اون عکس با روسری و بی روسری هم شایعه ای بیش نیس.
    فقط از حقتون دفاع کنید
    خوب من نفهمیدم طرف حسابم بانکه یا سازمان سنجش؟ این نامه ی ادمیشن رو به کی باید نشون بدم؟!!! تو نامم نوشته :
    You must be prepared to spend approximately $37 000 per year (tuition, books, supplies, lodgin, food, health insurance, bus transportation, etc.)
    ؟

با سلام
    یه سوال من امروز رفته بودم پست بانک میدان فردوسی تهران که بپرسم چند روزه ارز دانشجویی میدن؟ رییسش گفته ارز دانشجویی باید خرج کرده باشی تا بدیم یعنی شما تازه میخوای ویزا بگیری بهت نمیدیم! بعدم گفته تازه اگرم موافقت بشه بدیم ماهی هزار دلاره، یکجا که نمیدیم، گفتم تو سایت زده 6 ماه تا 10000$ میدن واسه خرج زندگی، گفت آره ولی ماه به ماه پرداخت میشه ما از کجا بدونیم پول رو میگیری بر نمیگردی ماه به ماه یکی بگیره واست بفرسته! واقعا جریانش اینقدر مسخرست؟

Member vanadis آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT-Chem

نقل قول نوشته اصلی توسط Mh_naeeni نمایش پست ها
    با سلام
    یه سوال من امروز رفته بودم پست بانک میدان فردوسی تهران که بپرسم چند روزه ارز دانشجویی میدن؟ رییسش گفته ارز دانشجویی باید خرج کرده باشی تا بدیم یعنی شما تازه میخوای ویزا بگیری بهت نمیدیم! بعدم گفته تازه اگرم موافقت بشه بدیم ماهی هزار دلاره، یکجا که نمیدیم، گفتم تو سایت زده 6 ماه تا 10000$ میدن واسه خرج زندگی، گفت آره ولی ماه به ماه پرداخت میشه ما از کجا بدونیم پول رو میگیری بر نمیگردی ماه به ماه یکی بگیره واست بفرسته! واقعا جریانش اینقدر مسخرست؟
    خیر، به این صورت نیست، اطلاعات کامل در این بخش سوالات متداول پیرامون ارز دانشجویی هست.
    البته متاسفانه کارمندان بانک طفره میرن، ولی درصورت کامل بودن مدارک باید ارز بدن.

نقل قول نوشته اصلی توسط alish4039 نمایش پست ها
    با سلام یه سوال داشتم اونم این که اگه یک بار ارز دانشجویی گرفته باشیم برای دفعه بعد باید تمام کارها رو از ابتدا تکرار کنیم یا فقط بریم اون بانکی که توش پرونده ساختیم یعنی باز باید بریم سایت نشا و ثبت نام کنیم در صورتی که ترم قبل این کار ها رو انجام دادیم؟
    پروسه بايد از اول طي بشه.
    از پل نامردان عبور نکن، بگذار تو را آب ببرد
    از ترس شیر ، به روباه پناه نبر ،... بگذار شیر تو را بخورد...
    پلنگی باش تیز و درنده ولی ، از کنار آهوی بی پناه به آرامی گذرکن..

نقل قول نوشته اصلی توسط memp نمایش پست ها
    با درورد فراوان ! یه سوال داشتم.
    من پذیرش از یه دانشگاه در کانادا گرفتم ولی بدون فاند! توی نامه ی پذیرشم دقیق مشخص نکرده که چه میزان برای tuition دانشگاه هستش ولی گفته که در کل برای tuition و کتاب و خوراک و... انقدر نیاز داری! من بهشون میل زدم و خواستم که یک نامه ای با ذکر میزان tuition دانشگاه برام بفرستند تا بتونم به وزارت علوم نشون بدم ولی گفتن نمی دیم ولی لینک دانشگاه رو ببینید که توش معلوم هستش!
    الان من برای تهیه ی پول tuitionو بقیه ی خرج ارز دولتی می خوام. کسی راهی رو میشناسه که من بتونم ارز داشنجویی بگیرم؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط memp نمایش پست ها
    خوب من نفهمیدم طرف حسابم بانکه یا سازمان سنجش؟ این نامه ی ادمیشن رو به کی باید نشون بدم؟!!! تو نامم نوشته :
    You must be prepared to spend approximately $37 000 per year (tuition, books, supplies, lodgin, food, health insurance, bus transportation, etc.)
    ؟
    دوست گرامي نمي دونم سازمان سنجش از كجا به ذهنتون اومده؟! به نظر من اين دو راه رو مي تونيد امتحان كنيد:
    1- درسايت نشا ثبت نام كنيد با همون نامه پذيرش. و منتظر جواب باشيد ببينيد با نامه درخواستون موافقت مي شه يا نه؟
    2- يا اينكه بريد وزارت علوم و بپرسيد كه با اين شرايط چه مي توانيد بكنيد. و بعد اون اقدامات لازم رو انجام بديد.
    كه من فكر مي كنم راه حل دوم مطمئن تر هستش. در هر صورت لطفا نتيجه كارتون رو اينجا بذاريد.

نقل قول نوشته اصلی توسط elkavi نمایش پست ها
    سلام؛ منم دنبال جواب این سوال هستم .... من اولین نامه ام از دی بود تا اخر خرداد.. حالا برای ترم تابستان گواهی اشتغال به تحصیل دارم آیا الان می تونم در سایت ثبت نام کنم؟ و با توجه به این که می گویند 2 دفعه در سال ارز می دهند... سوال ام این است که با توجه به این که زمستان یک بار گرفتن و حالااگر الان تابستان رو بدم و ارز بدهند ... در این صورت ترم پاییز 2012 رو نمی دهند؟
    این که می گویند دو بار در سال ارز می دهند ، منظورشان سال میلادی هست یا سال تحصیلی؟ چون ما 3 ترم داریم والان دانشگاه به ما گواهی تابستان را می دهد نه پاییز 2012...

ممنون می شم اگه راهنمایی کنید
    ممنون می شم اگه راهنمایی کنید[/QUOTE]
    دوست گرامي
    با توجه به سقفي كه بانك مركزي در نظر گرفته براي يكسال 15000دلار محاسبه كنيد. اگه از اون سقف بالا نزنه به نظر من هر سه ترم بايد ارز تعلق بگيره. اگر بالا بزنه به تعداد ترم هاي شامل بهتون ارز مي دن. به نظر من به تعداد بستگي نداره به سقف گذاشته شده بستگي داره.
    لطفا دوستان با تجربه نظر بدن.

Member
    رشته و دانشگاه
    EE, UT

سلام دوستان

من این چند صفحه اخیر رو خوندم ولی جوابی واسه این سوالم پیدا نشد. من ایشالا اگه ویزام بیاد واسه فال 2012 عازم هستم. نامه پذیرشم هم conditional هست و من باید مدرک دال بر فارغ التحصیلی رو براشون بفرستم تا unconditional شو بم بدن. از طرفی من فاند هم دارم و کامل هم هست.

1- اینطور که از بحث دوستان مشخصه من میتونم تو نشا پروفایل بسازم ولی هیچ تاثیری نداره چون ویزا ندارم، درسته؟
    2- اگه الان نسازم با توجه به اینکه ویزا کانادا دقیقه 90 میاد همیشه، میرسم که قبل رفتنم ارز رو بگیرم؟
    3- من به اندازه ی 2 3 هزار تا بیشتر ارز نمیخوام (در واقع پولیه که میخوام با خودم ببرم)، میشه بهشون بگید که من مثلا فقط 2000 دلار میخوام، یا باید واسه کل هزینه زندگیت تو یک سال ارز بخری؟

مرسی