صفحه 163 از 232 نخستنخست ... 63113153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172173213 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,621 تا 1,630 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Senior Member esf11 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط sayeh2012 نمایش پست ها
    سلام دوستان

من شهرستانی هستم و توی سایت ویرایش نکردم
    آشنامونو تهران فرستاد رفت نامه مو امروز از وزارت علوم گرفت... خدا رو شکر

1. حالا بانکی میشناسین که تهران یا شیراز یا کرمان یورو بده؟؟ یا حتما دلار میدن؟؟

2. یه بانک تهران میشناسم ملت... ولی دلار رو 1380 حساب کرده برا بچه ها
    کسی هست همون1226 گرفته باشه؟؟؟

مرسیییییییییییی
    دوسته من مگه میشه 1380 حساب کنه؟!!! خوب چرا گرفتن؟!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط saberanoosheh نمایش پست ها
    سلام
    دوستان عزیز نامه معرفی به بانک گرفتیم ولی بانکی که ارز بده رو پیدا نمی کنیم ... جایی سراغ دارین که سریع کارو را بندازن ؟؟
    در ضمن بتا به دستورالعمل بانک مرکزی افراد متاهل 50% به ارزشون بایستی اضافه بشه . کسی هست که گرفته باشه ؟؟
    ممنون
    سلام
    بله من متاهل هستم و گرفتم (برای 6 ماه 3000 دلار برای همسر اضافه می دن که کلاً برای هزینه ی زندگی می شه 9000 دلار. شهریه رو هم به این اضافه می کنن). بانک پارسیان.

سلام
    کسانی که تا پایان خرداد نامه به بانک رو گرفنته اند و می خوان برای نیمسال دوم ثبت نام کنن، آیا باید الان توی سایت درخواست بدن؟ یا باید صبر کنن برای مرحله ی بعد؟
    اگر این طور هست، نیمسال رو باید "دوم 2011" انتخاب کنیم؟
    اونوقت تا پایان تابستان نامه می دن یا باز هم 6 ماه می دن (تا پایان آذر)؟
    ممنون

Member
    رشته و دانشگاه
    Mech. Eng.- University of Victoria

این سوال بنده هم هست. بهشون ایمیل زدم فقط گفت "اقدام نمایید" همین! هنوز نمی دونم چیکار کنم. آیا اگه قراره وقت جدید بگیریم باید یه اشتغال به تحصیل بگیریم که تاریخش واسه بعد از 31 خرداد باشه؟ ممنون می شم اپه کسی که اطلاع بیشتری داره کمک کنه.

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1361reza نمایش پست ها
    سلام
    کسانی که تا پایان خرداد نامه به بانک رو گرفنته اند و می خوان برای نیمسال دوم ثبت نام کنن، آیا باید الان توی سایت درخواست بدن؟ یا باید صبر کنن برای مرحله ی بعد؟
    اگر این طور هست، نیمسال رو باید "دوم 2011" انتخاب کنیم؟
    اونوقت تا پایان تابستان نامه می دن یا باز هم 6 ماه می دن (تا پایان آذر)؟
    ممنون

دقیقا حرف ایشون درسته چرا با این قیمت گرفتن . نه خیر دوست عزیز با همون قیمت 1226 هم هست باید بگردین .
    نقل قول نوشته اصلی توسط esf11 نمایش پست ها
    دوسته من مگه میشه 1380 حساب کنه؟!!! خوب چرا گرفتن؟!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط sinad نمایش پست ها
    این سوال بنده هم هست. بهشون ایمیل زدم فقط گفت "اقدام نمایید" همین! هنوز نمی دونم چیکار کنم. آیا اگه قراره وقت جدید بگیریم باید یه اشتغال به تحصیل بگیریم که تاریخش واسه بعد از 31 خرداد باشه؟ ممنون می شم اپه کسی که اطلاع بیشتری داره کمک کنه.
    دوست عزیز شما طبق اطلاعاتی که از شما خواسته پر کنید فرم رو . تاریخ رو بر اساس ترم جدید پر کنید و همچنین نیمسال .

نقل قول نوشته اصلی توسط nymeria نمایش پست ها
    باسلام به همگي دوستان.
    من سوالات متداول رو خوندم اما متوجه نشدم كه كسي كه مثل من تازه پذيرش گرفته و هنوز به سفارت مراجعه نكرده براي ويزا، ميتونه در حال حاضر در نشا ثبت نام كنه؟منظورم با توجه به شرايط الان ثبت نام هست كه 2 تا تاريخ براي دادن نامه مشخص كردن . خوب قطعا من تا 5 خرداد ويزام نمياد. از دوستان ممنون ميشم كه جواب بدند.
    دوست عزیز منم مثل شما حیرونم ولی تو این مدت زمان می توانم ویزا بگیرم وقت زیاده . البته طبق پست های قبلی اگه خونده باشین به شما هزینه زندگی داده میشه حالا نمیدونم با نامه یا بدون نامه . شما یک چند صفحه اگه برگردین عقب و مطالعه کنین متوجه میشین که وزارت علوم بدون ویزا نامه نمیده .

نقل قول نوشته اصلی توسط altera نمایش پست ها
    الان میزان ارز دانشجویی به دانشجویان با بودجه شخصی که در آمریکا تحصیل می کنند، چقدر و چگونست؟
    اگه دانشگاه شما مورد تایید وزارت علوم باشه شهریه دانشگاه با هزینه زندگی که ماهی 1000 دلار است .

Member
    رشته و دانشگاه
    Mech. Eng.- University of Victoria

نقل قول نوشته اصلی توسط farzad5706ht نمایش پست ها
    دوست عزیز شما طبق اطلاعاتی که از شما خواسته پر کنید فرم رو . تاریخ رو بر اساس ترم جدید پر کنید و همچنین نیمسال .
    ممنون ولی منظورتون رو متوجه نمیشم. من گواهی اول رو توی فوریه گرفتم و با استفاده از اون 2 اردیبهشت نامه بانک رو بهم دادن که تاریخش دیماه تا آخر خرداد بود. واسه نامه جدید 2 تا تاریخ هست. مگه نباید گواهی اشتغال به تحصیل جدید بگیرم (واسه 6 ماه بعدی)؟ و به هر حال الان موقع ثبت نام باید تاریخ گواهی که هنوز نگرفتم رو بزنم ؟ که قاعدتا باید بعد از خرداد باشه؟!

نقل قول نوشته اصلی توسط sinad نمایش پست ها
    ممنون ولی منظورتون رو متوجه نمیشم. من گواهی اول رو توی فوریه گرفتم و با استفاده از اون 2 اردیبهشت نامه بانک رو بهم دادن که تاریخش دیماه تا آخر خرداد بود. واسه نامه جدید 2 تا تاریخ هست. مگه نباید گواهی اشتغال به تحصیل جدید بگیرم (واسه 6 ماه بعدی)؟ و به هر حال الان موقع ثبت نام باید تاریخ گواهی که هنوز نگرفتم رو بزنم ؟ که قاعدتا باید بعد از خرداد باشه؟!
    شما باید گواهی ترم جدید رو داشته باشین با تایید کنسول گری . و بعد اقدام کنید . برای دریافت نامه ارز باید حتما گواهی رو شخص مورد نظر شما به همراه داشته باشه .در غیر اینصورت به شما نامه نمیدن.