درود
مثل اينكه گفتند ميزان ارز تخصيصي به كشوري بستگي داره تصميم داريم اونجا درس بخونيم. كسي مي دونه تقسيم بندي به چه شكل هست و چه كشورهايي چه ميزان ارز مي گيرند؟
سپاس
درود
مثل اينكه گفتند ميزان ارز تخصيصي به كشوري بستگي داره تصميم داريم اونجا درس بخونيم. كسي مي دونه تقسيم بندي به چه شكل هست و چه كشورهايي چه ميزان ارز مي گيرند؟
سپاس
از کجا می فهمن که ما فاند داریم یا نه اگه فقط نامه پذیرش را ارائه بدیم؟
حامد جان، فکر میکنم منبع این نامفهومی از سوال خودتون باشه، من سوال شما رو اینجور اصلاح میکنم:
پاسخ من برای این پرسش اینه: بله لازمهآیا امکانش هست که بدون تائید اشتغال به تحصیل توسط سفارت ایران تو کشور متبوع نامه بانک از وزارت علوم حداقل برای هزینه زندگی گرفت؟ اصلا تائید اشتغال به تحصیل سفارت و نامه وزارت لازمه برای هزینه زندگی لازمه یا میشه بدون این ها 6000 تا زندگی رو گرفت؟
من پاسخ شما رو با این فرض دادم که شما در مورد تایید هزینه زندگی توسط سفارت سوال دارید که ظاهرا منظورتون این نبود.
ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...
سلام
دوستان عزیز نامه معرفی به بانک گرفتیم ولی بانکی که ارز بده رو پیدا نمی کنیم ... جایی سراغ دارین که سریع کارو را بندازن ؟؟
در ضمن بتا به دستورالعمل بانک مرکزی افراد متاهل 50% به ارزشون بایستی اضافه بشه . کسی هست که گرفته باشه ؟؟
ممنون
STOP TB
دوستان یک توصیه برای کسانی که سوال از وزارت علوم دارن ، برای تسریع در سوالی که دارین سعی کنین اول یک ایمیل بزنین
moslemi@modares.ac.ir
در کمترین زمان ممکن جوابتون رو میدن . یعد برین وزرات علوم .
ودر مورد کسانی که با کپی پذیرش ویزا گرفتن وزارت علوم هم مشکلی نداره بهتون نامه ارزی رو میده .
دوستان سلام. من برای نامه به بانک توی دی 1390 اقدام کردم و سیستم به من تاریخ 19 اردیبهشت 1391 را تعیین کرد.
الان طبق قانون جدید باید حتما از یک موسسه خصوصی نامه رو بگیرم؟ (همون داستان 20 تومن)
یعنی دیگه نمیشه توی تاریخ مشخص شده از وزارت علوم نامه گرفت؟
ولی قانون جدید توی وبسایت نشا اینو میگه:
قابل توجه دانشجویاني که درخواست نامه معرفي به بانک خود را ثبت نموده اند و نامه خود را دریافت نکرده اند
پيرو اطلاعيه بالا تمامي کساني که تا به حال درخواست نامه معرفي بانک خود را در سامانه ثبت نموده اند و تا به حال موفق به دریافت نامه بانک نشده اندهرچه سریع تر در سامانه وارد شده و از لیست درخواست های خود، درخواست نامه معرفی به بانک خود را انتخاب و ويرایش نمایند.در فرم ویرایش می بایست اطلاعات را کامل نمایند و زمان و محل دریافت نامه بانک را مشخض نمایند. در غیر این صورت در نوبت های یاد شده، به درخواست آنها ترتیب اثر داده نخواهد شد
علاقه مندی ها (Bookmarks)