نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: پیشنهاد ها | راهکارهای مرتبط با سازماندهی انجمن " راهنمای استفاده " (( درحال بررسی ))

Senior Member nima_AA آواتار ها

پیش فرض پیشنهاد ها | راهکارهای مرتبط با سازماندهی انجمن " راهنمای استفاده " (( درحال بررسی ))

پیشنهاداتی برای ساماندهی انجمن راهنمای استفاده

پیشنهاد اول
    :

بعد از بررسی های لازم مناسب دیدم برای تفکیک موضوعی بهتر و ساماندهی , موضوع های جدید به این بخش اضافه شود

جدا از مزیت تفکیک شدن تاپیک ها در موضوعات مرتبط و جدا از هم ,خود عنوان موضوع ها در صفحه اول فروم جلب توجه میکنه و این خیلی برای کاربران تازه وارد اهمیت داره !!

موضوع های پیشنهادی من :

نقشه و راهنمای کلیه انجمن های فروم

معرفی بخش تنظیمات و امکانات فروم

رفع مشکلات کاربری, خطا یابی و رفع اشکالات رایج

نحوه: چیدمان ,مرتب سازی و جستجو در تاپیک و انجمن ها

نحوه : ارسال پست , پاسخ به نقل قول , ایجاد تاپیک

بقیه موارد و موضوعات میتونن تو صفحه اول انجمن نحوه استفاده بصورت تاپیکهای متنوع فهرست شوند

پیشنهاد دوم : عنوان این انجمن به نقشه و راهنمای ApplyAbroad , راهنما و ابزار استفاده تغییر نام پیدا کند

با سپاس از توجه شما : نیما
    ویرایش توسط nima_AA : May 15th, 2012 در ساعت 12:02 PM
    زندگی یک هدیه است به ما حق ویژه، فرصت و مسؤولیت می‌دهد.
    باید به ازای آن، چیزی بازگردانیم و آن « خود اصلاح‌شده » ماست
    . « آنتونی رابینز »

ApplyAbroad Veteran
    salehifar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Law PhD, Canterbury

پیش فرض پاسخ : سازماندهی انجمن نحوه استفاده و راه کارهای ممکن

سلام
    ممنون نیما جان از تاپیکی که ایجاد کردی...
    من چند وقته میخواستم بگم تاپیک هایی هست که الان تعداد صفحاتش به 280/290 صفحه می رسه! طبیعیه کاربرها نمیان همه صفحات رو بخونن و بعد سوالشون رو مطرح کنن، نباید از اونها این انتظار رو داشت؛ تکلیف مالایطاقه!
    باید فکری برای ساماندهی به این وضع بشه؛ حتی اگه لازم باشه به نصف اعضای مسئولیت پذیر و متعهد سایت اختیارات مدیریتی برای تجمیع، ادغام، حذف و ویراست این پست ها داده بشه به نظر کاری منطقی خواهد بود!
    مشکل از اینجا درست شده که وقتی در سابق تاپیکی ایجاد میشده چون اعضای سایت کمتر بودن، موضوعات خیلی جنرال و گسترده انتخاب میشد!
    من وقتی در آگوست سال گذشته در سایت عضو شدم رشته حقوق تنها دو تاپیک داشت، ما تا سر حد ممکن برای هر موضوع خاص تاپیکی ایجاد کردیم و تا جایی که ممکن بود از تاپیک های مادر تمرکز زدایی کردیم، و موفق شدیم 2 تاپیک رو با ایجاد تاپیک های خاص تر به 12 تاپیک برسونیم و جلوی رشد و تکثیر بی رویه تاپیک مرجع و اصلی رو که تعداد صفحاتش زیاد شده بود رو متوقف کنیم.
    الان اگه مدیران محترم ازدیاد تعداد مدیران رو به صلاح نمی دونن، من پیشنهادم اینه که برای تعداد صفحاتی که عددش به 200-300 رسیده با یک برنامه تمرکز زدا بار سنگین تاپیک ها رو از اینجا به بعد متوقف کنن و الا کارآیی این تاپیک ها که غالبا هم مهم و اصلی اند تحلیل خواهد رفت.

نقل قول نوشته اصلی توسط salehifar نمایش پست ها
    ، من پیشنهادم اینه که برای تعداد صفحاتی که عددش به 200-300 رسیده با یک برنامه تمرکز زدا بار سنگین تاپیک ها رو از اینجا به بعد متوقف کنن و الا کارآیی این تاپیک ها که غالبا هم مهم و اصلی اند تحلیل خواهد رفت.
    ممنون از توجه شما ...پیشنهاد شما یک پیشنهاد کلی و بسیار مهم هستش و باید به عنوان یک پیشنهاد مرجع جدا گانه مطرح بشه...پیشنهاد میکنم یک تاپیک ایجاد بشه برای بیان نظرتون و تحلیل ان...... ضمن تایید صحبتهای شما انجام این تغییرات و ساماندهی رو در تمام بخش های سایت من هم لازم میدونم......در مورد این انجمن خاص اگر پیشنهادی باشه ممنون میشم مطرح بشه.........با تشکر
    . « آنتونی رابینز »

نقل قول نوشته اصلی توسط nima_AA نمایش پست ها
    ممنون از توجه شما ...پیشنهاد شما یک پیشنهاد کلی و بسیار مهم هستش و باید به عنوان یک پیشنهاد مرجع جدا گانه مطرح بشه...پیشنهاد میکنم یک تاپیک ایجاد بشه برای بیان نظرتون و تحلیل ان...... ضمن تایید صحبتهای شما انجام این تغییرات و ساماندهی رو در تمام بخش های سایت من هم لازم میدونم......در مورد این انجمن خاص اگر پیشنهادی باشه ممنون میشم مطرح بشه.........با تشکر
    دقیقا. salehifar عزیز، لطفا برای این مورد موضوع جدا درست کنید.

نیما جان،
    با پیشنهاد اول موافق هستم. برای شروع موضوعات خوبی هستند. فقط در مورد نقشه و راهنمای کل انجمنها نمیدونم که منظورت چیه و چی کار میخوای بکنی. ولی به هر حال یک موضوع که به یک آدم تازه وارد کمک کنه سریعتر به ساختار اشنا بشه، خیلی مفید خواهد بود.

در مورد پیشنهاد دوم، اجازه بده یه کم جلو بریم و موضوعات درست بشه، بعد این موضوع رو در نظر میگیرم. تغییر نام انجمن کار چندان سختی نیست.

همانطور که در پیقام خصوصی هم بهت گفتم به نظر من یک واژه نامه فروم هم لازم داریم که مفاهیم مختلف توضیح کوچکی داده بشه که توضحات بعدی راحتتر فهمیده بشه.
    مفاهیمی مثل: انجمن، زیر انجمن، موضوع، پست، تاپیک، مدیریت، اخطار، ... رو بهتره استاندارد کنیم. من خیلی دیدم که اسامی و واژه های مشابه زیادی در این زمینه استفاده میشه که گاهی برای خود من هم گمراه کننده هست.

یک موضوع دیگه اینکه دیدم گفته بودی توی پیغام خصوصی سوالات رو ازت بپرسن. به جاش لطفا یک موضوع جدید توی اون انجمن درست کن برای درخواست برای توضیح یک قسمت خاص. اینطوری سوالات مشابه ازت پرسیده نمیشه، و بیشتر بقیه رو تشویق به مشارکت میکنه.

ممنون از زحماتت.
    لطفا قوانین فروم رو بخونید و با رعایت اونها در بهبود کیفیت فروم سهیم باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrdad نمایش پست ها

1- فقط در مورد نقشه و راهنمای کل انجمنها نمیدونم که منظورت چیه و چی کار میخوای بکنی. .

2- مفاهیمی مثل: انجمن، زیر انجمن، موضوع، پست، تاپیک، مدیریت، اخطار، ... رو بهتره استاندارد کنیم. من خیلی دیدم که اسامی و واژه های مشابه زیادی در این زمینه استفاده میشه که گاهی برای خود من هم گمراه کننده هست.

1- معمولا وب سایتها یک نقشه سایت دارند که حاوی ادرس دهی به تمام بخشهای مهم سایت می باشد این انجمن به دلیل پیچیدگی بالا حتما به همچین نقشه و ادرس دهی احتیاج دارد

یک نمونه خوب ان چند سال قبل توسط
    shp_com عزیز در انجمن مالزی اجرا شد , با همکاری مدیران تمام انجمن ها نقشه کاملی از سایت تهیه میشه و در این قسمت فهرست میشود یک جور راهنمای موضوعی همراه لینک آدرس دهی

مطمئن هستم استقبال خوبی میشه و دسترسی رو به تاپیکهای فرعی آسانتر میکنه

2- بله موافق هستم , بخشی با عنوان واژه نامه فروم در همین انجمن راهنمای استفاده ایجاد بشه تا بقول شما اصطلاحات همسان شود
    . « آنتونی رابینز »

نقل قول نوشته اصلی توسط nima_AA نمایش پست ها
    1- معمولا وب سایتها یک نقشه سایت دارند که حاوی ادرس دهی به تمام بخشهای مهم سایت می باشد این انجمن به دلیل پیچیدگی بالا حتما به همچین نقشه و ادرس دهی احتیاج دارد

یک نمونه خوب ان چند سال قبل توسط
    shp_com عزیز در انجمن مالزی اجرا شد , با همکاری مدیران تمام انجمن ها نقشه کاملی از سایت تهیه میشه و در این قسمت فهرست میشود یک جور راهنمای موضوعی همراه لینک آدرس دهی

مطمئن هستم استقبال خوبی میشه و دسترسی رو به تاپیکهای فرعی آسانتر میکنه

2- بله موافق هستم , بخشی با عنوان واژه نامه فروم در همین انجمن راهنمای استفاده ایجاد بشه تا بقول شما اصطلاحات همسان شود

1- حالا متوجه شدم منظورتون چیه. خود سایت عملا جلوی "انتخاب سریع انجمن" یک لیست از کل انجمنها داره، ولی منطور شما از نقشه، عملا موضوعات مهم هست. این پیشنهاد هم در همین راستا هست. حالا سوال این هست که همه چنین موضوعاتی رو در یک جا نگه داریم یا در قسمتهای مختلف فروم پخش کنیم. باید بگم به نظر من اگر یکجا جمع باشه بهتره. در واقع میتونیم یک انجمن درست کنیم که فقط مدیران میتونن توش پست کنن و اینطور موضوعات رو تغییر بدن. به این ترتیب جلو ارسال سوال در اینطور پستها گرفته میشه.

یک راه دیگه این هست که در هر انجمن یک موضوع قفل شده باشه (که البته مدیر اون انجمن میتونه کنترل کنه) و در قسمت راهنمای استفاده فقط به این موضوعات لینک داده بشه. ولی خوب دیگه اینظوری نمیشه با یک نگاه گفت که کجاهای فروم در این زمینه تغییر انجام شده.

2- نیما جان پس خودت زحمتش رو میکشی یا میخوای من انجامش بدم؟

ممنون.
    لطفا قوانین فروم رو بخونید و با رعایت اونها در بهبود کیفیت فروم سهیم باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrdad نمایش پست ها
    1- حالا متوجه شدم منظورتون چیه. خود سایت عملا جلوی "انتخاب سریع انجمن" یک لیست از کل انجمنها داره، ولی منطور شما از نقشه، عملا موضوعات مهم هست. این پیشنهاد هم در همین راستا هست. حالا سوال این هست که همه چنین موضوعاتی رو در یک جا نگه داریم یا در قسمتهای مختلف فروم پخش کنیم. باید بگم به نظر من اگر یکجا جمع باشه بهتره. در واقع میتونیم یک انجمن درست کنیم که فقط مدیران میتونن توش پست کنن و اینطور موضوعات رو تغییر بدن. به این ترتیب جلو ارسال سوال در اینطور پستها گرفته میشه.

یک راه دیگه این هست که در هر انجمن یک موضوع قفل شده باشه (که البته مدیر اون انجمن میتونه کنترل کنه) و در قسمت راهنمای استفاده فقط به این موضوعات لینک داده بشه. ولی خوب دیگه اینظوری نمیشه با یک نگاه گفت که کجاهای فروم در این زمینه تغییر انجام شده.

2- نیما جان پس خودت زحمتش رو میکشی یا میخوای من انجامش بدم؟

ممنون.
    دقیقا اینطوره که مدیران هر انجمن این نقشه را تهیه و در این قسمت از سایت ارسال میکنند و من برای هر انجمن اصلی از سایت یک تاپیک می سازم مثلا گروه کشورهای دیگر یک تاپیک میسازم به همین اسم و مدیران این بخش نقشه این انجمن را در تاپیک همین انجمن ارسال میکنند و در نهایت این تاپیک قفل می شود و بنا به درخواست مدیران بعدا ویرایش خواهد شد

در واقع اول یک موضوع داریم به نام " نقشه و راهنمای کلیه انجمن های فروم ....سپس چندین تاپیک داریم با عناوین مربوط به قسمتهای اصلی سایت........داخل این تاپیک ها در نهایت ما این نقشه ها را داریم.....که شامل لینک تاپیکهای مهم میباشد

همونطور که فرمودین این نقشه شامل مهمترین و کلیدی ترین تاپیک های هر قسمت از انجمن هستش

چیزی که فقط من از شما میخواهم همونطوری که در پست های اول گفتم ساختن موضوعی با عنوان " نقشه و راهنمای کلیه انجمن های فروم" می باشد

با سپاس
    . « آنتونی رابینز »

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)