نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: Top 7 NOC application received by CIC Date Modified: 2011-09-27

رأی دهندگان
1775. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 1122 Cap Reached

500 28.17%
  • 3152 Cap Reached

500 28.17%
  • 3131 Pharmacists

239 13.46%
  • 2121 Biologists and Related Scientists

120 6.76%
  • 0631 Restaurant and Food Service Managers

209 11.77%
  • 4152 Social Workers

72 4.06%
  • 3113 Dentists

135 7.61%
صفحه 208 از 589 نخستنخست ... 108158198199200201202203204205206207208209210211212213214215216217218258308 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,071 تا 2,080 , از مجموع 5886

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط HosseinKazemi نمایش پست ها
    دوستان دو نفر از بچه های 38 رشته ایی که پروندشون به ویزا آفیس آنکارا رفته بوده متاسفانه قبل از دریافت مدیکال دیسیژن مید شدن:

http://www.applyabroad.org/forum/sho...87%29/page2596

مدتها قبل از این هم یکی از سایتهای مهاجرتی (کنپا..) هم خبر از مدیکال یکی از بچه های 38 رشته ایی از آنکارا داده بود ولی تا جایی که من می دونم این اولین بار هستش که دو نفر از بچه های فروم 38 رشته ایی خودمون که پروندشون آنکاراست تغییری در وضعیتشون اتفاق افتاده.
    خبر دو روز پیش همون سایت مهاجرتی مذکور هم نشون میده تعداد هفت نفر از موکلین ایشون، متقاضیان کبک، به مصاحبه در آنکارا دعوت شدند. من در سه ماه اخیر آپدیتهای این سایت مهاجرتی در مورد پرونده هاشون مطالعه می کنم و دعوت از این تعداد برای مصاحبه کبک از آنکارا، حداقل تا جایی که من در این سایت دیدم، بی سابقه هستش.
    برداشت شخصی من از این خبرها اینه:
    1-خبر اول به طور مستقیم نشون می ده که احتمالاً کار آفیسرهای بخش فدرال روی پرونده ها شروع شده. خبر دوم هم نشون میده که کلاً بخش مربوط به کبک ویزا آفیس آنکارا فعال شده و به طور غیر مستقیم شاید نشون بده که احتمالاً این فعال شدن کلی هستش و موضوع شامل بخش فدرال هم میشه!
    2-مورد بعدی اینکه خبر اول به همراه بعضی از خبرهایی که قبلاً در مورد تعداد ریجکتیهای ویزا آفیس آنکارا منتشر شده بود نشون میده احتمالاً آنکارا ویزا آفیس سختگیری هستش! البته این احتمال هم هستش که شاید کلاً برای کم کردن تعداد بکلاگهای 38 رشته ایی ویزا آفیسها کمی سختگیرانه تر با این گروه برخورد می کنند. (قبلاً تو یک از فرومهای همینجا یکی از دوستان لینکی رو گذاشته بود که تعداد ریجکتیهای ویزاآفیسهای مختلف از جمله آنکارا رو نشون میداد. تا جایی که یادمه درصد ریجکتیهای آنکارا به طور محسوسی نسبت به خیلی از ویزا آفیسهای دیگه، مثل ورشو، بالاتر بود. اگر کسی از دوستان زحمت بکشه و این لینک رو دوباره پیدا کنه بهتر میشه قضاوت کرد، چون فعلاً نمونه آماری خودمون یکخورده کوچیکتر از اونی هستش که بشه بهش اطمینان کامل کرد)
    من هم با سختگیری آنکارا موافقم . اینم از شانس ماست دیگه
    too much love will kill you

کلا 38 شغله ها رو دارن تا جایی که میتونن به بهانه های مختلف ریجکت میکنن . اخه اگه نمیخواستن دیگه چرا مردم رو سر کار گذاشتن.
    NOC: 3113
    File no: 21 OCT 2011
    Medical:13 MARCH 2012
    PR.WAITING

Junior Member

سلام آقای فهیمی عزیز. لطفا اطلاعات ما رو در جدول وارد کنید.
    28february دریافت مدارک در سیدنی
    21March پرونده ریجکت شد اعتراض گذاشتیم و 7May اعتراض ما مورد قبول واقع شد و in process شدیم
    NOC:7242
    ویرایش توسط ehsan874 : May 22nd, 2012 در ساعت 11:12 AM

نقل قول نوشته اصلی توسط nadersh نمایش پست ها
    کلا 38 شغله ها رو دارن تا جایی که میتونن به بهانه های مختلف ریجکت میکنن . اخه اگه نمیخواستن دیگه چرا مردم رو سر کار گذاشتن.
    همون طور که می دونید از 2010 به بعد روال بررسی پرونده ها تغییر کرد و پرونده ها در خود سیدنی به سختی بررسی اولیه میشن و بعد فابل نامبر داده می شه که از این طریق کمی بار کاری ویزا آفیس ها کم بشه برای بررسی های بیشتر . پس طبیعی هست که در مورد 38 رشته ای ها احتمال ریجکت شدن باشه چون ماهیتاً دست ویزا افیس کاملاً بازتره نسبت به پرونده ای بعد از 2010 که ویزا آفیس عملاً کاره بک گراند چک برای احراز اصلی بودن مدارک رو طی یک مرور انجام میده و به تأیید سیدنی روی شرح شغل ها و تطابق اونها با نیاز NOC خاص اتکا میشه . از طرف دیگه حقیقت همین است که در این اوضاع دنبال بهانه هم هستند که بک لاگ ها رو کم کنند و روی 38 تایی ها براشون فرصت و اختیار بیشتری فراهم هست !

Banned
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس سازه پلی تکنیک

نقل قول نوشته اصلی توسط MHYD نمایش پست ها
    همون طور که می دونید از 2010 به بعد روال بررسی پرونده ها تغییر کرد و پرونده ها در خود سیدنی به سختی بررسی اولیه میشن و بعد فابل نامبر داده می شه که از این طریق کمی بار کاری ویزا آفیس ها کم بشه برای بررسی های بیشتر . پس طبیعی هست که در مورد 38 رشته ای ها احتمال ریجکت شدن باشه چون ماهیتاً دست ویزا افیس کاملاً بازتره نسبت به پرونده ای بعد از 2010 که ویزا آفیس عملاً کاره بک گراند چک برای احراز اصلی بودن مدارک رو طی یک مرور انجام میده و به تأیید سیدنی روی شرح شغل ها و تطابق اونها با نیاز NOC خاص اتکا میشه . از طرف دیگه حقیقت همین است که در این اوضاع دنبال بهانه هم هستند که بک لاگ ها رو کم کنند و روی 38 تایی ها براشون فرصت و اختیار بیشتری فراهم هست !
    اگر در تهیه و ارسال مدارکمان دقت کنیم بهانه دستشان نداده ایم پس حتما" با مشورت با دوستان مدارک قانع کننده را بفرستید و پیگیر باشید

Banned
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan874 نمایش پست ها
    سلام آقای فهیمی عزیز. لطفا اطلاعات ما رو در جدول وارد کنید.
    28february دریافت مدارک در سیدنی
    21March پرونده ریجکت شد اعتراض گذاشتیم و 7May اعتراض ما مورد قبول واقع شد و in process شدیم
    NOC:7242
    مبارک باشه پی گیری و تهیه مدارک کامل تنها راه جلو گیری از ریجکت شدن پرونده هایمان میباشد یادمان باشه کوچکترین تناقض در مدارک ارسالی ممکنه باعث حذف پرونده بشود

با سلام
    به نظر میرسه تا بررسی پرونده 38 تاییها تموم نسده باید صبر کنیم .بنظر میرسه تا اون موقع ادامه کار 500 تایی ها متوقف باشه.البته این یه نظره!

Banned
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط aram_golbaghi نمایش پست ها
    به نظر من هیچکس نباید زندگی شو توی این پروسه هولد کنه.... باید اینطوری فکر کنید که اصلا قرار نیست جایی برین، هرچند که میدونم حرف مفته و اصلا راحت نمیشه اینطوری بود، اما اگه میشد چی می شد؟!
    من هم با شما موافقم ولی هر کاری میکنم نمیشه و این انتظار و ایمیل چک کردن با این همه مشغله ای که حداقل خود من در روز دارم یک عادت شده انگار معتاد به پیگیری پرونده دوستانمان نیز شدیم دیگه خرج و مخارج اینجا را هم با دلار کانادا میسنجیم

Banned
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط مسافرکانادا نمایش پست ها
    با سلام
    به نظر میرسه تا بررسی پرونده 38 تاییها تموم نسده باید صبر کنیم .بنظر میرسه تا اون موقع ادامه کار 500 تایی ها متوقف باشه.البته این یه نظره!
    نه اینجوری نیست ظرف این دو روز چند نفر از 500 تائی ها هم آپدیت بعد از مدیکال شدند 2 تا معماری و یک پرستاری را خودم شنیدم

نقل قول نوشته اصلی توسط esios نمایش پست ها
    نه اینجوری نیست ظرف این دو روز چند نفر از 500 تائی ها هم آپدیت بعد از مدیکال شدند 2 تا معماری و یک پرستاری را خودم شنیدم
    ولی هیچ مدیکال و اینپروسس جدیدی اتفاق نمی افته.اگه به جدول نگاه کنید مدتیه که مدیکال و اینپروسس نداریم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)