دوستان ظاهرا خیلی سوال پیش پا افتاده ای پرسیدم که کسی جواب نداد. BS رو خودم حدس زدم Bank Statement باشه ولی لطفا بگید منظور از "تعهد نامه رسمی" چیه؟ در ضمن بهتر نیست میزان سابقه شغلی مرتبط با رشته توی جدول ذکر بشه؟ ممنون از راهنمایی دوستان
فدرال- 38 رشته- کد رشته 9212 - ارسال مدارک به سیدنی 5 مارس 2010 - فایل نامبر اول 10 مه 2010- فایل نامبر دوم 26 سپتامبر - آغاز پراسس 23 فوریه 2012- مدیکال ۳ مارس ۲۰۱۴ - انجام مدیکال ۱۸ مارس - ارسال updateها ۱۶ آوریل و رسیدن به ورشو ۲۲ آوریل ۲۰۱۴
Many of life’s failures are people who did not realize how close they are to success when they gave up. Thomas Edison
اگه شما BS رو از حساب خودتون بگیرید که هیچی، تعهدی هم نمیخواد ولی اگه مثلا برای نشون دادن توانایی مالی از حساب پدر،مادر یا هرکس فامیل یا غیر فامیل دیگه میگیرید BS رو، بهتره و شدیدا توصیه میشه که یه تعهد نامه ازشون بگیرید که اونا همه جوره شمارو از نظر مالی ساپورت میکنن. از طرفی چه BS رو از خودتون میگیرید و چه از پدر مادرتون یک منبع درآمد مناسب با اون BS رو هم ارائه بدید مثل فیش حقوقی. البته من زیاد دیدم بچه ها واسه 10 12 میلیون دیگه منبع درآمد نشون نمیدن ولی اگه بیشتر شد حتما بذارید. موفق باشید.
در مورد این منبع درامد خب وقتی طرف کارمنده دیگه جز فیش حقوقی چی میشه گذاشت؟ از طرفی کمم بذاری میگن شانست پایین میاد سفارت کانادا پولکیه و از این جور حرفا!!!
خب اینا خودشون نمیفهمن یه آدم 60 ساله بالاخره پس انداز هم باید کرده باشه؟ لابد باید واسه اینم مدرک ارائه بدیم!! والا!
منم شنیدم اینو البته از همین فروم
1-من با فاند 25 هزارتا 17 میلیون سپرده ثابت پدر ارایه دادم با 6ملیون برا خودم.
2-با توجه به اینکه خودم شهریور فارغ شدم آیا الان من جز دانشجویان با گپ میشم؟؟ (تو این مدت دنبال اپلای و آزاد کردن مدرک بودم امیدوارم اونام بفهمن که اگه سرکار میرفتم الان کارم همینقدرم پیش نمیرفت!!)
2"-6 میلیون خودم اصلا مشکوکه یا بد نیست باشه؟؟
3- میتونم یه بی اس دیگه حدود 17 مییونم ارایه کنم به اضافه ی ترجمه برگه سهام پدرم که البته مقدارش ناچیزه اما چون قیمت نمیزنن گفتم شاید بدرد بخوره. اینا رو بذام به نظرتون جز موارد مالی؟( علاوه بر ترجمه حقوق بازنشستگی پدر و سند خونه)
مرسی از راهنمایی های حرفه ای ها
منبع پول مشخص باشه یعنی اینکه مثلا اگه تو حساب شما یه روزه 20 میلیون ریخته شده نشون بدین از کجا اومده. مثلا ماشینتونو فرختین زمین، سهام،... داشتین. حتی به نظر من اگه یکی 1 ماه پول زیادی بریزه تو حسابش و مثلا بگه من پدرم وام گرفته و میتونه هر وقت من نیاز دارم پولو تهیه کنه منطقی و طبیعی تر از اینه که هیچ منبعی معرفی نکنه. برای bs در حدود مثلا 30-40 تومن که خب پس انداز هم میتونه منبعش باشه. برای بررسی این موارد باید آدم خودشو بزاره جای آفیسر و از دید اون فکر کنه.
ویرایش توسط mehrs : May 24th, 2012 در ساعت 07:31 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)