ببین مثلا اگه حسابت توش 100 تومن بوده همیشه، یه روزه 30 میلیون تومن ریختی تو حسابت، وقت گردش دادنم نداشتی میتونی اینکارو بکنی که آفیسر مشکلی پیدا نکنه. منم مدرکی نشون ندادم چون مال پدر مادرم بود یه دفعه هم نریختم. فکر کنم مثلا اگه یکی ماشین یا خونه اینا فروخته یه سندی یا قولنامه نشون میده میگه اینه دلیل اینکه یه دفعه پر شده حسابم.
من دیدم خیلیا گردش میدن و کار بدی هم نیست به نظرم. وقتی سفارت گفته گردش مالی میخواد و خیلیا با پولشون تجارت نمیکنن این مشکل به وجود میاد. البته به نظرم اگه از اول هیچ کسی توجه نمیکرد و به جاش میگفت که قضیه چیه و گردش نداره پول اکثرمون، اونام احتمالا میپذیرفتن. من فکر نمیکنم بازم خیلی براشون مهم باشه اگه یه مقدار معقولی پول تو حساب باشه. بعضی بانکها هم ریز گردشو فقط میدن. من به خاطر اینکه نتونستم از دو بانک مختلف تو یه روز bs بگیرم یکی از حسابامو ریز گردش گذاشتم که فقط مال چند روز توش بود.
یکی از دوستامم از30 تومن 10 تومن که گردش خوبی داشت رو بدهکار بستانکار گرفت و 20 تومن بقیش که گردش نداشت و یه دفعه اومده بود تو حسابش رو بدون گردش نشون داد. تازه یه بارم به خاطر مساله مالی ریجکت شده بود ولی دفعه بعدی هیچ مشکلی پیش نیومد. پس اصلن نگران نباشین. منم تا حالا ندیدم کسیی علاوه بر بدهکار بستانکار ازش بخوان ریزشو ببره
کسی می دونه عیبی داره اگر تو BS گردش حساب بانکی اعلام نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و اینکه اگر من BS ها رو چند روز متفاوت گرفتم مشکل ساز نشه؟ و داشتن حساب بلند مدت مشکل نداره؟
دوستان یه سوال
دوست پدرم با حساب خوب میتونه تعد محضری برای من بده، و اینکه حساب پدرم چندان جالب نیست
به نظر شما من از این دوست پدرم BS بگیرم بهتره، یا اینکه پول رو به حساب پدرم انتقال بدم؟
در کل اگه نسبت فامیلی نباشه تاثیر منفی داره؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)