صفحه 194 از 1547 نخستنخست ... 941441841851861871881891901911921931941951961971981992002012022032042442946941194 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,931 تا 1,940 , از مجموع 15468

موضوع: روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

من دو تا سوال داشتم: آیا باید لیست سفرهامون را هم اعلام کنیم؟ چون من سفر زیاد داشتم.
    آیا اگر ساپورتر من BS زیادی داشته باشه و این حدود 2 3 سال در حسابش باشه باز هم باید منبعش رو اعلام کنه؟ که از فروش ملکش بوده؟ یعنی قرارداد فروش بذاره؟

ApplyAbroad Editor
    varesh90 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط antigone نمایش پست ها
    من دو تا سوال داشتم: آیا باید لیست سفرهامون را هم اعلام کنیم؟ چون من سفر زیاد داشتم.
    آیا اگر ساپورتر من BS زیادی داشته باشه و این حدود 2 3 سال در حسابش باشه باز هم باید منبعش رو اعلام کنه؟ که از فروش ملکش بوده؟ یعنی قرارداد فروش بذاره؟
    1. اگه سفر داشتید کپی ویزا و مهر ورود و خروج رو بزارید (حتی اگر مال پاسپورت قبلیتون بوده باشه).
    2.قراردادش رو بدین ترجمه رسمی کنن. این کار هم نشون میده که این پول زیاد از کجا اومده و هم مساله گردش کم این حساب رو هم دیگه حل میکنه و آفیسر می فهمه که این پول در روز اخذ گواهی حساب واریز نشده. موفق باشید.

Member ciel آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    SFU

نقل قول نوشته اصلی توسط anasad2001 نمایش پست ها
    منم شنیدم اینو البته از همین فروم
    1-من با فاند 25 هزارتا 17 میلیون سپرده ثابت پدر ارایه دادم با 6ملیون برا خودم.
    2-با توجه به اینکه خودم شهریور فارغ شدم آیا الان من جز دانشجویان با گپ میشم؟؟ (تو این مدت دنبال اپلای و آزاد کردن مدرک بودم امیدوارم اونام بفهمن که اگه سرکار میرفتم الان کارم همینقدرم پیش نمیرفت!!)
    2"-6 میلیون خودم اصلا مشکوکه یا بد نیست باشه؟؟
    3- میتونم یه بی اس دیگه حدود 17 مییونم ارایه کنم به اضافه ی ترجمه برگه سهام پدرم که البته مقدارش ناچیزه اما چون قیمت نمیزنن گفتم شاید بدرد بخوره. اینا رو بذام به نظرتون جز موارد مالی؟( علاوه بر ترجمه حقوق بازنشستگی پدر و سند خونه)
    مرسی از راهنمایی های حرفه ای ها
    در مورد گپ باید بگم که ما فقط یک سال الافه پروسه ی apply هستیم و اونا هم اینو میدونن. فکر کنم که دیگه بالای دو سال اینارو گپ حساب کنند. من که اسفند فارغ شدم و فروردین پذیرشم اومد! کمتر از یک ماه گپ

در تکمیل پاسخ دوستمون varesh90 باید بگم که این کپی ویزاهای قبلی و مهر ورود و خروج مربوطمیشه به زمانی که سفارت تهران فعال بود. یعنی در واقع توی چک لیست سفارت تهران اومده. ولی توی چک لیست سفارت آنکارا فقط گفته که فتوکپی صفحه‌ی مشخصات پاسپرت رو میخواد. هرچند گذاشتن ویزاهای قبلی هم میتونه مفید باشه (چون تا چند سال پیش یکی از دلایل رد ویزا نداشتن سابقه‌ی سفر خارجی قبلی بود) و هم میتونه مضر باشه (چون ممکنه در مرحله‌ی چک امنیتی برن تمام ویزاهاتون رو بررسی کنن ببینن توی هر کشور چیکار میکردید که این خودش باعث طولانی شدن پروسه‌ی چک امنیتی میشه)، لیکن الآن که نه در چک لیست آنکارا و نه در وبسایت سفارت کانادا در آنکارا چیزی در مورد فتوکپی ویزاهای قبلی گفته نشده، گمان نمیکنم نگذاشتن این جزو مدارک مشکلی ایجاد بکنه! یعنی اگر شما چک لیست سفارت آنکارا رو موقع تحویل مدارک بدید (نه چک لیست سفارت تهران را)، در این صورت هیچ دلیلی وجود نداره که کپی ویزاهای قبلیتون رو هم ضمیمه کنید.

این مبحث مشابه موارد دیگری است که در چک لیست سفارت ایران وجود دارد (مثل مدارک تحصیلی) ولی در چک لیست سفارت آنکارا وجود ندارد. در نتیجه، در نهایت تصمیم با خود شماست که که کپی ویزاهای قبلی رو در پرونده بگذارید یا نه!

نقل قول نوشته اصلی توسط varesh90 نمایش پست ها
    1. اگه سفر داشتید کپی ویزا و مهر ورود و خروج رو بزارید (حتی اگر مال پاسپورت قبلیتون بوده باشه).
    2.قراردادش رو بدین ترجمه رسمی کنن. این کار هم نشون میده که این پول زیاد از کجا اومده و هم مساله گردش کم این حساب رو هم دیگه حل میکنه و آفیسر می فهمه که این پول در روز اخذ گواهی حساب واریز نشده. موفق باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrs نمایش پست ها
    ببین مثلا اگه حسابت توش 100 تومن بوده همیشه، یه روزه 30 میلیون تومن ریختی تو حسابت، وقت گردش دادنم نداشتی میتونی اینکارو بکنی که آفیسر مشکلی پیدا نکنه. منم مدرکی نشون ندادم چون مال پدر مادرم بود یه دفعه هم نریختم. فکر کنم مثلا اگه یکی ماشین یا خونه اینا فروخته یه سندی یا قولنامه نشون میده میگه اینه دلیل اینکه یه دفعه پر شده حسابم.
    بله حرف شما درسته. اما یه چیزیم هست که اصلا ندیدم کسی گردش بذاره همه معمولا موجوذی میگیرن چون اصل بر صداقته
    در ضمن اگه حتی گردش به معنی اون جدولی که بدهکار بستانکار میزنه، رو بگیری بارم معلوم نمیشه که یه شبه پول اومده تو حسابت. دیگه ریز صورتحسابو گمون نکنم کسی بفرسته!!
    آیا تا حالا دیدین از کسی بخوان ریز صورتحسابو ببره؟ که مقلا در یه بازه اینور اونور گواهی ریز برداشت و واریزش چی بوده؟؟

سلام

من یه سوالی دارم. بچه هایی که با TNT شریف مدارکشون رو فرستادن میشه لطفا بگن تو آخرین statusشون که بستشون رو track میکنن چی نوشته که نشون میده مدارک به سفارت تو آنکارا تحویل داده شده؟

ممنونم بابت جواب

نقل قول نوشته اصلی توسط ftm نمایش پست ها
    سلام

من یه سوالی دارم. بچه هایی که با TNT شریف مدارکشون رو فرستادن میشه لطفا بگن تو آخرین statusشون که بستشون رو track میکنن چی نوشته که نشون میده مدارک به سفارت تو آنکارا تحویل داده شده؟

ممنونم بابت جواب
    Destination CANKAYA
    Delivery date 13:25, 14 May 2012
    Signatory SECURITY
    Date Time Location Status
    14 May 2012 13:25:00 Ankara Shipment Delivered In Good Condition.

همینه مال شمام؟

Destination CANKAYA
    Signatory SECURITY

همینه مال شمام؟
    واسه من انگار فعلا رفته یه جا انبار شده، نمیدونم چرا؟ انگار هنوز تحویل نشده!! اینجوری تو جدول نوشته:

Destination CANKAYA
    Estimated deliver date 25 May 2012 Please note that the date specified is an estimated delivery date and is subject to change. If you have already received a message from TNT indicating a delivery date which is unsuitable for you, or we have missed you in an attempted delivery, please use the following link to arrange a delivery time that better suits you - myDelivery
    Signatory
    24 May 2012 18:37:37 Ankara Shipment Arrived In Warehouse
    24 May 2012 18:37:35 Ankara Shipment Received At Destination Depot.
    24 May 2012 09:07:26 Istanbul Shipment In Transit.

ApplyAbroad Senior Veteran
    ariaie آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    CS @ UGA

Destination CANKAYA
    Signatory SECURITY

همینه مال شمام؟
    مال من هم همین رو میگه!
    به دلیل مشغله زیاد از پاسخ به پیامهای خصوصیِ غیرخصوصی اکیدا معذورم....
    ضمن پوزش تاخیر تاپیک Verbal@Advantage کامل شد.
    پروژه آپلود پادکستهای
    انگلیش پاد شروع شد. به همگان توصیه میشود گوش کنند.
    امضا کنید اینجا رو لطفا

ApplyAbroad Senior Veteran
    ariaie آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    CS @ UGA

نقل قول نوشته اصلی توسط ftm نمایش پست ها
    واسه من انگار فعلا رفته یه جا انبار شده، نمیدونم چرا؟ انگار هنوز تحویل نشده!! اینجوری تو جدول نوشته:

Destination CANKAYA
    Estimated deliver date 25 May 2012 Please note that the date specified is an estimated delivery date and is subject to change. If you have already received a message from TNT indicating a delivery date which is unsuitable for you, or we have missed you in an attempted delivery, please use the following link to arrange a delivery time that better suits you - myDelivery
    Signatory
    24 May 2012 18:37:37 Ankara Shipment Arrived In Warehouse
    24 May 2012 18:37:35 Ankara Shipment Received At Destination Depot.
    24 May 2012 09:07:26 Istanbul Shipment In Transit.
    درود

دوست عزیز ساعت 18:37 که بسته نمیبرن تحویل بدن که احتمالا گداشتن فردا صب میبرن تحویل میدن(البته نمیدونم ترکیه جمعه تعطیله یا 1 شنبه؟!) اگر فردا تعطبله شنبه صب اول وقت
    به دلیل مشغله زیاد از پاسخ به پیامهای خصوصیِ غیرخصوصی اکیدا معذورم....
    ضمن پوزش تاخیر تاپیک Verbal@Advantage کامل شد.
    پروژه آپلود پادکستهای
    انگلیش پاد شروع شد. به همگان توصیه میشود گوش کنند.
    امضا کنید اینجا رو لطفا