صفحه 104 از 627 نخستنخست ... 454949596979899100101102103104105106107108109110111112113114154204604 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,031 تا 1,040 , از مجموع 6262

موضوع: درباره حساب بانکی و اثبات تمکن مالی

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrs نمایش پست ها
    منبع پول مشخص باشه یعنی اینکه مثلا اگه تو حساب شما یه روزه 20 میلیون ریخته شده نشون بدین از کجا اومده. مثلا ماشینتونو فرختین زمین، سهام،... داشتین. حتی به نظر من اگه یکی 1 ماه پول زیادی بریزه تو حسابش و مثلا بگه من پدرم وام گرفته و میتونه هر وقت من نیاز دارم پولو تهیه کنه منطقی و طبیعی تر از اینه که هیچ منبعی معرفی نکنه. برای bs در حدود مثلا 30-40 تومن که خب پس انداز هم میتونه منبعش باشه. برای بررسی این موارد باید آدم خودشو بزاره جای آفیسر و از دید اون فکر کنه.
    آیا حتما باید منبع بی اس رو بگیم تو یه برگه جدا؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrs نمایش پست ها
    به نظر من که 17+6 خیلی خوبه و کاملا عادیه. 6 تومن تو حساب خودتونم انقدری نیست که منبع بخواد ولی میتونین به حساب پدرتون منتقل کنین که از الان تا روزی که ویزا میاد بهش شک نداشته باشین D: که چی میشه
    در مورد سهام نمیدونم.
    در مورد گپ هم که دیگه جوابی نداره اینقدر واضحه!
    مرسی!!! آخه میدونی اون 6 تومنه رو من یه گواهی گرفتم بعد رفته رو 17 تومن دوم پدر همپوشانی داره.
    دو تا 17 تومن از پدر اوکیه؟
    منظورت این بود که 6 تومن واسه خودمو نذارم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط anasad2001 نمایش پست ها
    مرسی!!! آخه میدونی اون 6 تومنه رو من یه گواهی گرفتم بعد رفته رو 17 تومن دوم پدر همپوشانی داره.
    دو تا 17 تومن از پدر اوکیه؟
    منظورت این بود که 6 تومن واسه خودمو نذارم؟
    یعنی گذاشتی رو پول پدرت؟ منم 34 تومن از حساب مادر پدرم گرفتم که 12 تومنش ثابت بود بقیشم یه کمی گردش دادم. من راستش نمیدونم کسایی که از حساب خودشون bs میگیرن حتما کار کردن یا نه ولی همون 34 تومن تو حساب پدرت هم خیلی خوبه و کافیه.

آیا حتما باید منبع بی اس رو بگیم تو یه برگه جدا؟؟
    ببین مثلا اگه حسابت توش 100 تومن بوده همیشه، یه روزه 30 میلیون تومن ریختی تو حسابت، وقت گردش دادنم نداشتی میتونی اینکارو بکنی که آفیسر مشکلی پیدا نکنه. منم مدرکی نشون ندادم چون مال پدر مادرم بود یه دفعه هم نریختم. فکر کنم مثلا اگه یکی ماشین یا خونه اینا فروخته یه سندی یا قولنامه نشون میده میگه اینه دلیل اینکه یه دفعه پر شده حسابم.

بله حرف شما درسته. اما یه چیزیم هست که اصلا ندیدم کسی گردش بذاره همه معمولا موجوذی میگیرن چون اصل بر صداقته
    در ضمن اگه حتی گردش به معنی اون جدولی که بدهکار بستانکار میزنه، رو بگیری بارم معلوم نمیشه که یه شبه پول اومده تو حسابت. دیگه ریز صورتحسابو گمون نکنم کسی بفرسته!!
    آیا تا حالا دیدین از کسی بخوان ریز صورتحسابو ببره؟ که مقلا در یه بازه اینور اونور گواهی ریز برداشت و واریزش چی بوده؟؟
    من دیدم خیلیا گردش میدن و کار بدی هم نیست به نظرم. وقتی سفارت گفته گردش مالی میخواد و خیلیا با پولشون تجارت نمیکنن این مشکل به وجود میاد. البته به نظرم اگه از اول هیچ کسی توجه نمیکرد و به جاش میگفت که قضیه چیه و گردش نداره پول اکثرمون، اونام احتمالا میپذیرفتن. من فکر نمیکنم بازم خیلی براشون مهم باشه اگه یه مقدار معقولی پول تو حساب باشه. بعضی بانکها هم ریز گردشو فقط میدن. من به خاطر اینکه نتونستم از دو بانک مختلف تو یه روز bs بگیرم یکی از حسابامو ریز گردش گذاشتم که فقط مال چند روز توش بود.
    یکی از دوستامم از30 تومن 10 تومن که گردش خوبی داشت رو بدهکار بستانکار گرفت و 20 تومن بقیش که گردش نداشت و یه دفعه اومده بود تو حسابش رو بدون گردش نشون داد. تازه یه بارم به خاطر مساله مالی ریجکت شده بود ولی دفعه بعدی هیچ مشکلی پیش نیومد. پس اصلن نگران نباشین. منم تا حالا ندیدم کسیی علاوه بر بدهکار بستانکار ازش بخوان ریزشو ببره

پیش فرض پاسخ : درباره حساب بانکی و اثبات تمکن مالی

کسی می دونه عیبی داره اگر تو BS گردش حساب بانکی اعلام نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و اینکه اگر من BS ها رو چند روز متفاوت گرفتم مشکل ساز نشه؟ و داشتن حساب بلند مدت مشکل نداره؟

ApplyAbroad Veteran
    Industrial88 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    IE, Concordia University

منظورتون از ایجاد مشکل برای حساب بلند مدت چیه؟ مثلا چه مشکلی؟
    معمولا بچه ها گردش حساب ارائه نمی کنن.
    در مورد چند روز متفاوت هم به نظر نمیاد مشکلی باشه! البته سوال شما کمی مبهم؟
    موفق باشید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa_aut نمایش پست ها
    کسی می دونه عیبی داره اگر تو BS گردش حساب بانکی اعلام نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و اینکه اگر من BS ها رو چند روز متفاوت گرفتم مشکل ساز نشه؟ و داشتن حساب بلند مدت مشکل نداره؟

ApplyAbroad Veteran
    setareh21 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Geology- University of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa_aut نمایش پست ها
    اگر منظورتون اینکه حساب پس انداز بلند مدت دارید. نه مشکلی نیست، نوع حسابتون اینطورهست که گردش حساب نداره، سفارت هم همه نوع حسابی رو می پذیره.
    در روزهای متفاوت هم گرفته شده باشند مشکلی نیست، فقط کافیه همه در یک ماه اخیر باشه.

Junior Member

دوستان یه سوال
    دوست پدرم با حساب خوب میتونه تعد محضری برای من بده، و اینکه حساب پدرم چندان جالب نیست
    به نظر شما من از این دوست پدرم BS بگیرم بهتره، یا اینکه پول رو به حساب پدرم انتقال بدم؟
    در کل اگه نسبت فامیلی نباشه تاثیر منفی داره؟

ApplyAbroad Editor
    varesh90 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط behzadh13 نمایش پست ها
    دوستان یه سوال
    دوست پدرم با حساب خوب میتونه تعد محضری برای من بده، و اینکه حساب پدرم چندان جالب نیست
    به نظر شما من از این دوست پدرم BS بگیرم بهتره، یا اینکه پول رو به حساب پدرم انتقال بدم؟
    در کل اگه نسبت فامیلی نباشه تاثیر منفی داره؟
    در جايي ننوشته كه دوست پدرتون نمي تونه ساپورتر مالي شما بشه ولي پيشنهاد من اينه كه پول رو به حساب پدرتون منتقل كنيد و BS بگيريد. حواستون باشه كه اين ميزان نجومي نباشه و ترجيحا يه جوري اشاره كنيد كه منبع اين پول كجاست. موفق باشيد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)