من دو تا سوال داشتم: آیا باید لیست سفرهامون را هم اعلام کنیم؟ چون من سفر زیاد داشتم.
آیا اگر ساپورتر من BS زیادی داشته باشه و این حدود 2 3 سال در حسابش باشه باز هم باید منبعش رو اعلام کنه؟ که از فروش ملکش بوده؟ یعنی قرارداد فروش بذاره؟
من دو تا سوال داشتم: آیا باید لیست سفرهامون را هم اعلام کنیم؟ چون من سفر زیاد داشتم.
آیا اگر ساپورتر من BS زیادی داشته باشه و این حدود 2 3 سال در حسابش باشه باز هم باید منبعش رو اعلام کنه؟ که از فروش ملکش بوده؟ یعنی قرارداد فروش بذاره؟
1. اگه سفر داشتید کپی ویزا و مهر ورود و خروج رو بزارید (حتی اگر مال پاسپورت قبلیتون بوده باشه).
2.قراردادش رو بدین ترجمه رسمی کنن. این کار هم نشون میده که این پول زیاد از کجا اومده و هم مساله گردش کم این حساب رو هم دیگه حل میکنه و آفیسر می فهمه که این پول در روز اخذ گواهی حساب واریز نشده. موفق باشید.
در تکمیل پاسخ دوستمون varesh90 باید بگم که این کپی ویزاهای قبلی و مهر ورود و خروج مربوطمیشه به زمانی که سفارت تهران فعال بود. یعنی در واقع توی چک لیست سفارت تهران اومده. ولی توی چک لیست سفارت آنکارا فقط گفته که فتوکپی صفحهی مشخصات پاسپرت رو میخواد. هرچند گذاشتن ویزاهای قبلی هم میتونه مفید باشه (چون تا چند سال پیش یکی از دلایل رد ویزا نداشتن سابقهی سفر خارجی قبلی بود) و هم میتونه مضر باشه (چون ممکنه در مرحلهی چک امنیتی برن تمام ویزاهاتون رو بررسی کنن ببینن توی هر کشور چیکار میکردید که این خودش باعث طولانی شدن پروسهی چک امنیتی میشه)، لیکن الآن که نه در چک لیست آنکارا و نه در وبسایت سفارت کانادا در آنکارا چیزی در مورد فتوکپی ویزاهای قبلی گفته نشده، گمان نمیکنم نگذاشتن این جزو مدارک مشکلی ایجاد بکنه! یعنی اگر شما چک لیست سفارت آنکارا رو موقع تحویل مدارک بدید (نه چک لیست سفارت تهران را)، در این صورت هیچ دلیلی وجود نداره که کپی ویزاهای قبلیتون رو هم ضمیمه کنید.
این مبحث مشابه موارد دیگری است که در چک لیست سفارت ایران وجود دارد (مثل مدارک تحصیلی) ولی در چک لیست سفارت آنکارا وجود ندارد. در نتیجه، در نهایت تصمیم با خود شماست که که کپی ویزاهای قبلی رو در پرونده بگذارید یا نه!
بله حرف شما درسته. اما یه چیزیم هست که اصلا ندیدم کسی گردش بذاره همه معمولا موجوذی میگیرن چون اصل بر صداقته
در ضمن اگه حتی گردش به معنی اون جدولی که بدهکار بستانکار میزنه، رو بگیری بارم معلوم نمیشه که یه شبه پول اومده تو حسابت. دیگه ریز صورتحسابو گمون نکنم کسی بفرسته!!
آیا تا حالا دیدین از کسی بخوان ریز صورتحسابو ببره؟ که مقلا در یه بازه اینور اونور گواهی ریز برداشت و واریزش چی بوده؟؟
سلام
من یه سوالی دارم. بچه هایی که با TNT شریف مدارکشون رو فرستادن میشه لطفا بگن تو آخرین statusشون که بستشون رو track میکنن چی نوشته که نشون میده مدارک به سفارت تو آنکارا تحویل داده شده؟
ممنونم بابت جواب
واسه من انگار فعلا رفته یه جا انبار شده، نمیدونم چرا؟ انگار هنوز تحویل نشده!! اینجوری تو جدول نوشته:
Destination CANKAYA Estimated deliver date 25 May 2012 Please note that the date specified is an estimated delivery date and is subject to change. If you have already received a message from TNT indicating a delivery date which is unsuitable for you, or we have missed you in an attempted delivery, please use the following link to arrange a delivery time that better suits you - myDelivery Signatory
Date Time Location Status 24 May 2012 18:37:37 Ankara Shipment Arrived In Warehouse 24 May 2012 18:37:35 Ankara Shipment Received At Destination Depot. 24 May 2012 09:07:26 Istanbul Shipment In Transit.
به دلیل مشغله زیاد از پاسخ به پیامهای خصوصیِ غیرخصوصی اکیدا معذورم....
ضمن پوزش تاخیر تاپیک Verbal@Advantage کامل شد.
پروژه آپلود پادکستهای انگلیش پاد شروع شد. به همگان توصیه میشود گوش کنند.
امضا کنید اینجا رو لطفا
به دلیل مشغله زیاد از پاسخ به پیامهای خصوصیِ غیرخصوصی اکیدا معذورم....
ضمن پوزش تاخیر تاپیک Verbal@Advantage کامل شد.
پروژه آپلود پادکستهای انگلیش پاد شروع شد. به همگان توصیه میشود گوش کنند.
امضا کنید اینجا رو لطفا
علاقه مندی ها (Bookmarks)